گزارش سی‌ان‌ان از رویاهای پسر یک پارچه فروش ایرانی در آمریکا

اسحاق لاریان» بنیانگذار و مدیرعامل ۶۴ ساله و میلیاردر شرکت «اِم جی اِی انترتینمنت» شبکه سی ان ان به روایت یک آمریکایی ایرانی تبار پرداخته که اکنون یکی از غول های اسباب بازی در آمریکا است. در این گزارش آمده است: در دفتر کار اسحاق لاریان در لس آنجلس قفسه ای پر از اسکناس های یک، پنج و یکصد دلاری قاب و امضاء شده توسط افراد دیده می شود. این افراد با او بر سر موفقیت یک کالا شرط بندی کرده و باخته اند.
 
لاریان به شوخی می گوید: «جا کم آورده ایم.»
 
بنیانگذار و مدیرعامل ۶۴ ساله و میلیاردر شرکت «اِم جی اِی انترتینمنت» طی سال ها موفقیت های بزرگی به دست آورده است: از جمله ساخت عروسک های به شدت محبوب «بِرَتز» در سال ۲۰۰۱، تولید اسباب بازی «لیتل تایکز» در سال ۲۰۰۶، و این اواخر اسباب بازی «ال او ال سورپرایز». هر چند او عاشق این است که به بدبین ها ثابت کند اشتباه می کنند، ولی شکست های سختی هم متحمل شده است.
 
لاریان ماه مه گذشته ۶۷۵ میلیون دلار مزایده بر سر تصاحب ۲۰۰ فروشگاه باقیمانده «تویز آر آس» در ایالات متحده را از دست داد. لاریان امیدوار بود پس از اعلام ورشکستگی و تعطیلی یا فروش تمام فروشگاه های آن شرکت بتواند بقایای «تویز آر آس» را سرپا نگاه دارد.
 
اعتباردهندگان آن شرکت در نهایت کنترل آن را در دست گرفته و پیشنهاد لاریان را رد کردند. آن ها معتقد بودند شرکت بیش از قیمت پیشنهادی ارزش دارد.
آقای لاریان امیدوار بود با خریدن فروشگاه زنجیره ای اسباب بازی، یک نوآوری در این صنعت ایجاد کند. لاریان می گوید: «این ماجرا واقعا خیلی من را غمگین کرد. افسرده شده بودم. ما در مورد پیشنهادمان خیلی جدی بودیم و هزاران دلار وقت و تلاش را در مذاکره گذاشته بودیم.»
 
لاریان قصد داشت آن فروشگاه ها را به یک «تجربه مینی دیزنی لند» تبدیل کند.
 
او دوست دارد کودکان به فروشگاه بیایند و اسباب بازی ها را لمس و با آن ها بازی کنند.
 
لاریان می گوید: «معلوم نیست شاید خودم راهش بیاندازم.»
 
او در محله فقیرنشین تهران بزرگ شد و از تجربیاتی که دوست دارد کودکان از آن ها لذت ببرند، محروم بود.
 
پدرش مغازه کوچک پارچه فروشی داشت و پسرش را زود برای کمک به مغازه برد: «من از ۹ سالگی کار می کردم. باید مدرسه، بعد مغازه و سپس برای انجام تکالیف ام به خانه می رفتم و می خوابیدم. زیاد فرصتی برای کودکی نداشتم.»
 
اسحاق لاریان عاشق فیلم های هالیوودی بود. در هفده سالگی والدین اش را مجاب کرد که او را برای یک زندگی بهتر به آمریکا بفرستند. پدر و مادرش ۷۵۳ دلار از عموی اسحاق قرض کردند و یک بلیط یکطرفه برای لس آنجلس خریدند. سال ۱۹۷۱ بود. او تنهایی با یک چمدان و پتوی زردی که مادرش به او داده بود وارد لس آنجلس شد.
 
اولین کار او در آمریکا ظرف شستن در یک قهوه فروشی برای ساعتی ۱.۶۵ دلار بود. او پس از مدتی وارد کالج شد و سال ۱۹۷۸ از دانشگاه ایالتی کالیفرنیا در رشته مهندسی فارغ التحصیل شد.
 
سال ۱۹۹۷ با کار عروسک سازی آشنا شد و سال ۲۰۰۱ با عروسک های چند قومیتی «برتز» که ضد باربی محسوب می شد به بزرگترین موفقیت خود دست یافت.
+71
رأی دهید
-3

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۳۶
    kiarash367 - سیدنی، استرالیا
    خب چه افتخاری برا ما داره؟ امریکا باید افتخار کنه یه مهاجر با چمدون خالی رو تحویل گرفته و ازش یه بیزینس من ساخته. ۱۷ سالگی رفته امریکا یعنی حتی ۲۰ سالم نشده. امریکا براش امکاناتو فراهم کرده امریکا براش موقعیتو جور کرده امریکا دستشو گرفته. افتخارش ۱۰۰ درصد برا امریکاست
    57
    38
    جمعه ۲ آذر ۱۳۹۷ - ۲۱:۵۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۹
    kurosh-h - گوتنبرگ، سوئد

    این تاجر یهودی میباشد . خوشبختانه یهودیان هوای همدیگر را دارند و با توجه به توانایی ها شخصی توانست موفق شود . اما در آمریکا حمایت مالی در شروع کار خیلی مهم است. اما با پوزش ؛عروسک های برتز بیشتر به مانند روسپی ها عروسکی میباشد . آرایش غلیظ ؛ چگمه بلند و شورتک . باربی معصوم تره
    2
    51
    شنبه ۳ آذر ۱۳۹۷ - ۰۰:۰۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۱۰۷
    ایرانفردا - لندن، انگلستان
    [::kurosh-h - گوتنبرگ، سوئد::]. کاش میشد یبار بدون تعصب و حسادت، به موفقیت هاى یه نفر نگاه کنیم و بجاى تخریبش، بهش تبریک بگیم. حتى اگه ادعاى شما در مورد دین و قومیت این شخص درست باشه، چرا نباید از این موضوع درس بگیریم، مگه بده که پشت همو دارن و از همدیگه حمایت میکنن؟ یهودى ها کم شمار ترین أقلیت هاى مذهبى دنیان ولى تونستن با همین شیوه نبض اقتصاد دنیا رو تو دستشون بگیرن. شاید ما هم بجاىطعنه زدن و خورده گرفتن و درس گرفتن از موفقیت هاى دیگران، یه روز بتونیم با حمایت از هم، موفق تَر باشیم. با تشکر از اطلاعاتى که دادین.
    15
    14
    شنبه ۳ آذر ۱۳۹۷ - ۰۸:۲۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۹
    kurosh-h - گوتنبرگ، سوئد
    [::ایرانفردا - لندن، انگلستان::]. گرامی کمی ترمز کن، من اتحاد یهودیان را نه تنها نکوهش نمیکنم بلکه تقدیر هم میکنم، ۲۲ سال پیش وقتی ایرلندی ها شاپینگ سنتر منچستر را با بمب تخریب کردند ، من در آنجا بودم ، یکی از دو رقیب تجارتی ، که هر دو یهودی بودند ،فروشگاهش آسیب جدی دید ، رقیب یهودی یک طبقه از فروشگاه خودش را خالی کرد و بدون اجاره به هم کیش خودش داد تا فروشگاه خودش را ترمیم کند ، بحث من در اینجا بود که در امریکا اکثر بانک های مهم تحت قدرت یهودیان است ، لذا به همکیشان خویش که ایده قوی اقتصادی دارند ، ارفاق و امکانات وام گرفتن با شرایط بهتر می‌دهند ، همین مسعله را هم جدیدا چینی ها و کره ای ها در امریکا اعمال می‌کنند ، تک تک فروشگاه های حتی مناطق سیاه پوست نشین مثلا لوس انجلس توسط چشم بادامی ها گرفته شده ، چرا که با وام با یکدیگر دارند منطقه را میخرند ،
    0
    2
    یکشنبه ۴ آذر ۱۳۹۷ - ۱۳:۳۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.