ریحانه پوپل وکیل مدافع افغان در بریتانیا میگوید: وکلا باید تجربههای مشابه خود را بیان کنند ریحانه پوپل وکیل مدافع زن افغانتبار در انگلستان و ولز میگوید که بهتزده شده وقتی موکلش او را کنار گذاشت تا یک وکیل مرد سفیدپوست وکالتش را پیش ببرد.
ریحانه پوپل میگوید که موکلان دیگرش نیز میگویند که آنها وکیل سفیدپوست را ترجیح میدهند "چراکه قاضی به آنها باور میکند".
او میگوید که "نگرانیهای جدی" در این مورد که سیستم عدلی بریتانیا چگونه دیده میشود، وجود دارد.
اما وزارت دادگستری بریتانیا میگوید که متعهد به گسترش تنوع در سیستم قضایی است.
خانم پوپل، یک مهاجر و وکیل مدافع دعاوی حقوق مدنی در شرکت وکلای خصوصی 'کیبیدبیلو١٠ ' بریتانیاست. او در توئیتیرش نوشته است که "یک وکیل به او تماس گرفته و گفته که موکلش به جای یک خانم آسیایی, یک وکیل مدافع مرد سفیدپوست را ترجیح میدهد".
خانم پوپل که در خردسالی به بریتانیا مهاجرت کرده است به شبکه دو رادیوی بیبیسی گفته است که قبلا نیز چندینبار موارد مشابه برایش رخ داده است و "یک واقعیت تاسفبار" است که اقلیتهای قومی دراین حوزه کاری با آن مواجه هستند.
به گفته او "آنهایی که با پیشداوریها روبرو هستند، باید در مورد آن حرف بزنند"، "مشکلات جدی در اینجا به ارتباط پیشداوری وجود دارد، برای این که موکلان فکر میکنند که اگر یک وکیل مدافع مرد سفیدپوست باشد، احتمال این که قضیه آنها را قاضی باور کند بیشتر است".
او میگوید:"این یک نگرانی جدی است، اگر آنها (قضات) این گونه تصورات را داشته باشند، بنابراین مشکلی در سیستم قضایی در برخورد با افراد بیرونی وجود دارد که باید هرچه زودتر برطرف شود".
"اغماض میشود"
خانم پوپل میگوید ناراحتکننده این است که این موضوع مکررا اتفاق میافتد و موجب ناامیدی او شده است.
وقتی این این اتفاقها میافتد، بیشتر اوقات با نوعی "اغماض برخورد شده تا این که دوباره رخ داده. بار اولی که رخ داد دلشکسته شدم ... اما به روی خود نیاوردم و به کار ادامه دادم, ماندم تا نتیجه کارم نشان دهنده من باشد."
خانم پول میگوید که پاسخهای زیادی به توئیتش داده شده است، حقوقدانان مرد و زن گفتهاند که به خاطر نژاد و مذهب، آنها نیز از کار باز داشته شدهاند. خانم پوپل میگوید برخی موکلانش با او برخورد تبعیضآمیز دارند او میگوید: "یک بحث صادقانه نیاز است، وکلای بیشتری باید در مورد مسایلی که با آن مواجه هستند، حرف بزنند و این که چگونه با آن برخورد کردهاند."
شورای حقوقدانان انگستان و ولز ( Bar Council) که از حدود ۱۵ هزار وکیل مدافع نمایندگی میکند، گفته است باید با موکلانی برخورد شود که با وکلا بنا به جنسیت، نژاد و سایر مشخصهها به صورت تبعیضآمیز برخورد میکنند.
آندرو واکر، یک وکیل ارشد میگوید: "هرجاییکه تبعیض دیده شود، باید از سوی تمام بخشهای مختلف حوزه حقوقی با آن برخورد شود. معنی رابطه نزدیک میان وکلای مدافع، کارمندان و مشاوران حقوقی این است که نسبت به مسایل ازاین دست چشمپوشی نشود."
وزارت دادگستری بریتانیا نیز در بیانیهای خاطر نشان کرده است که "این وزارت متعهد به گسترش تنوع در نظام قضایی بریتانیاست که شهرت جهانی دارد. با خوشوقتی اعلان میکنیم که آمارها افزایش شمار سیاهپوستان، اقلیتهای قومی و جنسیت را نشان میدهد. اگرچه میدانیم که باید کار بیشتری صورت بگیرد. برنامهای را روی دست داریم که به داوطلبان بیشتر از گروههایی که کمتر حضور داشتهاند کمک میشود که برای شغل قضاوت درخواست بدهند."
اما خانم پوپل معتقد است که بایست وزارت دادگستری کار بیشتری را در مورد جذب وکلای زن انجام دهد تا در آینده شمار بیشتری وارد کار قضاوت شوند. اگر کمپین بهتری صورت بگیرد در مدت ١٠-١٥ سال آینده حوزه گستردهتری ایجاد می شود تا از میانشان قاضیان انتخاب شوند.
+35
رأی دهید
-5
قدیمی ترین ها
جدیدترین ها
بهترین ها
بدترین ها
دیدگاه خوانندگان
۴۴
دیارکو - جزیره واق واق ، جزیره کریسمس
چه خوش قیافه و نازه این هم نژاد. من یکی شما ۱۰۰٪ را قبول دارم دربست .
8
14
یکشنبه ۲۰ آبان ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۴
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۳۶
kiarash367 - سیدنی، استرالیا
باز خوبه شهروند خاورمیانه نیستی. دوستم دو سال یه دوره کاردانی cnc رفت الان بیکار تو بریتانیا میگرده. اخرین بار تو DHL کار میکرد میگفت با ماشین بسته و پاکت نامه میبره اینور اونور. ایشون میگه تو شغلای یکم تخصصی مثل تراشکاری و cnc و تخصصی تر با مدرک دانشگاهی، اهالی خاورمیانه مخصوصا ایران اصلا شانسی ندارن تو بریتانیا. توصیم به شما اینه با سابقه خوبی که دارین بیایین استرالیا. استرالیا کانادا برعکس بریتانیا تخصص مردم اسیایی رو بهتر قبول دارن. مخصوصا چینیها و فیلیپینی ها و اندونزی و مالزیایی ها که تقریبا تو اکثر شغلای تخصصی حضور دارن و خیلیم موفقن. به نظر خودم استرالیا نیوزلند کانادا سوئد بهترین کشورا برا مهاجران. بقیه شون به نظرم برا ادغام مهاجرا خیلی خوب نیستن یعنی خود جامعه یه مخالفت سختی دارن تا یه مهاجر رو تو خودشون ادغام نکنن. خود من ۱۳ سال پیشا میخواستم برم اروپا المان یا سوئد. اینقدر تصمیم جدی بودش که با قاچاقبر صحبت کرده بودم یکی دو ماه بعدش راه بیوفتیم ولی بعدا دیدم اونورا خیلی خیلی سرده برا همین سر خرو کج کردم اومدم مالزی بعدم استرالیا
9
14
یکشنبه ۲۰ آبان ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۱
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۴۹
kurosh-h - گوتنبرگ، سوئد
متاسفانه حتی وکلای زن سوعدی هم در قسمتهای که مربوط به پروند های مالی ، اقتصادی و جنایی هستند کمتر شانس موفقیت دارند ، لذا بیشتر به بخش های مربوط به امور مهاجرت ، پناهندهگی، خانواده و طلاق ، و یا تجاوز و سواستفاده جنسی فعالیت میکنند ،
1
14
یکشنبه ۲۰ آبان ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۴
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.