چند کشوری که با صد هزار دلار یا کمتر می‌توان اقامت آنها را دریافت کرد

مهاجرت اقتصادی به کشورهای دیگر پدیده جدیدی نیست اما کاهش ارزش ریال در کنار سخت شدن شرایط اقتصادی در ماه‌های اخیر باعث شده موج جدیدی از مهاجرت از ایران به کشورهای دیگر شکل بگیرد یا دستکم عده‌ای به آن بطور جدی فکر کنند.
 
براساس اعلام مرکز آمار ترکیه، شهروندان ایرانی در هشت ماهه اول سال جاری میلادی ۱۶۵۹ خانه در ترکیه خریده‌اند که این رقم نسبت به پارسال حدود ۴ برابر شده است.
 
پارسال (۲۰۱۷) در هشت ماه اول سال ایرانی‌ها ۴۲۴ خانه در این کشور خریده بودند.
 
این آمار درست زمانی منتشر شد که ترکیه شرایط کسب شرایط شهروندی در این کشور را آسان‌تر کرد و رقم سرمایه‌گذاری برای متقاضیان را کاهش داد.
 
با شرایط جدید مثلا ارزش ملک مورد خریداری برای متقاضیان کسب شهروندی در ترکیه از یک میلیون دلار به ۲۵۰ هزار دلار کاهش یافته که البته برای عده زیادی هنوز گران است.
 
بعضی از کشورهای دیگر با سرمایه‌گذاری حدود ۱۰۰ هزار دلار یا کمتر به متقاضیان اقامت یا شهروندی ارائه می‌کنند که در این مطلب به بعضی از آنها اشاره شده است.
 
این فهرست البته ممکن است تمامی کشورهایی که به این طریق به افراد خارجی اقامت یا شهروندی ارائه می‌کنند را در بر نگیرد.
گرجستان
تفلیس - گرجستان این کشور به دلیل نزدیکی با ایران از جذابیت خاصی برای متقاضیان مهاجرت به این کشور برخوردار است و در سال‌های اخیر بر تعداد شهروندان ایرانی که به این کشور رفته‌اند افزوده شده است.
 
متقاضیان اخذ اقامت دائم می‌توانند با سرمایه‌گذاری ۳۰۰ هزار لاری (حدود ۱۱۵ هزار دلار) اقامت دائم گرجستان را در بدو ورود به این کشور دریافت کنند.
 
براساس قوانین گرجستان، اتباع خارجی همچنین می‌توانند با خرید ملک به ارزش حداقل ۳۵۰۰۰ دلار آمریکا اقامت کوتاه مدت (یک ساله) این کشور را دریافت کنند که این اقامت در پایان دوره قابل تمدید است.
 
برهمین اساس، شش بار تمدید متوالی اقامت یک ساله گرجستان از طریق خرید ملک، می‌تواند به اقامت دائم در این کشور منتهی شود.
 
البته اخیرا تعدادی از ایرانیان از نحوه تمدید ویزای یکساله خود در پایان دوره گله مند بودند.
 
    جمعیت: سه میلیون و ۷۱۸ هزار نفر (سرشماری ۲۰۱۷)
    پول رسمی: لاری
    نرخ برابری لاری گرجستان در برابر دلار آمریکا: ۰.۳۸ 
 مولداوی مولداوی جمهوری مولداوی کشوری در اروپای شرقی است که از غرب همسایه رومانی و از شرق همسایه اوکراین است. این کشور در سال ۱۹۹۱ میلادی و پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی سابق به استقلال رسید.
 
متقاضیان کسب شهروندی مولداوی از طریق سرمایه‌گذاری ۱۰۰ هزار یورویی در صندوق توسعه پایدار یا سرمایه‌گذاری ۲۵۰ هزار یورویی در پروژه‌های توسعه استراتژیک نظیر خرید ملک یا اوراق قرضه دولتی شهروندی این کشور را کسب کنند.
 
    جمعیت: حدود سه ملیون و ۳۵۱ هزار نفر (سرشماری ۲۰۱۷)
    پول رسمی: لئوی مولداوی
    نرخ برابری مولداوی در برابر دلار:۰.۰۶
 لیتوانی لیتوانی جمهوری لیتوانی کشوری است در شمال شرقی اروپا که با استونی، روسیه و بلاروس هم مرز است.
 
این کشور هم پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی سابق به استقلال رسید و در سال ۲۰۰۴ میلادی به عضویت اتحادیه اروپا درآمد.
 
یکی از راه‌های کسب اقامت این کشور از طریق سرمایه‌گذاری حداقل ۵۰ هزار یورو در شرکت‌های تجاری کوچک در این کشور است که البته تعداد کارمندان این شرکت نباید از ۵۰ نفر بیشتر باشد و درآمد سالانه آن هم از ۱۰ میلیون یورو نباید تجاوز نکند.
 
با این نوع سرمایه‌گذاری اقامت موقت که معمولا کمتر از ۵ سال است به متقاضیان داده می‌شود. بعد از ۵ سال متقاضیان اقامت دائم در صورتی که هنوز واجد شرایط باشند بر اساس قوانین جاری، می‌توانند برای اقامت دائم اقدام کنند.
 
    جمعیت: یک میلیون و ۹۲۶ هزار نفر (تخمین ۲۰۱۸)
    پول رسمی: یورو
سنت لوسیا سنت لوسیا این کشور جزیره‌ای کوچک در دریای کارائیب و در حاشیه اقیانوس اطلس است که پیش از این مستعمره فرانسه و بریتانیا بود.
 
زبان رسمی این کشور انگلیسی است.
 
صنعت توریسم و صنایع وابسته به آن مهترین منابع درآمد در این کشور هستند و سواحل زیبا و مناطق کوهستانی از جذابیت‌های سنت لوسیا بشمار میرود.
 
با پرداخت دستکم ۱۰۰ هزار دلار آمریکا به صندوق ملی این اقتصادی این کشور (برای هر نفر از اعضای خانواده) میتوان شهروندی این کشور را کسب کرد.
 
روش دیگر برای کسب شهروندی در جزیره سنت لوسیا، خرید ملک به ارزش ۳۰۰ هزار دلار است.
 
دارندگان گذرنامه سنت لوسیا می‌توانند بدون نیاز به ویزا به بیش از ۱۰۰ کشور از جمله کشورهای اتحادیه اروپا نظیر بلژیک و اتریش سفر کنند.
 
    جمعیت: ۱۷۸ هزار نفر (تحمین سال ۲۰۱۶)
    پول رسمی: دلار کارائیب شرقی
    نرخ برابری پول با دلار: ۰.۳۷
 دومینیکا کابریتس- دوینیکا کشور مشترک‌المنافع دومینیکا، جزیره‌ای در دریای کارائیب است( با جمهوری دومنیکن اشتباه نشود).
 
این کشور برای جذب سرمایه خارجی در ازای سرمایه‌گذاری در پروژه‌های ملی، شهروندی این کشور را به سرمایه‌گذاران می‌دهد. اقتصاد این کشور تا حد زیادی به صنایع توریسم و کشاورزی وابسته است.
 
برای اخذ شهروندی این کشور هر فرد متقاضی باید حداقل رقمی معادل ۱۰۰ هزار دلار آمریکا به "صندوق تنوع اقتصادی" بپردازد و یا اینکه خانه‌ای به ارزش ۲۰۰ هزار دلار در این کشور بخرد.
 
دارندگان گذرنامه دومینیکا هم می‌توانند بدون نیاز به ویزا به بیش از ۱۰۰ کشور از جمله کشورهای حوزه شینگن سفر کنند.
 
    جمعیت: ۷۳ هزار و پانصد نفر (تخمین ۲۰۱۶)
    پول رسمی: دلار کارییب شرقی
    نرخ برابری پول با دلار: ۰.۳۷
 
آنتیگوا و باربودا سنت جونز - آنتیگوا و باربودا این کشور مشترک المنافع به نام دو جزیره اصلی خود به نام‌های آنتیگوا و باربودا شناخته می‌شود و در شرق دریای کارئیب واقع شده است.
 
اقتصاد این این کشور هم عمدتا متکی به صنعت توریسم است که حدود ۶۰ درصد تولید ناخالص ملی این کشور را تشکیل می‌دهد.
 
زبان رسمی این کشور انگلیسی است و مسافران کشورهای آمریکا، کانادا و کشورهای اروپایی بیشترین مسافران این جزیره را تشکیل میدهند.
 
بر اساس قوانینی که از سال پیش اجرایی شد با حدود صد هزار دلار مشارکت در صندوق توسعه ملی یا خرید ملکی به ارزش ۴۰۰ هزار دلار میتوان به شهروندی این کشور رسید.
 
زبان رسمی این کشور هم انگلیسی است.
 
    جمعیت: ۱۰۱ هزار نفر (تخمین ۲۰۱۶)
    پول رسمی: دلار کاراییب شرقی
    نرخ برابری پول با دلار: ۰.۳۷
+42
رأی دهید
-9

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۳۴
    study - استکهلم، سوئد

    اون ایرانی مشهد نشینی که به خونه خریدن عراقیا گله میکرد کجاست؟. ایرانی میره ترکیه خونه میخره و باعث بالا رفتن قیمت خونه تو ترکیه میشه و حتی اقامتم میگیره حق نداره به یه عراقی که میاد ایران خونه میخره و حتی اقامتم بهش نمیدن گله کنه. اگه این کار عراقیا بده ایرانیا چرا میکنن؟ اگه کار ایرانیا مشکل نداره چرا به عربا گیر میدید؟. تازه خودم شخصا میدونم کلی عرب تو مشهد و قم اپارتمان دارن و میرن و میان نه کار بدی میکنن و نه صیغه میکنن و حتی دنبال این چیزان. بعد ایرانیا میگن ما جهان سوم نیستیم. ما بر اساس منطق فکر میکنیم. همین منطقه که همه رو بدبخت و اواره کرده. به جا اینکه جلوی تهدیدات واقعی یه جامعه ی دموکراتیکو بگیریم قشنگ داریم برخلافش عمل میکنیم . همون سال ۲۰۰۵ میلادی تا چند سال بعدش که اوج ارتباط من و عربا و کردای عراقی بودش خودم شخصا شاهد بودم ایرانیا چطور گله گله گوسفند از عراق میخریدن. چطور رب و میوه کارتن کارتن میخریدن میاوردن. چون صدام سقوط کرده بود دولتشون این اجناسو با دلار وارد میکرد و تقریبا مجانی بین مردم پخش میکرد تا مردمشون گرسنه نمونن.
    52
    23
    دوشنبه ۹ مهر ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۴
    study - استکهلم، سوئد

    سه چهار سال با عربا و کردای عراق تو ارتباط بودم هر روز بیشتر و بیشتر ایرانیا میومدن رب میخریدن گوجه میخریدن حتی تو همون سلیمانیه بعضی وقتا گوشت کم میشد. نه تنها تو این مناطق بلکه تو مناطق جنوبی عراقم همین وضع بودش. با لنج میومدن گوشت و گوسفند بار میکردن میبردن ایران. میوه گوجه بادمجون هرچی بگی لنج لنج بار میکردن میبردن ایران. تو همون بصره ایی که سالها ایرانی مواد غذایی و گوشت رو لنج لنج ازشون میبرد. حالا همین مردم بصره دقیقا همون کاری که ایرانیا سالها انجام میدادن رو میکنن. مگه چشه؟ اگه بده خب مابه التفاوت اون جنسایی که ایرانیا سالها بردن رو پس بدن خب. بعدش که ایرانیا دیدن کردای عراق و عربای عراق چیزی نمیگن دست به واردات یخچال و انواع لاستیک و کولر زدن. تا حالا حتی یک عکس یک فیلم از صیغه کردن عربا تو مشهد پخش نشده. ولی تو ترکیه تو اینستا ایرانیا بری همشون با افتخار عکس و فیلم تجاوزشونو پخش میکنن. اون حمید خزایی. اون وحید مرادی. وقتی برا هم کری میخونن تعداد تجاوزاتی که کردنو میگن. الان یکی نیاد بگه اونا ایرانی نیستن ایرانی این کارا رو نمیکنه.
    43
    18
    دوشنبه ۹ مهر ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۴
    study - استکهلم، سوئد
    کلا این مردم تا وقتی افکارشون تا وقتی منطقشون عوض نشه اوضاع همینه. فرقی نمیکنه ایرانی اخوند عمامه به سر باشه یا کراواتی با صورت شش تیغه. تا وقتی 2+2=4 برا منطق این مردم تعریف نشده هستش اوضاع همینه. چه فرقی میکنه که اخوند جماعت یه رابطه ی بی منطق با دنیا داشه باشه یا یه عده با صورت شش تیغه. تو این الگوریتم هرچی بدی خروجی یکیه. این حرف من بر چه مبناییه؟. چون ایران از طرف اخوندا قبضه شده و همشونم با هر راهی هرچقدرم که راهکارهاشون مضر باشه دارن پول در میارن و این پولو میبرن خارج. این ایرانیای خارجم که اصلا مهم نیست براشون فوقش یه شعار ضد نظام الکی بدن که اروپا و غرب نگن اینام از همون قماش اخوندان. تو همین سوئدی که به نسبت جمعیتش بیشترین پناهنده ی اواره ی ایرانی رو داره من ده نفر ندیدم واقعا مخالف باشه. جدیدا همشون میگن ما اصلا پناهنده نبودیم که مخالف باشیم. ما مهاجرت کردیم. اره اره تنها پناهنده ی اینجا انگار منم بقیه همه مهاجرت کردن. برا همینه میگ ایرانی جماعت چه اخوند و چه اینوریا همشون از یه قماشن. وقتی رفتارشونو با همسر و دختراشون میبینی همان خاصیت ایرانی بازی میباره
    27
    21
    دوشنبه ۹ مهر ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۰
    ab5534 - هلسینکی، فنلاند

    تبلیغ نکنید! فردا مردم دار و ندارشون میفروشن و راه سفر را در پیش میگیرن
    5
    34
    دوشنبه ۹ مهر ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۲
    paksan - ایران، ایران
    چرت هستش. این گزارش فقط برای وسوسه کردن مردم و دربه در کردن مردم هستش. هدف این گزارشها هجوم مردم به فروش اموالشون و صف بستن برای خرید دلار هستش. این قیمتهای دلار با این گزارشها بالا میره و متاسفانه سایت ایرانیان یوکی هم ناخواسته یا از روی قصد میشه (شایدم پول میگیرید یه همچین خبر دروغی رو بگذارید) میشه از عوامل تاثیر گذار در فقر و بدبختی مردم ایران. شما یه سرچ مثلا واسه گرجستان بکنید ببینید با اون رقمی که این گزارش گفته اصلا خونه ای پیدا میکنید؟ حتی بدترین و داغونترین خونه دو سه برابر این مبالغ قیمت داره و واسه بقیه کشورهایی هم که وعده و وعید دادند هم همینطوره. الان یه عده شرکتهایی زدند برای مهاجرت که مثلا میگن با 80 هزار دلار اقامت کانادا براشون میگیرن! حالا طرف عکاسی کار میکرده دنبال اینه که این پول رو جور کنه بده اینا که اقامت بگیره؟! شما یه سرچ بکنید ببینید حتی بعنوان جنگ زده هم اینطوری مهاجر قبول نمیکنه کانادا و کسی که نه زبان بلده و نه تخصصی داره صددرصد مصاحبه سفارت رو رد میشه و این فقط یه کلاه برداری هستش و رد شدن طرف هم به شرکت ربطی نداره. من از یوکی میخوام لطفا دقت کنید
    3
    15
    دوشنبه ۹ مهر ۱۳۹۷ - ۱۶:۲۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۲
    paksan - ایران، ایران
    [::study - استکهلم، سوئد::] یه عده ای اینطوری کار میکنند. من خودم تو مرز خدمت سربازی کردم و میدونم مردم مرزنشین در هر دو سمت مرز در تمام کشورها کاملا با هم آشنا هستند و زبان همدیگه رو می فهمند و اصلا کار و زندگی خیلی از مردم مرز نشین همینه که ببینند که چی اونطرف ارزونتره و صرف داره که بخرند و اینطرف بفروشند. شما هر مرزی برید همینطور هستش و دست دولتها نیست و از یه طرف مثلا در حال حاضر مردم ایران توان خرید خیلی از اقلام رو ندارند چون از توان مالی مردم خارج شدند و فروش به خارجی ها حالا چه عراقی چه عثمانی چه افغان و پاکستانی و ترکمن برای یه عده مغازه دار و کارخانه دارهایی که وام دارند و کسادی بازار حتی میتونه روانه زندانشون بکنه یه نعمت هستش و از طرفی چون اینها هم میدونند که ارزون هستش برای خارجی ها قیمتها رو بالا می برند که ضرر نکنند و این بالا بردن قیمتها باعث فشار مضاعف به مردم اون کشور میشه. یک پارادوکس دو طرفه اس که واقعا حلش خیلی سخت هستش چون از یه طرف باعث کاهش بیکاری میشه و از طرفی باعث نارضایتی عمومی در داخل کشور خواهد شد چون قیمتها رو افزایش میده.
    5
    4
    دوشنبه ۹ مهر ۱۳۹۷ - ۱۶:۳۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۲
    Dr.Alex - واشینگتون، ایالات متحده امریکا
    لیتوانی و گرجستان خود مرودمش گرسنه اند و فقیر! کشورهای دیگر را نمیدانم اما کشورهای شوروی سابق اگر پاسپورت مجانی را هدیه هم بدهند بدرد نمی خورند، نه کار هست، نه امنیت، نه ادب و شعور! یک سفر کوتاه به گرجستان و ارمنستان داشته باشید حد بیشعوری ملت وصف ناپذیر است! قیافه های عبوس! نژادپرستی ۱۰۰۰۰۰۰۰۰ درصد!
    5
    10
    دوشنبه ۹ مهر ۱۳۹۷ - ۱۸:۳۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۴
    amirgheryou - تهران، ایران
    [::study - استکهلم، سوئد::]. ایرانی ها که برای سوراخکاری نمیرفتن اونجا بشر. داستان تعریف میکنی؟!
    0
    6
    دوشنبه ۹ مهر ۱۳۹۷ - ۲۱:۱۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۴
    study - استکهلم، سوئد
    [::Dr.Alex - واشینگتون، ایالات متحده امریکا::]. مثل ایرانیا دیگه؟. هرچی باشن بهتر از ایرانن رفتارشونم بهتر از ایران و جمهوری اذربایجانه اذربایجانه. یه رستوران با مالکیت یا فرد از جمهوری اذربایجان رفتم طرف نه جواب سلام نه هیچی. یه خودکار دستش با کله اشاره میکنه چی میخوایی. بعدم سفارشو برا کارگر اشپزخونه داد میزنه . تنها و تنها کلمه ایی که به زبون اوردش گفتن مبلغ سفارش بودش. انگار نه انگار من اینجام و گوشم کر شد. رفتم یه فروشگاه ICAطرف صندوقدار سوئدی با همکارش یکم بلند حرف زد بعد دید من جلوش واستادم گفت معذرت میخوام بلند حرف زدم.
    3
    0
    ‌سه شنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.