باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: عمدهترین چالش نیروهای امدادرسان هلال احمر در فصل زمستان، آشنا نبودن رانندگان با نحوه صحیح بستن زنجیرچرخ است.
بدون شک برای شما هم این مشکل پیش آمده است که در فصل زمستان هنگامی که با خودروی شخصی به سفر میروید به هنگام بارش برف و یخ بندان در جادهها با مشکلاتی رو به رو شوید که ممکن است لحظات شیرین شما را تلخ کرده و باعث وقوع حوادث جادهای شود.
بارها دیده یا شنیدهاید که برخی از رانندگان خودروها به دلیل نبستن زنجیر چرخ در جادههای برفی گرفتار شدهاند و سرنشینان این خودروها خطر مرگ را در چند قدمی خود احساس کردهاند، اما رانندگان خودرو این نکته را نمیدانند که با بستن زنجیر چرخ در مدت زمان کوتاهی میتوان از بروز بسیاری از حوادث جلوگیری کرد.
نحوه بستن زنجیر چرخ
در ابتدا زنجیر چرخ را کاملا صاف به نحوی که خارهای آن روی زمین باشد، پهن کنید سپس خودرو را آرام به عقب برانید تا جایی که لاستیک وسط زنجیر چرخ قرار گیرد.
در مرحلهی بعد نیاز است تا خارهای پشتی، سپس خارهای جلو را در قلاب قفل کنید و در نهایت زنجیر چرخ را با استفاده از آچار مخصوص محکم کنید.
باید توجه داشت که حداکثر سرعت مجاز به هنگام استفاده از زنجیر چرخ، ۳۰ کیلومتر در ساعت است و بعد از نصب زنجیر چرخ از رانندگی در جادههای پر دست انداز، فرمان دادن یا ترمزگیری ناگهانی خودداری کنید.
زنجیر چرخ حتما باید با اندازه لاستیک خودرو یکسان باشد و قبل از خریدن زنجیر چرخ برای خودرو خود، از سالم بودن آن مطمئن شوید.
این در حالی است که مرتضی سلیمی رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر مهمترین چالش این ارگان را آشنا نبودن مردم با نحوه صحیح بستن زنجیرچرخ اعلام کرد و گفت: عمدهترین چالش هلال احمر در فصل زمستان ناآشنایی مردم با نحوه صحیح بستن زنجیر چرخ است و همراه داشتن اقلام ضروری در خودرو به مردم توصیه میشود.