کاپیتان تیم ملی و باشگاه تراکتورسازی به شدت نسبت به حکم کمیته انضباطی واکنش نشان داد و انتقادات تندی از این کمیته همین طور کمیته اخلاق بر زبان آورد.
به گزارش مشرق، مسعود شجاعی به عنوان یکی از سه کاپیتان تیم ملی در تابستان بعد از سال ها دوری از فوتبال ایران با امضای قراردادی سه ساله به تراکتورسازی بازگشت تا سال های پایانی فوتبال خود را برای این تیم محبوب آذربایجان به میدان برود.
این بازیکن که در جریان دیدار پرحاشیه تراکتورسازان با صنعت نفت در آبادان از زمین اخراج شد تا تبریزی ها علاوه بر وداع زودهنگام با جام حذفی حالا با حکم محرومیت یک جلسه ای کاپیتان خود از سوی کمیته انضباطی روبرو شوند. بر اساس اعلام کمیته انضباطی شجاعی بعد از اخراج از زمین به داور بازی اهانت کرد به همین خاطر فدراسیون فوتبال یک جلسه محرومیت برای او در نظر گرفته است. شجاعی همچنین باید مبلغ ۵ میلیون تومان نیز به عنوان جریمه نقدی پرداخت کند.
صدور این حکم به شدت کاپیتان تیم ملی و تراکتورسازی را خشمگین کرد تا جایی که او با انتشار پستی تند در صفحه اینستاگرام خود به این محرومیت واکنش نشان داد و انتقادات تندی از کمیته انضباطی و کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال بر زبان آورد که می تواند بر جنجال های اخیر بیافزاید. در پست اینستاگرامی مسعود شجاعی آمده است:
« سلام خدمت هموطنان عزیز…هنگام بازگشت به لیگ ایران بعد از ١٣ سال، تنها چیزی که نگرانم میکرد مسائل حاشیهای بود. برای فوتبال و موفقیت آمدهام و هرگز نمیخواهم وارد حاشیه شوم اما برای شفافسازی درباره محرومیتم لازم است مطالبی را به عرض برسانم.
کمیتههای انضباطی و اخلاق، چه دردی از فوتبال ایران دوا کردهاند؟ نسبت به سیزده سال قبل که در لیگ بودم، هم حاشیهها بیشتر شده و هم بی اخلاقیها. طوری که الان حاشیه فوتبال ما از متن آن بیشتر است. آیا وجود این کمیتهها بر مشکلات اضافه کرده یا خیر؟
آیا کمیته اخلاق و انضباطی درباره افشاگری ها و مستندات فراوان فسادهای مالی گسترده، همچنین تجاوزها و هتک حرمت ها در مدارس فوتبال و تیم های پایه، کاری کرده اند که رضایت و اعتماد علاقمندان به فوتبال جلب شود یا فقط شعار و نمایش دادند.
درخصوص رای من، مگر چه ابهامی وجود داشت که حدود سه هفته طول کشیده که رای صادر کنند؟ هوادار حق دارد شک کند! حالا که تیم روی دور موفقیت افتاده، ناگهان رای به محرومیت میدهند؟ محرومیت جام حذفی چه ارتباطی به لیگ برتر دارد؟
سوال بعدی من این است که آیا ناظر بر عملکرد داور هم نظارت دارد یا فقط توجیه کننده تمام رفتارها و تصمیمات داور است؟ در این سیستم چه کسی از حق بازیکن دفاع میکند؟من صادقانه تمام وقایع رخ داده که منجر به اخراجم شد را شرح میدهم تا همه بدانند! داور مسابقه از وقتی که بازی ٣-١ به سود ما در جریان بود، احساس کردم که ملاحظه تیم میزبان را میکند. در دامه یک صحنه روی بازیکن ما خطا شد، آوانتاژ داد و من به عنوان کاپیتان برای دفاع از حق تیمم گفتم وقتی توپ به زمین ما برگشته چرا آوانتاژ دادی و یک موقعیت مناسب برای ایجاد حمله را از ما سلب کردی؟ اما داور که شاید به دلیل فشار مسابقه و گرمای هوا شرایط مساعدی نداشت، حرفی به من زد که باور و هضمش برایم سخت بود. او گفت:”میکوبم تو پیشونیت و از زمین میکنمت بیرون!”.
تا به حال نه در ایران و نه اروپا ندیده بودم داور به خودش اجازه توهین بدهد. من هم در جوابش گفتم شما چقدر بی شعور هستید و این چه طرز صحبت کردن است!!! ایشان بلافاصله کارت قرمز را به من نشان داد واین تمام ماجرا بود.باید می گفتم و مینوشتم تا مردم عزیزمان بدانند و فکر نکنند که من فحاشی کردم که هرگز تحت هیچ شرایطی این کار را نکرده و نخواهم کرد».
این واکنش جنجالی کاپیتان تیم ملی و تراکتورسازی به حکم اخیر کمیته انضباطی وقتی جالب توجه است که پیش از این هم مسعود شجاعی جزو آن دسته از بازیکنالن سرشناس فوتبال ایران بود که مدام نسبت به سکوت و عدم رسیدگی کمیته های اخلاق و انضباطی به مسائل پشت پرده مدارس فوتبال و فجایع رخ داده در بسیاری از شهرها اعتراض کرده بود و حالا با این حکمی که برای او صادر شد دوباره پای این کمیته ها را به سکوت اخیر در این ارتباط باز کرد. اعتراضی که قطعا جنجال های فراوانی در روزهای آتی در پی خواهد داشت و می تواند برای مدت ها به سوژه ای جنجالی میان طرفین تبدیل شود.
قدیمی ترین هاجدیدترین هابهترین هابدترین هادیدگاه خوانندگان