همکار سابق شبکه من و تو به زودی در ایران محاکمه می‌شود

ایرنا : کیومرث مرزبان، نویسنده و طنزپرداز که برای مدتی با رسانه‌هایی همچون رادیو فردا، سایت ایران‌وایر و شبکه من در ساخت برنامه‌ همکاری می‌کرد، ۱۳ اسفند امسال در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی صلواتی محاکمه می‌شود.
 
محمدحسین آقاسی، وکیل مدافع کیومرث مرزبان روز شنبه با اعلام این خبر گفت: «پرونده موکلم برای رسیدگی به شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب ارجاع شده و دادگاه، ۱۳ اسفند امسال را برای برگزاری جلسه رسیدگی تعیین کرده است.»
 
به گفته این وکیل دادگستری، اقدامات تبلیغی علیه نظام و اهانت به مقدسات از جمله اتهامات مرزبان در کیفرخواست صادر شده از سوی دادستانی به شمار می‌رود.
 
بر اساس آنچه پیشتر در سایت‌ها و فضای مجازی منتشر شده است، کیومرث مرزبان سال ۸۸ از ایران خارج و پس از هشت سال به کشور بازگشت و چهارم شهریور امسال بازداشت شد.
 
آقاسی همچنین درباره پرونده امیرحسین میراسماعیلی، خبرنگار روزنامه جهان صنعت که به خاطر آنچه توهین به امام رضا (ع) و توهین به مقامات اعلام شد، به ۱۰ سال حبس محکوم شده است، گفت: «در این پرونده نسبت به حکمی که در شعبه بدوی صادر شده، تجدیدنظر خواهی کردیم و پرونده برای رسیدگی در مرجع تجدیدنظر به شعبه ۳۶ دادگاه تجدیدنظر به ریاست قاضی زرگر ارجاع شده اما هنوز تعیین وقت نشده است.»
 
چهارم اردیبهشت امسال بود که دادستانی تهران از تعقیب قضایی و احضار فردی خبر داد که در فضای مجازی به یکی از ائمه معصومین اهانت کرده بود. در نهایت برای میراسماعیلی تحت چهار عنوان اتهامی، کیفرخواست صادر و در شعبه ۱۰۶۰ دادگاه کیفری دو مجتمع قضایی کارکنان دولت به اتهامات وی رسیدگی شد و دادگاه متهم را به بابت توهین به مقدسات اسلام و ائمه طاهرین (ع) به ۶ سال حبس، بابت توهین به مقامات و مامورین و مسئولین دولتی به سبب انجام وظیفه به هشت ماه حبس، بابت انتشار مطالب خلاف اخلاق و عفت عمومی به ۱۴ ماه حبس تعزیری و ۶ میلیون ریال جزای نقدی و به اتهام نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی به تحمل سه سال حبس تعزیری محکوم کرد.
 
همچنین دادگاه راستای اعمال مجازات تکمیلی، متهم را از به ۲ سال ممنوعیت از هرگونه فعالیت در شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی و خروج از کشور محکوم کرد.
 
کیومرث مرزبان، نویسنده و طنزنویس ۲۶ ساله که سال گذشته پس از ۸ سال به ایران بازگشت، در تاریخ ۴ شهریورماه توسط نیروهای امنیتی در منزل خود بازداشت و هنگام بازداشت ماموران در اقدامی وسایل شخصی از جمله لپ‌تاپ، موبایل و بسیاری از وسایل شخصی وی را ضبط کرده بودند.
 
لازم به ذکر است، کیومرث مرزبان فعالیت حرفه‌ای خود را از سال ۱۳۸۴ با فیلم‌سازی آغاز کرده و تا سال ۱۳۸۸ هشت فیلم کوتاه ساخت. وی در سال ۸۸ ایران را به مقصد مالزی ترک کرد و کمی بعد اولین پادکست فارسی زبان و طنز ایرانی در فیسبوک به نام "رادیو سنگتاب" را راه‌اندازی کرد.
 
از جمله آثار این نویسنده و طنزنویس می‌توان به کتاب‌های "خام بدم پخته شدم بلکه پسندیده شدم" و "عزیز جان" اشاره کرد.
+23
رأی دهید
-29

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۸۵
    mok432 - تهران، ایران

    اهانت به بت بزرگ یا مرده, چقدر بت پرستی ؟ کجای این دین صلح و آرامش و رحمت است ؟دین اسلام یعنی دین زور ، کشت کشتار، آیا اسلام به جز غارت و کشتن و تجاوز تصاحب اموال چیز دیگری است ؟در ادییان دیگر صلح و وارستگی بهتر از اسلام دیده میشود.
    6
    33
    یکشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۹:۰۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۱۰۸
    ایرانفردا - لندن، انگلستان

    آزادى!!! میتونى هر چى دوست دارى بگى، قاضى هم آزاده هر حکمى که میخواد بده! دهسال زندان بجرم آزادى!!
    2
    25
    یکشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۸
    دوستدار - استهکلم، سوئد
    اقای مرزبان لابد در هنگامیکه خواسته به میهان اشغال شده توسط اخوند جماعت برگردد مغزش کار نکرده و به تعطیلات رفته . وگرنه انسانی مثل مرزبان باید خیلی کم هوش باشد که به ایران تحت حاکمیت بزدل ترین و نا انسان ترین مخلوقات عالم که اخوندها هستند برگردد. انقدر که یادم هست در زمان خدا بیامرز شاه در ایران میگفتن هرکس توهین و یا برعلیه شاه بیانیه ای یه جوکی تعریف کند دستگیر می شود انهم فقط به شاه ولی حالا اگر کسی خدای ناخواسته به اسلام اثنی حشره ای و به 12 امام + خمینی دجال گور به گور شده و رهبر چلاق و ریس جمهور و رئیس شورای نگهبان و مجلس , امام جمعه ها توهینی بکند یا جوکی بگوید, باید واویلا واویلا برای ان کس خواند. زمان حکومت شاه توهین به یک شخص بود خیلیها معترض بودن که چرا باید برای توهین به شاه دستگیری باید باشد ولی حالا که از یک نفر به ده ها نفر رسیده است کسی به صورت زمان شاه اعتراضی نمیکند. چرا؟ نمیدانم باید از مردم پرسید!
    3
    21
    یکشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۱
    raha1984 - هامبورگ، آلمان
    واقعا این افراد نمیدونن که برگشت به ایران براشون مشکل درست میکنه ؟؟؟؟
    0
    14
    دوشنبه ۲۲ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.