واکنش‌ کاربران به سخنان روحانی: مسئول فیلترینگ و نبود رسانه آزاد ما هستیم یا تو؟

 رئیس جمهوری ایران از نبود «رسانه آزاد» در ایران سخن گفته و به فیلترینگ در فضای مجازی انتقاد کرده است - عکس آرشیوی همزمان با طرح دوباره احتمال فیلتر شدن اینستاگرام، بار دیگر حسن روحانی، رئیس جمهوری ایران از نبود «رسانه آزاد» در ایران سخن گفته و به فیلترینگ در فضای مجازی انتقاد کرده است، اما کاربران شبکه‌های اجتماعی به او یادآوری کردند که رئیس جمهور است و نباید نقش منتقد به خود بگیرد.
 
انتقادهای اخیر روحانی در شرایطی عنوان می‌شود که فیلترینگ تلگرام در دوران ریاست جمهوری او انجام شد. آن هم برخلاف شعار انتخاباتی‌ روحانی که گفته بود دست وزیرش هیچگاه بر روی دکمه فیلترینگ نخواهد رفت.
 
در حالی که ایران شاهد فیلتر بودن شبکه‌های اجتماعی مختلف از جمله فیسبوک، توئیتر و تلگرام در ایران است، چندی پیش نیز بحث فیلترینگ اینستاگرام از سوی مقامات قضایی مطرح شد، موضوعی که وزیر ارتباطات دولت روحانی با آن به عنوان یک منتقد برخورد کرد.
 
حالا بار دیگر رویکرد انتقادی روحانی به فیلترینگ و نبودن رسانه آزاد در ایران واکنش‌های بسیاری را در فضای مجازی به همراه داشته است.
 
برخی از کاربران وجود فیلترینگ و نبود رسانه آزاد را متوجه دولت روحانی می دانند.
از جمله ​یکی از کاربران به کنایه نوشته است که «از مردم می خواهد هر چه سریعتر به این مشکل رسیدگی کنند.»
مازیار خسروی، روزنامه نگار نیز اینگونه به حرف‌های روحانی انتقاد کرده است:
یکی دیگر از کاربران حرف‌های اخیر روحانی درباره فیلترینگ و رسانه آزاد را نشانه ای از آغاز «سیل جدید دستگیری خبرنگاران و فیلترینگ شبکه‌های مجازی دانسته است.»
کاربری دیگر آغاز بهمن ماه و سالگرد انقلاب را دلیل حرف‌های رئیس جمهوری ایران عنوان کرد: 
در این بین برخی افراد محافظه کار در توئیتر، نیز انتقاد کرده‌اند که چرا رئیس جمهور به جای رسیدگی به قیمت کالاها، بحث فیلترینگ را مطرح کرده است:
اگر چه روحانی نبود رسانه آزاد را علت «انباشته شدن هر چیز در شبکه های مجازی» نامیده و «برخی اقدامات در رابطه با فضای مجازی» را شکست خورده توصیف کرده است اما نبود رسانه آزاد عمری به قدمت جمهوری اسلامی دارد.
 
در آخرین رده بندی آزادی رسانه‌ها در سال ۲۰۱۸، سازمان گزارشگران بدون مرز ایران را در بین ۱۸۰ کشور در رتبه ۱۶۴ قرار داده است.
 
جمهوری اسلامی در طول عمر ۴۰ ساله خود به جزء رادیو و تلویزیون دولتی، نه تنها هیچ مجوزی برای پخش شبکه های غیردولتی صادر نکرده است، بلکه با ارسال پارازیت روی امواج ماهواره ای شبکه‌های فارسی زبان خارج از کشور، و فیلتر کردن سایت‌های آنها و شبکه های اجتماعی برای قطع جریان آزاد اطلاعات و اطلاع رسانی به شهروندانش تلاش می‌کند.
 
پیش از این وزارت خارجه آمریکا در آخرین گزارش سالانه حقوق بشر خود، از فیلترینگ و مسدود کردن اینترنت در ایران انتقاد کرده بود.
 
چندی بعد از فیلترینگ تلگرام در ایران نیز دیده بان حقوق بشر با صدور بیانیه ای فیلتر شدن این اپلیکیشن را حرکتی از سوی حکومت جمهوری اسلامی برای پوشاندن مشکلات واقعی خود توصیف کرد.
+38
رأی دهید
-1

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۴
    Afshin51 - کلن، آلمان

    واقعاً مسخرست که این مردک شیاد جای آنکه کارش را بعنوان مثلاً رییس دولت درست انجام دهد خودش شده منتقد دولت و حکومت !!! خوب مردک اگر عرضه نداری یا گمشو یا خفه شو یا بهمراه رهبرت برو بمیر .
    0
    40
    ‌سه شنبه ۲ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۳
    آزاذه - تهران، ایران

    این بازی ملاها برای مردم تازگی ندارد. همشون دستشون در یک پیاله است
    0
    24
    ‌سه شنبه ۲ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۰
    ابن ملجم - مونیخ، آلمان
    اخه از اخوند تخمه صیغه چه انتظاری دارید؟ مگر این کره صیغه مبلغ مسلک سقت پرستی نیست که ریا و دروغ تقلب (تقیه)جزءاصول بنیادین است؟.من نمیدونم چرا کسای از این هالو نمیپرسه ای<ن مرک دکتی که یدک میکشه کی و از کجا گرفته چرا که در ویدیوهای سال ۵۸ و ۵۹ در اخوند دونی شورا بهش دکتر روحانی میگن؟
    0
    2
    ‌چهارشنبه ۳ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۸:۰۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.