راه نجات گوشی یا تبلت در آب افتاده چیست؟

تواناتک: شاید برای خیلی از شما پیش آمده باشد که گوشی یا تبلت‌تان در آب بیفتد، فرقی نمی‌کند که در استخر باشد، سینک، و یا جوی آب، در این حالت احتمالا شما دست‌ و پای خود را گم می‌کنید و هول می‌شوید. توصیه می‌کنیم در این جور مواقع به توصیه‌های زیر عمل کنید، تا شاید بتوانید دستگاه خود را نجات دهید. وقتی دستگاه شما در آب می‌افتد، ممکن است بر اثر نفوذ آب و رطوبت به داخل آن دچار مشکل شود، توصیه‌های زیر ممکن است دستگاه شما را از خراب شدن نجات دهد.
 
سرعت عمل برای نجات دستگاه بسیار بسیار مهم است. اولین و مهم‌ترین کاری که باید انجام دهید این است که به سرعت گوشی را از آب در بیاورید، چرا که اگر دستگاه شما به سرعت از آب خارج نشود، آب در آن نفوذ می‌کند و موجب ایجاد اختلال در آن می‌شود. بنابراین در مرحله نخست سرعت عمل به‌شدت نقش مهمی دارد، چرا که هرچه بیش‌تر دستگاه شما در آب بماند احتمال زنده ماندن آن کم می‌شود!
 
بعد از خارج کردن دستگاه خود از آب، سریعا خاموشش کنید و به هیچ‌ عنوان به روشن کردن آن اقدام نکنید و پس از آن اگر مدل گوشی شما، مدلی است که امکان خارج کردن باتری از آن وجود دارد، در اولین فرصت باتری را از دستگاه خود جدا کنید. هر قسمتی از گوشی و تبلت شما که امکان جدا شدن دارد را از آن جدا کنید، برای مثال اگر از قاب استفاده می‌کنید آن را خارج کنید، کارت حافظه و سیم کارت را در بیاورید، همه قسمت‌ها را بر روی حوله قرار دهید. محلی که سیم‌کارت و کارت حافظه را خارج کردید در صورتی که خیس است، خشک کنید. به آرامی شروع کنید گوشی را با دستمال یا حوله کاملا خشک کنید. نکته‌ای که در انجام این کار نباید فراموش کرد این است که در این مرحله و در مراحل قبلی از تکان دادن زیاد دستگاه کاملا پرهیز کنید، چرا که با تکان دادن اگر آب وارد گوشی شده باشد، حرکت می‌کند و به جاهای دیگر نفوذ می‌کند. نکته دیگری که بعد از خروج دستگاه باید از آن‌ها غافل نبود این است که به هیچ عنوان کلید‌های دستگاه را فشار ندهید و دستگاه را به شارژ متصل نکنید.
 
در مرحله بعد سخت‌ترین مرحله است و باید نسبت به خشک کردن اعضای داخلی گوشی اقدام کنید. بسیاری از شما از سشوار استفاده می‌کنید. اگر حرارت باد سشوار تنظیم نباشد و بیش از اندازه گرم باشد و در فاصله نامناسب از گوشی باشد، می‌تواند حرارت آن به پردازنده دستگاه شما آسیب وارد کند، پس اگر تصمیم به استفاده از دستگاه  برای خشک کردن اعضای درونی دستگاه دارید حتما حرارت باد سشوار را کم کنید و در فاصله مناسب آن را بگیرید. باد را بیش‌تر در نواحی چون محل سیم‌کارت، کارت حافظه و محل باتری بگیرید که از شکاف‌های این محل‌ها باد سشوار وارد دستگاه شود.
 
ما سه روش را برای خشک‌ کردن گوشی توصیه می‌کنیم راه‌هایی که با آن‌ها احتمال آسیب‌رسیدن به دستگاه در این مرحله را کم می‌کند.
 
روش اول  این است که دستگاه خود را به مدت دو الی سه روز در جایی که رطوبت ندارد به حال خود رها کنید، مثلا در کشو قرار دهید.
 
روش دوم، قرار دادن دستگاه در ظرف برنج خشک است. دستگاه را در ظرف برنج به گونه‌ای قرار دهید که برنج به اندازه کافی اطراف دستگاه را بگیرد. برنج خشک رطوبت گوشی شما را می‌تواند بگیرد، و با انجام این روش ممکن است گوشی شما به حالت عادی برگردد.
 
روش سوم، قرار دادن گوشی در یک جعبه و گذاشتن چند بسته سیلیکاژل در اطراف آن است. سیلیکاژل ماده‌ای است که در بسته‌های کوچک کاغذی بسته‌بندی می‌شود و در جعبه‌های وسایل الکترونیکی برای گرفتن رطوبت به‌کار برده می‌شود. یک روز گوشی خود را در جعبه به همراه بسته‌های سیلیکاژل قرار دهید، احتمال اینکه رطوبت آن از بین برود وجود دارد.
 
بعد از انجام مراحل فوق، باتری گوشی خود را در آن قرار دهید و ببینید گوشی روشن می‌شود یا خیر. نجات یافتن گوشی که در آب افتاده باشد کاملا شانسی است و هیچ راه‌حل قطعی برای نجات آن وجود ندارد، روش‌های توضیح داده شده روش‌های احتمالی هستند و  صرفا برای این هستند که آگاه باشید که هنگام بروز این اتفاق چه کار‌هایی را باید انجام دهید و از انجام چه کارهایی باید پرهیز کنید، در آخر پس از انجام این کارها گوشی شما به حالت عادی برگشتن کاملا شانسی است. پس بیشتر دقت کنید و مراقب باشید به هیچ عنوان گوشی خود را خیس نکنید و یا در جاهای خیلی مرطوب قرار ندهید. همیشه از گوشی خود به خوبی محافظت کنید.
+8
رأی دهید
-1

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.