لغو مجوز فعالیت «مجمع اسلامی تشیع» وابسته به جمهوری اسلامی در کانادا

ایران بریفینگ: مجمع اسلامی تشیع متهم به تلاش برای صدور انقلاب اسلامی به کانادا و داشتن روابط خطرناک با حزب‎الله لبنان شده است.
 
گلوبال نیوز گزارشی درباره فعالیت «مجمع اسلامی تشیع» در کانادا داده که ۲۰ سال است در تورنتو فعال می‎کند و حتی تعدادی از اعضاء پارلمان کانادا نیز در برخی از مراسم آن شرکت کرده‌اند.
 
در حالی که دو دولت ایران و کانادا مدتهاست قطع رابطه سیاسی و دیپلماتیک کرده اند اما مسئولان این موسسه با رژیم ایران در ارتباط هستند اکنون اداره مالیات کانادا، پس از حسابرسی مجمع اسلامی تشیع، این نهاد را متهم کرده است که «این سازمان به عنوان مجری و تسهیل‌کننده اهداف عملیاتی» مجمع جهانی اهل بیت ایران فعالیت می‌کند.
 
اداره مالیات کانادا در گزارش خود نوشته است حجت‌الاسلام «محمدحسن اختری» دبیر این مجمع به عنوان «پدر عملیات» یا «پدر میدانی» حزب‌الله لبنان شناخته می‌شود.
 
مجمع جهانی اهل بیت در سال ۱۳۶۹ هجری شمسی تاسیس شده است و زیر نظر رهبر ایران فعالیت می کند ، علی اکبر ولایتی ، سید ابوالحسن نواب (اولین نماینده خامنه ای در نیروی قدس سپاه پاسداران ) مصباح یزدی و همچنین سید محمد حسین فضل الله (پدر معنوی حزب الله لبنان ) به همراه سید حسن نصرالله (دبیر کل حزب الله لبنان ) از جمله چهره هایی هستند که به عنوان نخبگان شیعه در شورای عالی این مجمع عضویت دارند .
 
اکنون بازرسان اداره مالیات کانادا «مجمع اسلامی تشیع»  را متهم کرده‌اند که با هدف تسهیل پخش و گسترش ایدئولوژی انقلابی ایران در کانادا ایجاد شده است. طبق آخرین اطلاعات مجوز خیریه این مجمع باطل شده است. مدیران این موسسه اتهامات را رد کرده‌اند.
 
از دیگر موارد اتهامی این مجمع «داشتن روابط خطرناک با یک سازمان خارجی» و «تهدید برای شروع یک انقلاب در کانادا» است.
 
بازرسان‌ اداره مالیات کانادا در گزارش خود آورده‌اند که این فعالیت‌ها تحت قوانین کانادا، در زمره فعالیت‌های خیریه قرار نمی‌گیرند، به دلیل اینکه مجمع جهانی اهل بیت «دستورات سیاسی قوی» و «وابستگی مستقیم» با جمهوری اسلامی ایران و حزب الله لبنان دارد.
 
گلوبال نیوز به نقل از گزارش تحقیقی اداره مالیات کانادا می‎نویسد، بنیانگذار مجمع اسلامی تشیع کانادا، سیدرضا حسینی نسب، از سال ۱۹۹۹ تا ۲۰۰۳ مدیر مرکز اسلامی هامبورگ در آلمان بوده و دولت آلمان او را به عنوان «وابسته رژیم ایران برای انتشار ایدئولوژی اسلام انقلابی و تبلیغات هواداری از حکومت ایران در آلمان شناسایی کرده بود.»
 
طبق گزارش اداره مالیات کانادا، آقای حسینی نسب مجمع اسلامی تشیع کانادا را هم برای تسهیل ایدئولوژی انقلاب ایران در کانادا تأسیس کرده است.
 
خیریه مجمع اسلامی تشیع در پاسخ به اداره مالیات کانادا نوشته است انتصاب حسینی نسب از طرف دولت آلمان مورد تأیید قرار گرفته بود و محمد خاتمی هم از روسای مرکز اسلامی هامبورگ بوده است.
 
مجمع جهانی اهل بیت همچنین با بنیاد علوی در ارتباط تنگانگ است و فعالیتهای اقتصادی بین المللی متعددی دارد: شرکت توسعه تجارت مجاب(بازرگانی) ، فعالیتهای اقتصادی حمایتی در آفریقا ، راه اندازی صندوقهای قرض الحسنه در کشورهای محروم ، شرکت تعاونی مجاب کوثر ، دفتر اقتصادی در عراق ، کمیته خیرین پیرو اهلبیت در آمریکا از جمله نهادهای اقتصادی است که این مجمع در معرفی خود در پورتال خبری اش آورده است در همین پورتال آمده است این مجمع با کمک بنیاد علوی تا کنون بیش از ده مسجد در آمریکا بنا نهاده و مدیریت می نماید .
+81
رأی دهید
-3

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۱۰۸
    ایرانفردا - لندن، انگلستان

    من شخصا اعتقادى ندارم ولى هر جا، هر وقت که پشت کلمه اسلام یه پسوند شیعه یا سنى اومده، هدف فقط إیجاد تفرقه و جنگ و خونریزى این دو گروه بوده. یه نفر میگفت تعجب میکنم که شیعه و سنى با هم میجنگن، همدیگه رو میکشن، هر دو وقتى دیگرى رو میکشن، الله و اکبر میگن و هر دوتاشون هم اعتقاد دارن که طرف مقابل کافره و با کشتنش، به بهشت میرن
    6
    47
    ‌چهارشنبه ۰۸ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۷:۴۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۸
    دوستدار - استهکلم، سوئد

    این تفاله های اسلامی که با پول مردم ایران در بعضی از کشورهای جهان به نفع سیاستهای من در اوردی رژیم اخوندی ایران و تروریستهای حزب الله لبنان فعالیت میکنن هر چه زودتر جمعشان کنن و منحلشان کنن دیر است !
    6
    42
    ‌چهارشنبه ۰۸ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۸:۴۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۴
    آزاذه - تهران، ایران
    جلوی این جانی ها را یکی باید بگیرذ
    7
    26
    ‌چهارشنبه ۰۸ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۲:۲۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.