تنگه رغز، بهشتی در دل کوه های فارس - تصاویر
+68
رأی دهید
-0
تنگه رغز نام دره ای است در منطقه فسارود واقع در ۲۵ کیلومتری شهرستان داراب و در جنوب استان فارس است. رغز به معنای بکر و لغزنده است از دو طرف با دیواره های بلند محصور شده و در دل این تنگه ۶۴ آبشار و یک صد حوضچه طبیعی جای گرفته است. از این ۶۴ آبشار، ۱۲ آبشار نیاز به فرود با طناب را دارند. ارتفاع فرود ها بین ۶ تا ۶۵ متر و مابقی آبشار ها با پرش در آب قابل گذر است.

























۳۳

arian1 - ابادان، ایران
حالا مسلمانها بعد از دیدن این عکسها یا انجا را خراب می کنند یا حصار کشی می کنند تا مردم را از شادی دور نگه دارند.
63
109
جمعه ۳۰ آذر ۱۳۹۷ - ۱۷:۱۹
۳۳

مساوات - مساوات، ایتالیا
عالی شد جای خیلی خوبیه، از فردا هر چی آشغال و زباله و لوازم کهنه و کثیف دارید برید بریزید اونجا تا اونجا هم مثل جنگلهای شمال زباله دونی بشه.
1
126
جمعه ۳۰ آذر ۱۳۹۷ - ۱۸:۰۲
۵۳

Say good bye to religion - ونکوور، کانادا
باور نکردنیه که ایران ما چنین جاهایه فوقالعاده زیبا داشته باشه و توریست ها که میتونن میلیاردها دلار ارز وارد مملکت کنن و احتیاج ما از صادرات نفت کمتر بشه دست یک مشت قاطر افتاده باشه ،
13
50
شنبه ۱ دی ۱۳۹۷ - ۰۲:۵۸