ووشوکار هرمزگانی تهدید به سوزاندن مدال‌هایش مقابل اداره کل ورزش کرد

یک ووشوکار هرمزگانی مسئولان فدراسیون این رشته را در استان‌ش افرادی ناشایست و غیرورزشی می‌داند که به دلیل خصومت‌های شخصی وی را محروم کردند. برای همین تصمیم گرفته مدال‌ها و احکام افتخاراتش را جلوی هیئت ووشوی استان یا اداره کل ورزش و جوانان استان هرمزگان بسوزاند.
 
‌طاهر قاسمی، یکشنبه 23 دسامبر در گفت‌وگو با خبرگزاری ایسنا، اظهار کرد: «از مرداد یا شهریور ماه بود که مشکلات من با هیات ووشوی استان هرمزگان شروع شد. بنده داشتم برای مسابقات انتخابی تیم ملی آماده می‌شدم، سه ماه تمرین کردم، اردو زدم، یک ماه برای تمرین به تهران رفتم و وقتی برگشتم با برخی افراد در هیات ووشوی استان به مشکل برخوردم».
 
این ووشوکار هرمزگانی با اشاره به اینکه افرادی در هیات ووشو حضور داشتند که هیچ‌گونه سابقه ورزشی نداشتند و مدام در زندگی خصوصی و شخصی ورزشکاران دخالت می‌کردند و مشکل من با این افراد بود، افزود: «قبل از مسابقات انتخابی به من گفتند ثبت‌نام تو را برای مسابقات انتخابی انجام داده‌ایم. اما 20 روز مانده به شروع مسابقات متوجه شدم رئیس هیات ووشوی استان هرمزگان که قرار بود کارهای ثبت‌نام من را انجام دهد این کار را نکرده است. این مسئله تا 10 روز قبل از آغاز مسابقات فدراسیون که سایت ثبت‌نام در آن موقع بسته شد به طول انجامید».
 
قاسمی اضافه کرد: «در این حواشی رئیس فدراسیون به سفر کربلا رفته بود که بنده به نماینده مردم بندرعباس در مجلس مراجعه کردم. آقای نماینده از مدیرکل ورزش و جوانان هرمزگان خواست کار بنده را پیگیری کنند».
 
وی ادامه داد: «این مسئله مربوط به چند روز مانده به مسابقات بود که در نهایت رئیس فدراسیون تماس گرفت و گفت که من مشکل انضباطی دارم و تا 6 ماه بدون هیچ ابلاغیه‌ای محروم شدم، بعد از آن که مهلت تمام شد و به مسابقات نرفتم به من گفتند که محروم نبوده‌ام».
 
این ووشوکار هرمزگانی با بیان اینکه فکر می‌کنم دلیل این کارها خصومت شخصی بوده که برخی افراد با من داشتند، تصریح کرد: «آبرویم را همه‌جا برده‌اند و پشت سرم حرف‌هایی زده‌اند که آن‌قدر ناجور است نمی‌توانم به زبان بیاورم».
 
وی با اشاره به قول مسئولان برای رفتنش به تیم ملی عنوان کرد: «تیم ملی که خانه خاله نیست. قانون دارد مسابقات انتخابی دارد و نمی‌شود همین‌طور با صحبت کردن وارد تیم ملی شد».
 
این ووشوکار هرمزگانی با بیان اینکه هیئت استان هرمزگان مشکل دارد، خاطرنشان کرد: «بنده در تیم نوجوانان و جوانان استان حضور داشته‌ام. متأسفانه افراد در استان به یک سطحی که در بزرگسالی می‌رسند حذف می‌شوند و دیگر حمایت نمی‌شوند».
 
قاسمی با اشاره به اینکه این مسئله تنها برای من به وجود نیامده است، بیان کرد: «خیلی از قهرمانان مثل امین عسکری که در سال 2006 نایب قهرمان آسیا شد، محمد سلیمان پور، مازیار عسکری و مهزیار محمدنژاد نیز همین مشکل را داشتند. مهزیار محمدنژاد را به این دلیل که در ستاد انتخاباتی رئیس هیئت ووشو فعالیت نکرده بود وارد حاشیه کرده و به هزار بهانه محرومش کردند. ما این را نفهمیدیم آقایان کار انتخاباتی می‌کنند یا ورزش؟»
 
این ووشوکار هرمزگانی ادامه داد: «سه ماه تمرین کردم، به سالن می‌رفتم و من را از سالن بیرون می‌کردند. من قهرمان و الگوی بچه‌ها هستم و اصلاً به خاطر بچه‌ها به سالن می‌رفتم که انگیزه‌ای داشته باشند. هر بار که به سالن می‌رفتم برای ورود با موانع مختلفی روبه‌رو می‌شدم، به من گفتند حق ورود به سالن را نداری تا تعیین تکلیف شوی! مگر من چه‌کاری انجام داده‌ام که حق ورود به سالن را هم نداشته باشم؟»
 
قاسمی اضافه کرد: «گفتند شما با فلان فرد که مخالف رئیس هیئت بوده بیرون رفته‌ای و علیه رئیس هیئت بلند شده‌ای و علیه‌ او طومار نوشته‌ای، من اصلا این کارها را نکرده ام رئیس هیئت خودش این فکرها را می‌کند؛ اصلاً هر کاری هم که من کرده باشم این آقا باید با آینده من بازی کند و نگذارد برای مسابقات انتخابی بروم؟»
 
وی افزود: «الان شرایط به‌گونه‌ای شده که خانواده‌ام می‌گویند ما دیگر نمی‌خواهیم ورزش ووشو را دنبال کنی. وقتی دیدم کسی کاری نمی‌کند تصمیم گرفتم نامه‌ای به استاندار بنویسم».
 
این ووشوکار هرمزگانی با اشاره به اینکه از مسئولین می‌خواهم به فکر ورزشکاران استان باشند، خاطرنشان کرد: «در هیئت ووشو عده‌ای دارند کار انتخاباتی می‌کنند و خیلی راحت قهرمانان را کنار می‌زنند؛ حتی تصمیم گرفته‌ام مدال‌ها و افتخاراتم را جلوی هیئت ووشوی استان هرمزگان یا اداره کل ورزش و جوانان هرمزگان بسوزانم».
 
در حالی که ورزشکاران ووشو در ایران افتخارآفرینی‌های قابل قبولی تاکنون کسب کرده‌اند اما اکثر آنها از کم توجهی وزارت ورزش و فدراسیون این رشته گله مندند. یکی از مهمترین مشکلات آنها نداشتن خانه ووشو در بسیاری از استانها از جمله: سمنان، کردستان، آذربایجان شرقی، مازندران است. برخی دیگر از فعالان این رشته ورزشی از کمبود امکانات و نبود سالن های مناسب گله مندند.
 
حسین اوجاقی سرمربی تیم ملی ووشوی ایران پیش از این با غیرقابل قبول دانستن بودجه ای که برای ووشو در ایران اختصاص می یابد گفت: اگر میانگین بازی‌های آسیایی گوانگژو و اینچئون را بگیریم ووشو از نظر مدال آوری در جایگاه قابل قبول است. اما از نظر بودجه ما رده ی بسیار پایینی داریم. من اتفاقا درخواست شخصی ندارم مبنی بر اینکه به ووشوکاران مجوز خودرو یا خانه بدهند اما تمام حرفم این است که سطح ووشو بیشتر از این است و باید اندازه قد و قواره ووشو به ما رسیدگی کنند.
+24
رأی دهید
-2

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.