جواد کریمی قدوسی و نادر قاضی پور از جمله نمایندگانی هستند که طومار علیه کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم در صحن مجلس نمایش دادند آقای ظریف گفته هیچ دستگاهی را متهم به پولشویی نمی کند "اما کسانی که منافع دارند، پشت القای این تصورات (مضر بودن پیوستن ایران به کنوانسیون مقاله با تامین مالی تروریسم) هستند".
قطبی شدن فضا و ابراز مخالفت ها با این کنوانسیون پس از اظهارات علنی آیتالله علی خامنهای، رهبر ایران، در مخالفت با این کنوانسیون، تشدید شد.
آیت الله خامنه ای به دنبال جنجال در مجلس شورای اسلامی و اعتراضات به متن این کنوانسیون با مخالفت با این کنوانسیون ابتدا از نمایندگان خواست آن را تصویب نکنند و یک طرح ملی را جایگزین کنند اما چند هفته بعد دفتر او اعلام کرد که با تغییر دیدگاه رهبر، نمایندگان می توانند به وظیفه خود عمل کنند و هر طور که لازم می دانند تصمیم بگیرند.
پس از اعلام این موضوع از سوی علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی، نمایندگان لایحه دولت برای پیوستن به این کنوانسیون را تصویب کرده اما شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام هنوز آن را تایید نکرده اند. در یکی از تازهترین اظهارنظرهای مخالف، علی شیرازی نماینده آیت الله خامنه ای در نیروی قدس سپاه پاسداران از شورای نگهبان خواسته که این مصوبه را رد کند.
پیوستن به این کنوانسیون یکی از توصیه های گروه ویژه اقدام مالی برای خروج قطعی ایران از فهرست سیاه این سازمان است که زمینه همکاری بین المللی بانکی ایران را فراهم می کند. گروه ویژه اقدام مالی بر قوانین مالی کشورها با هدف سلامت تبادلات بانکی نظارت می کند.
این نهاد ایران و کره شمالی را پرمخاطره ترین کشورها از نظر سلامت تبادلات مالی عنوان کرده است.
طومار مخالفت با کنوانسیون مبارزه با تامین مالی تروریسم در صحن مجلس شورای اسلامی