رئیس فدراسیون کشتی ایران استعفا کرد؛ خادم: مقام‌های عالیرتبه حمایت نمی‌کنند

رسول خادم، رئیس فدراسیون کشتی ایران بار دیگر از سمت خود استعفا کرد. آقای خادم اسفند ۱۳۹۶ هم استعفا کرده بود اما به گفته خودش "محبت و وفاداری اعضای محترم مجمع عمومی فدراسیون کشتی" و "در پیش بودن بازی‌های آسیایی و شرایط خاصی که در فضای کشتی کشور ایجاد شده بود" او را مجبور به بازگشت کرد.
 
این بار هم مانند دفعه قبلی که رسول خادم استعفا کرد، اعضای کمیته فنی کشتی آزاد و فرنگی به دنبال استعفای او از سمت خود کناره‌گیری کردند. همچنین دبیر و نایب رئیس فدراسیون کشتی هم استعفا کردند.
 
در حالی که گفته می‌شد دلیل استعفای قبلی خادم اعتراض به شفاف نبودن سیاست ایران در رو در رو شدن با ورزشکاران اسرائیلی بود، این بار به نظر می‌رسد که دلیل اصلی کمبود امکانات و عدم حمایت کافی است.
 
آقای خادم در بیانیه استعفایش گفت "این که اینکه بخواهی هر روز از مقامی عالیرتبه، طلب حق وحقوق ورزش ملی‌ات را داشته باشی" و بنا به "سنت سیاسیون"، پاسخی جز "سکوت" و یا "همین است که هست" دریافت نکنی، نمی‌تواند ادامه‌دار باشد.
 
او گفت: "همه از کشتی انتظار داریم برای کشور مدال المپیک بدست آورد و همیشه در مسابقات جهانی در کورس رقابت میان سه یا چهار کشور برتر دنیا باشد... اگر قرار باشد چنین انتظاری از کشتی محقق شود، لازم است تدارکات و ابزار انجام چنین موفقیت‌هایی را نیز برای کشتی فراهم نمود. در غیر اینصورت بدلیل بالا رفتن اشتباهات فنی ناشی از عدم حضور در مسابقات بین‌المللی و تدارکاتی، از رقابت فنی با حریفان جا خواهیم."
 
رسول خادم که همزمان سرمربی تیم ملی کشتی آزاد ایران هم بود، می‌گوید در فاصله بین دو استعفایش تلاش کرده به رغم شرایط بحرانی اقتصادی برنامه‌ها را پیگیری کند. او همچنین گفت که وزارت ورزش "چند نوبت، در مواقع سخت، در کنار کشتی ایستاد و این همراهی ارزشمند بود" اما "کشتی مدتهاست که مجبور است برخی از خواسته‌هایش را از مقامات عالیرتبه مملکتی دنبال کند."
 
محمدرضا داورزنی، معاون قهرمانی وزارت ورزش ایران درباره استعفای رسول خادم از ریاست فدراسیون کشتی گفت: "در جریان استعفای او نیستم اما نتایج ضعیف اخیر کشتی زنگ خطری است و نشان می‌دهد یک جای کار اشکال دارد و نیاز به تغییرات دارد. البته این تغییرات به معنای تغییر در مدیریت نیست."
 
کشتی ایران در مسابقات جهانی ۲۰۱۸ بوداپست که اخیرا تمام شد، یکی از ضعیف‌ترین عملکردهای تاریخش را داشت. کشتی آزاد با سه مدال برنز علیرضا کریمی، حسن یزدانی و پرویز هادی در رده ششم جهان قرار گرفت و کشتی فرنگی با تک مدال برنز مهدی علیاری در رتبه یازدهم ایستاد.
 
این در حالی است که کشتی آزاد ایران پارسال در رقابت‌های جهانی فرانسه نهم شده بود و کشتی فرنگی نایب قهرمان جهان شده بود.
+14
رأی دهید
-1

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.