موفقیت برادران قاچاقچی در اخذ مجوز دولت برای ورود به موضوع مقابله با قاچاق کالا

ایران بریفینگ: وزیر کشور گفت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام آمادگی کرد با امکانات و تجهیزاتی که در اختیار دارد برای مقابله با قاچاق کالا وارد عمل شود که این مجوز از سوی دولت صادر شد.
 
به گزارش رسانه های داخلی  نشست ستاد مقابله با قاچاق کالاهای اساسی به ریاست عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور و نماینده ویژه رئیس‌جمهوری در ستاد مقابله با قاچاق کالا و ارز در محل این وزارتخانه برگزار شد.
 
رحمانی فضلی در این نشست گفت: در شرایط کنونی و با وجود تحریم ها و فشارهای خارجی و افزایش قیمت ارز شرایطی پیش آمده که وضعیت تعادل و توازن در بازار، با اشکال مواجه شده است و به همین دلیل نیاز به مدیریت بیش از پیش شرایط داریم.
 
وزیر کشور در بخش دیگری از سخنان خود به اهمیت موضوع کنترل قاچاق در کشور پرداخت و با اشاره به توجه ویژه دولت و شورای امنیت به این موضوع گفت: به منظور رفع برخی نواقص در روند مبارزه با قاچاق کالا ، جلسات ویژه ای برگزار شد و ایرادات و اشکال های موجود در روندهای جاری مبارزه، مورد بررسی و پی جویی قرار گرفت. همچنین در این زمینه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام آمادگی کرد با امکانات و تجهیزاتی که در اختیار دارد وارد عمل شود که این مجوز از سوی دولت صادر شد.
 
رحمانی فضلی در ادامه به نقش و اهمیت شوراهای تامین استان و استانداران در تثبیت وضعیت کنترل قاچاق در استان های مختلف به خصوص استان های مرزی اشاره کرد و ادامه داد: اختیارات کامل به شوراهای تامین استان داده شده است تا درخصوص کنترل قاچاق در مرز و نواحی مرزی تصمیم‌گیری کنند.
 
از سوی دیگر انتقاد به صید ترال کشتی‌های چینی در آب های جنوب مدت هاست که از سوی صیادهای ایران مطرح می‌شود. بارها مسئولان سازمان بنادر، شیلات و سازمان محیط زیست درباره این موضوع نظرات کارشناسی خود را مطرح کردند اما آنچه هفته گذشته محل توجه قرار گرفت ورود فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران به این موضوع بود.
 
نیروی دریایی سپاه پاسداران می‌گوید که پنج کشتی صیادی چینی و ۹ کشتی صیادی ایرانی را در بندر جاسک توقیف کرده است. این در حالی است که دولت ایران برای فعالیت تعدادی از شناورهای ماهی‌گیری چینی مجوز صادر کرده است.
 
تیمور پایداره، فرمانده پایگاه «امامت» نیروی دریایی سپاه، روز دوشنبه ۲۲ بهمن در مصاحبه با خبرگزاری فارس گفت که این ۱۴ کشتی با تور «ترال» ماهی صید می‌کردند.
 
روش «ترال» نوعی صید ماهی به مقادیر بالا است که طی آن تور بزرگ ماهیگیری توسط شناور کشیده می‌شود.
 
آقای پایداره همچنین گفت که برای این کشتی‌ها پرونده قضایی تشکیل و رسیدگی به آن آغاز شده است.
 
وی جزئیات بیشتری درباره دلیل توقیف این کشتی‌ها اعلام نکرده و نگفته که آیا این شناورها مجوز ماهی‌گیری داشته‌اند یا نه.
 
به گفته مقامات سازمان بنادر و دریانوردی، شناورهای چینی که برای فعالیت‌شان مجوز صادر شده است، «خارج از ۱۲ مایل از آب‌های تحت حاکمیت ایران» و «در عمق حداقل ۲۰۰ متر» ماهی صید می‌کنند.
 
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان محیط زیست درباره برخورد سپاه با کشتی های ترال چینی افزود: البته این برخورد وظیفه شیلات است و خود شیلات باید اقدام می کرد نه سپاه؛ حالا نمی دانم سپاه با مجوز شیلات به کار ورود کرده است یا خیر.
 
همچنین محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی درباره هماهنگی سپاه با سازمان بنادر و دریانوردی برای اخراج کشتی های ترال چینی از آب دریاهای جنوب ایران به خبرآنلاین گفت: این مسئله اخراج نیست. آنها فقط اجازه صید یک نوع ماهی خاص را داشتند اما غیر از آن را صید می کردند. براساس تصمیم شورای تأمین استان هرمزگان این کشتی ها خلاف مجوزشان صیادی کردند،دادگاه نیز در این رابطه رأی داد. خود چینی ها هم پذیرفتند و مسئله حل شده است.
+4
رأی دهید
-17

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.