بنابه مطالعات، ۲۲ درصد از مصرف کنندگان الکل به آن اعتیاد پیدا می کنند. برای خیلی ها نوشیدن مشروبات الکلی، بخشی از زندگی شان شده است؛ ولی حتی کسانی که خود را مشروب خور قهار نمی دانند، ممکن است بعضی مواقع زیاده روی کنند.
بنابه مطالعات، ۲۲ درصد از مصرف کنندگان الکل به آن اعتیاد پیدا می کنند.
علاوه بر اعتیاد، زیاده روی در مصرف الکل می تواند تأثیرات منفی دیگری بر سلامتی یک فرد از جمله بیماری های قلبی، سکته، دیابت، و سرطان داشته باشد.
موارد فوق ممکن است خیلی ها را تشویق کند تا مصرف مشروب را کم کرده و یا آن را کاملاً قطع کنند.
«هافینگتون پست» پس از پرس و جو از کارشناسان و افرادی که با موفقیت الکل را ترک کرده اند، راه های زیر را پیشنهاد کرده است: از خود بپرسید چرا باید مشروب بخورید برای ترک مشروب باید ریشه و نقش الکل در زندگی تان را پیدا کنید. ببینید که چه چیزی کم دارید که باید جای آن را با مشروب پر کنید؛ برای مثال آیا باید حتماً مشروب بخورید تا در یک مهمانی و با دوستانتان به شما خوش بگذرد؟ آیا به خاطر استرس کاری است؟ و یا تنهایی در خانه؟ مشاوره حرفه ای دریافت کنید بعد از اینکه دلیل مصرف زیاد مشروب را فهمیدید به منابع خدمات حرفه ای مراجعه کنید. و به مرور مصرف الکل را با فعالیت های سالم جایگزین کنید.
هرچند، این کاری نیست که بخواهید تنهایی انجام دهید. دریافت درمان و مشاوره حرفه ای می تواند یک فرد را در مراحل ترک اعتیاد به الکل کمک کند. آماده باشید که زندگیتان از بعضی جهات عوض شود ترک مصرف روزانه مشروبات الکلی آسان نیست. اینکار یعنی ترک خیلی از عادات دیگر، برای مثال رفتن به «بار» با همکارانتان بعد از کار برای نوشیدن مشروب، و گفتن «نه» به دوستانی که می خواهند با آنها به میخانه بروید می تواند سخت باشد. این به آن منظور نیست که تفریح نداشته باشید. تفریحات زیاد دیگری هستند که شامل نوشیدن مشروبات الکلی نمی شوند. فعالیت های جدیدی دیگری را امتحان کنید تا دوستان جدید پیدا کنید اگر تصمیم گرفتید از دوستانی که از شما در پروسه ترک اعتیاد حمایت نمی کنند فاصله بگیرید، ممکن است در ابتدا کمی حس تنهایی کنید. اگر دلتان می خواست سفالگری یاد بگیرید و یا در کلاس یوگا ثبت نام کنید، اکنون بهترین موقع برای این کار است. و داشتن حمایت دوست خوب یا عضو خانواده در این دوران می تواند تأثیرات مثبتی داشته باشد. ورزش کنید و فعالیت فیزیکی خود را افزایش دهید ورزش کردن و خوردن غذای سالم در ابتدا ممکن است سخت باشد ولی نتایج مثبت آن بعد ها دیده می شود.
مطالعات نشان داده است که فعالیت فیزیکی و ورزش منظم، باعث کاهش اضطراب، افسردگی، و خشم می شود و در بهبود خلق و خو و رفتار بسیار مؤثر است. قدم های کوچک بردارید، یک دفعه الکل را ترک نکنید جایگزین کردن ناگهانی عادات مشروبخواری می تواند تأثیر برعکسی به روی یک فرد داشته باشد، و منجر به زیاده روی کردن بعد از ترک ناگهانی شود.
برنامه ریزی کردن و کم کردن به مرور الکل و جایگزین کردن تدریجی آن با آب و یا نوشیدنی های غیر الکلی می تواند خیلی کمک کند. اگر باز ترک الکل برایتان سخت است، به دنبال پشتیبانی های حرفه ای دیگر بروید مطالعات نشان داده است که شرکت در گروه های پشتیبانی جمعی نه تنها بهرهمند هستند، بلکه جان خیلی ها را نجات داده اند.
به گفته کارشناسان، منابع زیادی برای کمک به ترک الکل هست، بخصوص الان که همه چیز بر روی اینترنت پیدا می شود.
+6
رأی دهید
-1
قدیمی ترین ها
جدیدترین ها
بهترین ها
بدترین ها
دیدگاه خوانندگان
۱۰۷
ایرانفردا - لندن، انگلستان
ترک ناگهانى الکل در مواردى حتى ممکنه منجر به مرگ هم بشه. اعتیاد به الکل از اعتیاد به هرویین هم خطرناک تر هست
0
3
جمعه ۲۱ دی ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۸
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.