گروه موسوم به «جیش العدل» با انتشار اطلاعیهای در کانال تلگرامی خود اسامی نیروهای پایگاه بدر ۳ در منطقه «لوکدن ریگ» در نزدیکی میرجاوه را که چندی پیش به گروگان گرفته است، منتشر کرد.
در بیانیه «جیش العدل» که در کانال «عدالت نیوز» منتشر شده «اسامی نیروی های یگان تکاور نیروی انتظامی: عباس عابدی، محمد معتمدی سده، پدرام موسوی، کیانوش بابایی فریدنی حیدری و مهرداد آبان» ذکر شده است.
این گروه اسامی تعدادی دیگر از مرزبانان را با عنوان «اسامی نیروهای سپاه پاسداران» منتشر کرده است که شامل: «مجید نارویی، محمود هرمزی، رسول گمشادزهی، سعید ریگی، زبیر ریگی، بهروز ریگی و عبدالکریم ریگی» می باشد.
به گزارش رسانههای ایران، هفته گذشته ۱۴ نفر از نیروهای نظامی ایرانی در ساعات ۴ تا ۵ صبح به وقت محلی از پایگاه بدر که زیر نظر قرارگاه قدس نیروهای زمینی سپاه است ربوده شدند. با این حال در بیانیه جیش العدل تنها اسامی ۱۲ نفر ذکر شده است.
این پایگاه از مدتی پیش که تنش ها در منطقه مرزی سیستان و بلوچستان با پاکستان افزایش یافت در اختیار نیروی زمینی سپاه قرار گرفته است.
قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه در سیستان و بلوچستان بعد از ربوده شدن نیروهایش در اطلاعیه ای گفت که ربوده شدن این نیروها «با خیانت و تبانی عامل یا عوامل نفوذی گروهک های ضد انقلاب» انجام شده است.
خبرگزاری فارس هم در این مورد نوشت که «بر اساس گمانه زنی های اولیه این افراد بر اثر غذای آلوده مسموم شده و توسط گروهک جیش الظم به داخل پاکستان منتقل شده اند.»
جیش العدل این ادعای خبرگزاری فارس را رد کرده است.
جیش العدل گروهی مسلح است که هدف خود را برقراری «عدالت و برابری و مبارزه با جمهوری اسلامی» عنوان کرده است با این حال این گروه از سوی جمهوری اسلامی «گروهی تروریستی» شناخته می شود.
این گروه که خود را همچنین نیرویی «سنی» معرفی می کند در تلگرامش در نوشته های متعددی اتهام «تروریستی بودن» اقداماتشان را رد کرده و خود را نیروی مردمی برای مبارزه با نیروهای مسلح جمهوری اسلامی توصیف کرده است.
آنان همچنین با انتشار ویدئو از سعید براتی (منتشر شده در تلویزیون ایران) سربازی که قبلا در دست این گروه اسیر بود و مدتی بعد آزاد شد، گفته اند که رفتار آنان با اسرایش با ادعاهای جمهوری اسلامی همخوانی ندارد.
منطقه بلوچستان پاکستان و بلوچستان ایران از مناطق کمتر توسعه یافته دو کشور محسوب می شود.
بلوچ های ایران که اکثرا اهل تسنن هستند از تبعضهای مذهبی، اقتصادی و سیاسی رنج می برند، موضوعی که باعث تشکیل نیروهای مسلح در این منطقه شده است. گروه جیش العدل با حملات متعدد به پایگاههای مرزی ایران، به داخل خاک بلوچستان پاکستان می گریزند، منطقه ای در پاکستان که یک جنبش ملی گرایی بلوچ در آن فعال است.