هشدار نسبت به "انفجار اجتماعی" ناشی از فقر در آلمان

پسری نه ساله در آلمان که پول توجیبی‌اش را با فروش بطری‌های خالی به دست می‌آورددویچه وله : بسیاری از کودکان آلمان در فقر به سر می‌برند. دبیرکل حزب دمکرات مسیحی آلمان مشکل فقر در آلمان را با ماده منفجره مقایسه کرد و گفت "اگر امکانات برابر در اختیار کودکان قرار نگیرد، آلمان با اوضاعی خطرناک روبرو خواهد بود".
 
آنه‌گرت کرامپ-کارن‌باوئر، دبیرکل حزب دمکرات مسیحی آلمان، در مراسمی در شهر لینداو سخن می‌گفت که برای قدردانی از زنان و مردانی ترتیب داده شده بود که داوطلبانه در خدمات اجتماعی جامعه آلمان شرکت می‌کنند.
 
او با اشاره به آماری درباره فقر در کشورهای مختلف عضو اتحادیه اروپا گفت: «ما نباید بپذیریم که کودکان در جامعه ما از حقوق اجتماعی محروم شوند.»
 
بر پایه این آمار در سال گذشته تنها در آلمان ۱۵ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر در معرض فقر و خطر محرومیت بوده‌اند. 
 
یک نفر از هر پنج نفر در معرض خطر فقر
 
تقریبا یک پنجم جمعیت آلمان در معرض خطر فقر و رانده شدن به حاشیه جامعه قرار دارد. به گزارش اداره فدرال آمار آلمان، ۱۹ درصد جمعیت این کشور در سال ۲۰۱۷ با فقر دست به گریبان بودند. و این ۱۵ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر را در بر می‌گیرد. این جمعیت در مقایسه با جمعیتی که در سال ۲۰۱۶ با خطر فقر روبرو بوده (۱۹،۷ درصد)، کاهشی نیم میلیونی را نشان می‌دهد. در آن سال ۱۶ میلیون نفر در معرض خطر فقر بودند. این آمارگیری در چارچوب پژوهشی در سطح اتحادیه اروپا صورت گرفته است. در سطح اروپا ۲۲،۵ درصد مردم با خطر فقر روبرو هستند.
 
کسی در معرض خطر فقر یا محرومیت‌های اجتماعی به شمار می‌آید که درآمدش زیر خط فقر باشد یا در زندگی روزمره‌اش مجبور به چشم‌پوشی از بسیاری چیزها باشد، برای مثال نتواند اجاره خانه یا وام خانه‌اش را بپردازد، خانه‌اش را آن طور که می‌خواهد گرم نگاه دارد یا به دلایل مالی به سفری یک هفته‌ای برود.
آنه‌گرت کرامپ-کارن‌باوئر، دبیرکل حزب دمکرات مسیحی آلمان موضوع ریاست حزب دمکرات مسیحی
 
کرامپ-کارن‌باوئر در سخنرانی‌اش در مراسم شهر لینداو به موضوع فقر در جامعه آلمان پرداخت و این در حالی است که پیش از این اعلام کرده مایل است خود را نامزد ریاست حزب دمکرات مسیحی آلمان کند. تحلیلگران معتقدند او خواسته نشان دهد که توجه خاصی به مسائل اجتماعی دارد.
 
البته او درباره احتمال نامزدی‌اش برای ریاست حزب دمکرات مسیحی آلمان چیزی نگفت. او که ۵۶ سال دارد در پاسخ به پرسش خبرنگاران در این زمینه گفت در مراسمی که از آدم‌ها به خاطر فعالیت‌های داوطلبانه و انسان‌دوستانه‌شان قدردانی می‌شود، طرح این موضوع "توهین بزرگی" است. او گفت که در وقت مناسب درباره نامزدی‌اش سخن خواهد گفت.
 
آنگلا مرکل، صدراعظم و رئیس حزب دمکرات مسیحی آلمان، دوشنبه گذشته ۲۹ اکتبر پس از آنکه حزبش در انتخابات پارلمانی ایالت هسن آرای زیادی را از دست داد، اعلام کرد که در اجلاس حزب در ماه دسامبر خود را برای ریاست حزب نامزد نخواهد کرد، اما می‌خواهد تا سال ۲۰۲۱ صدراعظم بماند. پس از آن چند نفر، از جمله آنه‌گرت کرامپ-کارن‌باوئر آمادگی خود را برای ریاست حزب دمکرات مسیحی آلمان اعلام کردند.
+22
رأی دهید
-10

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۵
    kkarkas - اصفهان، ایران

    صد رحمت به ایران
    43
    11
    یکشنبه ۱۳ آبان ۱۳۹۷ - ۰۹:۰۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۳
    mina minavand - هانور، آلمان

    [::kkarkas - اصفهان، ایران::]کرکس عزیز خدارو شکر که شما از زندگی ایران راضی هستید. اینجا اگر بیکار هم که باشی پول بیمه درمانیتو میدن. کرایه خونه تو میدن و یک حقوقی هم به خودت میدن. وقتی پدر و مادری پول رو خرج سیگار یا مشروب میکنند کاری نمیشه کرد. آدم نمیتونه خونه بشینه و به اندازه کسی که هشت یا ده ساعت کار میکنه بهش پول بدهند برای اینکه این تشویق برای بیکار بودن میشه. هیچ رژیمی قابل مقایسه با رژیم ایران نیست. همشون دزد و دروغگو هستند.
    8
    57
    یکشنبه ۱۳ آبان ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۳
    boysboys - مونیخ، آلمان
    ولی چه کتونیهای خوشگلی پاشه. :)
    3
    22
    یکشنبه ۱۳ آبان ۱۳۹۷ - ۱۲:۲۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۴
    حسین سلطانزاده - برلین، آلمان

    همه این خبرها دروغ محض است باور نکنید من یک خارجی هستم در آلمان نزدیک به 35 سال اینجا زندگی میکنم یک کودک کار ندیدم تا کنون چرت وپرتها را باور نکنید حالا یک بچه ای رفته چند تا شیشه نوشابه جمع کرده فروخته اینکه ملاک فقر نمیشه من خودم بارها در مراسم جشنهای بزرگ در پارکها به چند تن از بچه های فامیل پیشنهاد دادم گفتم برن لیوانها وشیشه هایی که مردم ول کردن توی چمنها جمع کنند تا پولی گیرشون بیاد بچه ها هم گوش کردن در اخر نزدیک به 50 ایرو پول داشتن اینکه نشانه فقر نیست بچه ها با اینکار ارزش پول را بیشتر میفهمند
    4
    41
    یکشنبه ۱۳ آبان ۱۳۹۷ - ۱۲:۲۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۸
    Ahmad1345 - گوتنبرگ، سوئد

    [::mina minavand - هانور، آلمان::]. درود به شما هموطن روشن بین! سیستم اجتمای آلمان به هر صورت موجود است. حالا کاستی ها دارد و ندارد مورد دیگری هست. در سوئد هم جریان همان است (هر چند از آلمان بهتر, تا جایی که من میدانم) در ایران فقر بیداد میکند و سیستم حمایتی وجود ندارد. سیستم پایه اش بر روی صدقه دادن و گدا پروری بنا شده.
    2
    38
    یکشنبه ۱۳ آبان ۱۳۹۷ - ۱۳:۳۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.