پژوهشگر زن ایرانی برنده جایزه علوم هسته‌ای و پلاسمای IEEE شد

-امیدواری از سال ۲۰۱۴ در تحقیقات رساله خود بر توسعه و مشخصه‌یابی یک سیستم با وضوح بالای توموگرافی پوزیترون امیشن (PET)  حیوانات کوچک روی یک اسکنر MRI متمرکز شده بود.
-جایزه و کمک هزینه تحقیقات Glenn F. Knoll هرساله توسط جامعه علمی علوم هسته‌ای و پلاسمای موسسه مهندسان برق و الکترونیک به یک دانشجوی دکترا که فعالیت برجسته‌ای در زمینه تجهیزات علوم هسته‌ای یا تجهیزات پزشکی هسته‌ای داشته اهدا می‌شود.
 
دکتر نگار امیدواری محقق ایرانی دانشگاه صنعتی مونیخ جایزه سالانه علوم هسته‌ای و پلاسمای موسسه مهندسان برق و الکترونیک (IEEE) ایالات متحده آمریکا را دریافت کرد.
 
بنا به گزارش دیده‌بان علم ایران، دکتر نگار امیدواری محقق ایرانی دانشگاه صنعتی مونیخ جایزه سال ۲۰۱۸ علوم هسته‌ای و پلاسمای موسسه مهندسان برق و الکترونیک (IEEE) را دریافت کرد.
 
امیدواری از سال ۲۰۱۴ در تحقیقات رساله خود بر توسعه و مشخصه‌یابی یک سیستم با وضوح بالای توموگرافی پوزیترون امیشن (PET)  حیوانات کوچک روی یک اسکنر MRI متمرکز شده بود.
 
جایزه و کمک هزینه تحقیقات Glenn F. Knoll هر ساله توسط جامعه علمی علوم هسته‌ای و پلاسمای موسسه مهندسان برق و الکترونیک به یک دانشجوی دکترا که فعالیت برجسته‌ای در زمینه تجهیزات علوم هسته‌ای یا تجهیزات پزشکی هسته‌ای داشته اهدا می‌شود.
 
امیدواری دانش‌آموخته کارشناسی مهندسی برق دانشگاه تهران در سال ۱۳۹۰ است و دوره‌های کارشناسی‌ارشد و دکترای خود را در رشته مهندسی پزشکی و فیزیک به ترتیب در دانشگاه RWTH آخن و صنعتی مونیخ آلمان گذرانده است.
 
وی اکنون محقق پسادکترای دانشکده پزشکی هسته‌ای دانشگاه صنعتی مونیخ  (TUM) است.
 
موسسه مهندسان برق و الکترونیک (The Institute of Electrical and Electronics Engineers)، یک سازمان بین‌المللی حرفه‌ای و غیرانتفاعی در ایالات متحده آمریکا است که با هدف کمک به پیشبرد فناوری در حوزه‌های وابسته به مهندسی برق و کامپیوتر تاسیس شده است. این موسسه بیش از ۴۰۰ هزار نفر عضو در ۱۶۰ کشور جهان دارد.
+54
رأی دهید
-2

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.