شهر اصفهان تا سال ۲۰۲۵ از سکنه خالی خواهد شد

ایسنا: عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: با ادامه روند موجود، پیش بینی شده است که اصفهان تا سال ۲۰۲۵ از سکنه خالی خواهد شد.
 
به گزارش خبرنگار ایسنا، سید «ناصر موسوی» ظهر امروز(پنج شنبه) در آیین تجلیل از صادرکنندگان نمونه استان اصفهان اظهار کرد: استان اصفهان در یک دوره‌ای از نظر صنعت و اشتغال نمونه بوده، این گزارش‌ها مانع از دفاع از حقوق استان در مجلس می‌شود.
 
وی با بیان این‌که از ۱۲ هزار و پانصد نفر شاغل در شهرک صنعتی فلاورجان در سال ۱۳۹۰ تنها ۴ هزار و پانصد نفر مشغول به کار هستند، ادامه داد: در حال رکود نباید فشار سازمان مالیاتی، بانک‌ها، تامین اجتماعی و گمرک بر  صنعت گر اضافه  شود. ترخیص نکردن، باعث ایجاد مشکلات و تعطیلی کارخانه‌ها می‌شود.
 
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه در زمان فشار و تحریم‌ها باید بوروکراسی اداری کمتر شود، افزود: کشورهای عراق و افغانستان در قبال صادرات کشور، ریال پرداخت می‌کنند و اما صادرکننده باید دلار به سامانه نیما واریز کند. با این شرایط چین با وجود فاصله بیشتر، بازار عراق و افغانستان را تسخیر کرده است. 
 
لارگانی با اشاره به این‌که باید عملاً از صنعت‌گر دفاع کنیم، تصریح کرد: صنعت‌گر به علت دلسوزی در کشور سرمایه‌گذاری می‌کند و می‌تواند سرمایه خود را با سود بیشتر به دیگر کشورها ببرد. 
 
وی با بیان این‌که در رابطه با ارز بیش از ۳۰ بخش‌نامه ابلاغ شده است، ادامه داد: تعیین روزانه قیمت ارز، معضلاتی را برای صنعت‌گر ایجاد می‌کند. در واقع در جنگ اقتصادی تمام عیار، نباید فشار در کشور زیاد شود، بلکه باید زمینه صادرات فراهم شود. در واقع صادرات، اشتغال و اقتصاد را رونق می‌بخشد.
 
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان این‌که زمینه صادرات در استان اصفهان فراهم شده است، ادامه داد: بحث اشتغال و آب در سر لوحه برنامه‌های استاندار است. هم‌چنین از همکاران  مجلس انتظار فریاد دسته جمعی برای  دفاع از اصفهان داشتم. در واقع اصفهان استان استراتژیک کشور و تأمین‌کننده بودجه ۱۱ استان در کشور است.
 
لارگانی با بیان این‌که با ادامه روند طبق پیش‌بینی تا سال ۲۰۲۵، اصفهان خالی از سکنه می‌شود، تصریح کرد: در این صورت، اگر آب نباشد، صنعت هم نیست. از وزیر درخواست دفاع از بحث آب استان اصفهان و حمایت از صنعت دارم.
+57
رأی دهید
-20

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۳۹
    زنبور - کپنهاک، دانمارک

    اگر رژیم گورشو گُم کنه توریستهای خارجی برای اقتصاد شهر کافیه
    10
    98
    شنبه ۲۹ دی ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۷۸
    چهارشنبه سوری ایران - فرانکفورت، آلمان

    اصفهان نصف جهان تبدیل شد به اصفهان نصف عبا
    5
    50
    شنبه ۲۹ دی ۱۳۹۷ - ۱۲:۲۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۴
    آزاذه - تهران، ایران

    عاشورا سینه زنی یادتون نره
    16
    62
    شنبه ۲۹ دی ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۸
    دوستدار - استهکلم، سوئد
    فقط اصفهان نیست که در 2025 خالی از سکنه میشود بلکه خیلی از شهرهای دیگر مثل یزد هم خالی از سکنه میشود بخاطر بی ابی و خشک سالی. سیدعلی خامنه ای که ولیامر مسلیمین است از ریسش یا جدش که امام زمان است خواهش و تمنای نمیکند که او هم از خداوند بخواهد باران رحمت بر سر ایران بباراند.
    3
    19
    شنبه ۲۹ دی ۱۳۹۷ - ۲۱:۳۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۴
    Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا
    لابد لیاقت ساکنینش همونقدر بوده.
    10
    12
    یکشنبه ۳۰ دی ۱۳۹۷ - ۰۰:۲۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۱۰۸
    ایرانفردا - لندن، انگلستان
    أصفهان، ارومیه و فارس و کهگیلویه و بویر احمد، بخاطر بى آبى، تهران بى آبى و ترس از زلزله و هواى آلوده سرطان زا، کرمانشاه و سرپل زهاب رو هم که زلزله ویرون کرده، آبادان و خرمشهر هم که هنوز سى سال بعد از إتمام جنگ مخروبه هستن، سیستان و بلوچستان هم که همیشه جزو مناطق محروم بودن و هستن، پس مردم کجا زندگى کنن؟
    0
    15
    یکشنبه ۳۰ دی ۱۳۹۷ - ۰۸:۴۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۴
    آزاذه - تهران، ایران
    دارین خودتون هم کم کم به حسین لب تشنه تبدیل میشین
    1
    7
    یکشنبه ۳۰ دی ۱۳۹۷ - ۱۵:۱۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.