مصاحبه آسوشیتدپرس با برخی جوانان ایرانی / بچه‌هایی که بعد از انقلاب بدنیا آمده اند

یورونیوز : روایت بچه‌هایی که بعد از انقلاب ۵۷ در ایران دنیا آمده‌اند متفاوت است. با این حال کلید واژه مشترک همه آنها گله‌ از وضعیت اقتصادی و نیز این نکته است که آنها چندان علاقه‌ای به حرکت‌های تندروانه و انقلابی ندارند.
 
خبرگزاری آسوشیتدپرس سراغ برخی جوانان ایرانی رفته و با آنها درباره مسائل و دغدغه‌هایشان حرف زده است. دختر جوان دانشجویی مقابل در دانشگاه تهران می‌گوید: «من و خیلی‌ از دوستانم می‌خواهیم از ایران برویم. هیچ کس نمی‌خواهد بماند. همه دنبال درخواست برای دکترا و بودجه گرفتن هستیم. البته آنهایی که می‌مانند شاید پدر پولدار و کارخانه‌داری دارند یا شغل خوبی.»
ژاپن هم می‌توانست مرگ‌ بر آمریکا بگوید
او همچنین اینطور ادامه داده: «ژاپن هم بعد از ماجرای هیروشیما می‌توانست با آمریکا قطع رابطه کند و مرگ بر آمریکا بگوید اما رابطه‌اش را حفظ کرد و استفاده‌اش را هم کرد. اما در ایران اینطور نبوده و آمریکا همیشه دشمن است.»
 پسر جوان دیگری اما معتقد است مسائل معیشتی پیش رو در کشور ربطی به انقلاب ندارد، بلکه ریشه در برخی مسائل سیاسی و به ویژه تلاش آمریکا برای قدرت‌یابی در منطقه دارد.
کافه رفتن هم سخت شده
دختر جوان دانشجوی دیگری هم از وضعیت معیشتی گله دارد. می‌گوید: «جوری باید زندگی کنیم که زندگی بگذرد. هیچ تفریحی نداریم. حتی کافه رفتن هم سخت شده. پدرم جانباز است. از شرایط اقتصادی ناراحت است. او فکر می‌کرد اوضاع بعد از انقلاب برای عامه مردم بهتر شود که نشد. اسلام واقعی این چیزی که هست نیست. اصلا مردم اعتقادات‌شان شُل شده است.»
 
پسر جوان دیگری اما از اینکه ما در ایران به فن‌آوری ساخت موشک رسیده‌ خشنود است و تحریم‌ها را هم چندان جدی نمی‌داند. او می‌گوید: «سامانه موشکی و هسته‌ای ما امروز در جهان زبانزد همگان است. اقتداری که داریم مهم است. درست است می‌گویند تحریم کردند اما می‌ارزد. تمام انتخاب ما در حال حاضر مبتنی بر رای مردم است. قبل از انقلاب رای مردم اهمیت نداشت.»
از انقلاب هزار هدف داشتیم
پسر جوان دیگری هم که در یک کافه‌ کار می‌کند به خبرنگار آسوشیتدپرس گفته: «هدف‌مان از روز اول این بود که برسیم به اینجا که از آمریکا استقلال داشته باشیم. نه! هزار هدف دیگر داشتیم که همه آنها را فراموش کردیم و به همین هدف فکر می‌کنیم.»
 
یک جوان دیگر هم که همراه با دوستش در پارک نشسته و مشغول بازی با گربه‌ها هستند می‌گوید: «خیلی از خواسته‌های انقلابی ما برآورده نشد. ما انقلاب کردیم آن خواسته‌ها برآورده شود. اصلاحات بهتر از انقلاب است، در انقلاب همه چیز را از بیخ و بن نابود می‌کنیم، حتی چیزهای خوب را.»
منبع : یورونیوز
+6
رأی دهید
-71

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۵۴
    آزاذه - تهران، ایران

    خدا به همه مون کمک کند و عقل و آگاهی و قدرت بدهد تا راهمون را پیدا کنیم
    9
    44
    شنبه ۲۰ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۱:۵۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۹
    amir-amir - تورنتو، کانادا

    در قاموس جمهورى اسلامى٬ مبارزه جنگ و کشتار ٬ بمب اتم درست کردن ٬ شعار مرگ بر روى موشک نوشتن و هوا کردن معنا مى دهد در صورتیکه واژه مبارزه مى تواند مفاهیم درست و مثبتى داشته باشد که مثال زنده آن ژاپن است که در این گفتار به آن نیز اشاراتى شد. ژاپن مقام اول فروش اتومبیل در بازار امریکا را داراست٬ صادرات چین چندین برابر وارداتش از امریکاست.این درست است که امریکائى ها سعى در سواستفاده از قدرت مالى دلار را در بعضى جهات دارند ولى راه هاى مقابله با آن تدبیر درست است نه یقه درانى و اشغال سفارت و گروگان گیرى که تنها هنر بالقوه جمهورى اسلامى است و قمپز در کردن و ادعاهاى تو خالى اش را امروزه همه به ریشخند گرفته اند .
    5
    39
    شنبه ۲۰ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۴:۴۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.