دانمارک دست دادن با شهردار در مراسم اعطای شهروندی را اجباری می‌کند

دولت راست‌گرای دانمارک قصد دارد دست دادن با شهردار در مراسم اعطای شهروندی در این کشور را اجباری کند.
 
انگیزه اصلی این تصمیم، برخورد با رفتار مهاجران مسلمان است که برابر باورهای مذهبی‌شان، دست دادن زن و مرد نامحرم را جایز نمی‌دانند. دولت دانمارک گفته است مهاجران مسلمانانی که تابعیت دانمارکی می‌گیرند باید در مراسم مخصوص اعطای شهروندی با شهردار شهر خود چه زن و چه مرد، دست بدهند.
 
با این حال نتایج یک نظرسنجی که روز پنج‌شنبه ۲۷ دی در دانمارک منتشر شد نشان می‌دهد که دست کم ۵۲ درصد از مردم این کشور با قرار دادن این شرط تازه برای اخذ تابعیت مخالفند.
 
بسیاری از شهرداران شهرهای مختلف دانمارک هم گفته‌اند حتی اگر این تصمیم قانونی شود از اجرای آن سر باز خواهند زد. «کاسپر ایزینگ اولسن» شهردار «کرتمینده»، شهری در مرکز دانمارک در این زمینه به خبرنگار روزنامه گاردین می‌گوید: «احمقانه است که وزیر مهاجرت فکر می‌کند این موضوع مهمی است. دست دادن نشان نمی‌دهد که شما در جامعه میزبان ادغام شده‌اید یا نه. من فکر می‌کنم باید بهانه‌ای برای سر باز زدن از اجزای چنین قانونی پیدا کنم و مثلا در روز مراسم، معاونم را به جای خودم بفرستم.»
 
«اوله بیورشتروپ» شهردار ایشهوی نیز با یادآوری این که در دانمارک اصل «آزادی انتخاب مذهب» وجود دارد، تصمیم تازه دولت را مخالف قانون اساسی می‌داند.
 
طرح ضداسلامی جدید را یکی از احزاب سه‌گانه حاضر در ائتلاف دست راستی دولت دانمارک پیشنهاد کرده است. این حزب محافظه‌کار از پشتبانی شدید راست‌گرایان افراطی پارلمان یعنی نمایندگان حزب دی‌پی‌پی (حزب مردم دانمارک) برخوردار است.
 
اینگر استویبرگ، وزیر مهاجرت دانمارک از حزب راست افراطی در توجیه این تصمیم دولت می‌گوید: «دست دادن در دانمارک برای آن است که به همدیگر خوش‌آمد بگوییم. این رفتار نشان‌دهنده احترام به یکدیگر است.»
 
ماجرای دست دادن شهروندان زن و مرد مسلمان در دانمارک موضوع تازه‌ای نیست. در سال ۲۰۱۵ هم یک راننده تاکسی مسلمان که حاضر نشده بود با کارفرمای خود که یک زن بود دست بدهد، از کار اخراج شد. البته او بعد از شکایت توانست ۱۰ هزار کرون (حدود هزار و سیصد یورو) غرامت بگیرد.
 
جنجال بر سر قوانین سختگیرانه ضد اسلامی در ماه‌های اخیر در دانمارک بالا گرفته است. نمایندگان پارلمان این کشور در تابستان گذشته قانونی را تصویب کردند که بر اساس آن پوشش کامل صورت در فضای همگانی ممنوع است. این موضوع خشم شهروندان مسلمان این کشور را برانگیخت و به راهپیمایی در شهرهای این کشور به ویژه در پایتخت، کپنهاگ انجامید. انگیزه اصلی تصویب این قانون منع پوشش اسلامی برقع یا پوشینه برای زنان بود.
+54
رأی دهید
-16

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۵۴
    Say good bye to religion - ونکوور، کانادا

    احسند ، رو بوسی رو هم اضافه کنید هر مسلمونی که اعتراض کرد با هواپیما نه . با سوار بر گراز وحشی و یک تیپا به سویه کشورهایه اسلامی اشغال ...😂😂🙏
    2
    40
    جمعه ۲۸ دی ۱۳۹۷ - ۱۶:۰۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۴
    arian1 - ابادان، ایران
    خیلی مسخره است که مسلمانی که از کشور اسلامی اش فرار کرده و به کشور کافران امده و در انجا پول و خانه و کار و هزینه زندگی به او بدهند و اما مسلمان احمق نا سپاس حتی حاضر نشود در هنگام اعطای شهروندی دست بدهد. پول و خانه کافران خوب است اما دست دادن به انها الله را ناراحت می کند؟
    2
    20
    جمعه ۲۸ دی ۱۳۹۷ - ۲۱:۱۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۸۱
    گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا
    بسیار خوب و مفید و کارساز هست زیرا تحفه هائیکه از دست دادن حالی به حالی میشوند بهتر است بجای دانمارک با مغز گندیده ی اسلامی خودشان به نجف اشرف نزول اجلال بفرمایند
    1
    10
    شنبه ۲۹ دی ۱۳۹۷ - ۰۳:۱۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۲
    ordak - بن، آلمان
    مثل شرایت دیدار با خامنه ای که دست دادن یا ید دست دادن به سعد طوسی اجباری است؟
    0
    4
    شنبه ۲۹ دی ۱۳۹۷ - ۱۵:۱۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۸
    ارژن پارت - شیراز، ایران
    قانون بسیار خوبی است . باید از این جلوتر رفت و طرح ضد اسلامی بیشتری را تصویب کرد . و قوانین سختگیرانه ضد اسلامی بیشتری را به اجرا گذاشت . دستشان درد نکند . به اینها میشود گفت نماینده مردم در مجلس !
    0
    4
    یکشنبه ۳۰ دی ۱۳۹۷ - ۰۸:۱۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۱۰۷
    Kefli Iskender - مریخ، وانواتو
    این پیشنهاد در صورت تصویب شدن ناقض روح آزادی و بدیهی ترین حقوق فردی یعنی حق اختیار بدن است. در جوامع انسان محور، وظیفه دولت تعیین تکلیف برای رابطه فرد با دولت نیست.بلکه بالعکس توضیح وظایف دولت نسبت به انسان بعنوان یک فرد آزاد است. تماس قسمتی از بدن انسان حالا چه «دست دادن» باشد چه «دادن» بعبارتی در اختیار گذاردن اندام تناسلی، موضوعی است که به آزادی فردی انسان بازمیگردد و دولت حق تعیین تکلیف در باره چنین موضوعاتی را ندارد. این لایحه غیر انسانی بیشتر یادآور «حق شب اول» جامعه فئودالیته دوران قرون وسطایی اروپا است که در مورد رعایا است. این رعایای بخت برگشته بزبان المانی dreng و در فرهنگ دانمارکی bondedreng مجبور بودند در شب زفاف زن خود را در اختیار صاحب زمین قرار دهند. این زمینهای وسیع زراعی متعلق به کلیسا بود و به طبع آن این رهبانان دیر و کشیش ها بودند که از دختر دم بخت کام دل بر می آورند. دست دادن با شهردار برای عرض مراتب بندگی دقیقا همین نشانه استیلای دولت بر جان و ناموس مردم است.
    3
    0
    یکشنبه ۳۰ دی ۱۳۹۷ - ۱۴:۵۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.