تأکید روحانی: امکان ندارد ما را به قبل از سال ۵۷ برگردانند

حسن روحانی، رئیس جمهوری ایران، روز سه‌شنبه ۱۳ شهریور با اشاره به آنچه «دشمن»‌ نامید، گفت: «اینها می‌خواهند ما را به ۴۰ سال عقب برگردانند، تسلیم شویم و بگوییم اشتباه کردیم ... این آرزوهای دشمن هیچ‌وقت محقق نخواهد شد.»
 
به گزارش خبرگزاری ایسنا، حسن روحانی این مطلب را در مراسم افتتاح طرح‌های پتروشیمی در عسلویه عنوان کرد و با ذکر این‌که «وارد مرحله جدیدی از توطئه بیگانگان شده‌ایم»، افزود که «امکان ندارد که بدخواهان موفق شوند ما را به قبل از سال ۵۷ برگردانند.»
 
آمریکا روز ۱۸ اردیبهشت از برجام خارج شد و سپس تحریم‌های سنگینی را دوباره علیه نفت و اقتصاد ایران وضع کرد و در عین حال مقام‌های ارشد آمریکایی خواستار تغییر رفتار جمهوری اسلامی و مذاکره با مقام‌های ایرانی در این ارتباط شده‌اند.
 
مقام‌های ارشد آمریکایی به‌خصوص خواستار تغییر رفتار جمهوری اسلامی در سیاست منطقه‌ای هستند اما حسن روحانی روز سه‌شنبه در بخشی از سخنانش گفت که «اینها می‌خواهند تسلیم شویم و بگوییم ... اشتباه کردیم که به عنوان ایران می‌خواهیم در منطقه تأثیرگذار باشیم، اشتباه کردیم که گفتیم مردم‌سالاری دینی می‌خواهیم. این آرزوهای دشمن هیچ‌وقت محقق نخواهد شد.»
 
بازگشت تحریم‌های آمریکا علیه ایران شاخص‌های اقتصادی ایران و به‌ویژه ارزش پول ملی را با بحران مواجه کرده و باعث بروز اعتراضات متعددی در شهرها و روستاهای کشور شده، اعتراضاتی که در بسیاری موارد با سرکوب دولتی مواجه شده است.
 
حسن روحانی در ادامه اظهارات روز سه‌شنبه خود گفت: «امروز مردم با مشکلات جدیدی مواجه هستند و همه ما در زندگی این را لمس می‌کنیم، پس دشمن می‌تواند برای ما مشکل درست کند اما دشمن قادر نیست به اهدافش برسد و این برای ما مثل روز روشن است.»
 
حسن روحانی پیش از این نیز در مورد معترضان در ایران گفته بود که قصد بازگرداندن حکومت پهلوی را دارند و هشدار داده بود که به باور او این امر امکان‌پذیر نخواهد بود.
 
در اعتراضات دی‌ماه که بیش از صد شهر ایران را دربر گرفته بود شمار زیادی از معترضان شعارهایی در حمایت از دودمان پهلوی سر دادند و از وقوع انقلاب ۵۷ ابراز پشیمانی کردند.
 
«رضاشاه روحت شاد»، «چه اشتباهی کردم که انقلاب کردم»، «ای شاه ایران، برگرد به ایران» و «ایران که شاه نداره، حساب کتاب نداره» ازجمله شعارهایی بود که در این تجمعات اعتراضی شنیده می‌شد.
 
رضا پهلوی، ولیعهد پیشین ایران نیز از این اعتراضات حمایت کرده و می‌گوید مردم ایران «قصد دارند سرنوشت خود را بر اساس آن‌چه خود خواستار آن هستند، بنا کنند».
 
پس از این رویدادها، حسن روحانی روز چهارشنبه، ۱۱ بهمن‌ماه، در یک سخنرانی به مناسبت سالگرد انقلاب سال ۵۷ با اشاره به دوران پهلوی گفت که «بازگشت به عقب از محالات است و افزود که «هرگز اجازه نخواهیم داد استبداد به این سرزمین بازگردد».
 
آقای روحانی همچنین با اشاره به حکومت پهلوی گفت که این حکومت «به این دلیل همه چیز را از دست داد که صدای نقد مردم را نشنید، صدای مردم نصیحت مردم را هم نشنید».
 
این انتقاد در حالی از سوی حسن روحانی بیان می‌شود که معترضان و مخالفان حکومت جمهوری اسلامی نیز انتقاد مشابهی نسبت به نظام ولایت فقیه حاکم بر جمهوری اسلامی دارند.
+19
رأی دهید
-280

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۵۶
    II PARSA II - هانوفر، آلمان

    نیازی نیست کسی شما رو به پیش از سال ۵۷ برگردونه خود تون دارید با سرعت به ۱۴۰۰ بر می گردید. ایران رو به لبه پرتگاه بردند بعد چه زر و زری می کنند. ملت کی می خواهید متوجه بشید اطلاح طلب و اصول گرا همه یک بازیست برای چپاول ایران و ایرانی.
    4
    140
    ‌سه شنبه ۱۳ شهریور ۱۳۹۷ - ۱۸:۱۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۳
    معلم فراری - کیف، اوکراین

    و گوساله هایی که بعد از ماجراهای 88 دوباره بازی این بیشرفها رو خوردند و پای صندوقهای رای رفته به این روباه صفت رای دادند بی شک در انتخابات بعدی هم فریب مکر نظام بیشرف رو خورده به یکباره خود رو پای صندوقهای رای میبینن و پشت صندوق علامت پیروزی نشون میدن و خامنه ای هم میزان رای بالا رو رای به نظام و خودش میدونه و روزی از نو.و در این بین ایران به زوال و نابودی مطلق 4 سال دیگه نزدیک شده با این مردمش.
    5
    134
    ‌سه شنبه ۱۳ شهریور ۱۳۹۷ - ۱۸:۱۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۸
    چی بگم والا - پاریس، فرانسه

    با این حرفش موافقم. خیلی بعیده به اون بزرگی و اعتبار و رفاه 40 سال قبل برگردیم.
    3
    136
    ‌سه شنبه ۱۳ شهریور ۱۳۹۷ - ۱۸:۱۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۷
    ایرانه آریایی - بوستون، ایالات متحده امریکا

    آقای فریدون شما ۴۰ سالگی جمهوری کثیف اسلامی را نخواهید دید! ننگ بر شما فرغیهه تبهکار. جاوید شاه
    3
    113
    ‌سه شنبه ۱۳ شهریور ۱۳۹۷ - ۱۸:۲۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۱
    freedom of the press - تهران، ایران

    همه میدانند که شما همچین شجاعت و شهامتی ندارید که اعتراف کردید که ... که خوردید که توان خوردنش را نداشتی . از سال ۱۳۵۷ هر روز بدتر از دیروز و گرانی پشت گرانی و بدبختی پشت بدبختی. شما آخوندها در حوزه علمیه ا ی ن ق د ر دادید که این همه رو را خدا بهتون داده شما جنس‌ها در دوران نوزادی سینه مادرانتان را هنگامه‌ شیر خوردن فقط گاز میکرفتید از بس لقمه حرام و بی شرم هستید. خاک بر سر ملت بی لیاقت ایران که شما را انتخاب کرد برای به قدرت رسیدن. کشورهای جهان بخصوص آمریکا و انگلیس نمی تونست قدرت گرفتن ایران را در زمان شاه شاهان ببینه و شرمساری و خاک بر سری اینه که با دست خود مردم ایران این خاندان ایران دوست و ایران ساز را ساقط کردند همچین ملت بیشعوری هستیم. استعمارگران از راه نقطه ضعف مردم همون کشور . کشورشان را استعمار می‌کنند . نطقه ضعف ایرانی‌ها طلب خواهی زیاد بدون زحمت کشیدن براش و راحت طلبی (قولهای خمینی) و بیشعوری و ملتی هستند که لیاقت این همه قدرت و جنبه را ندارند . ایرانی جماعت یعنی ایرانی‌های زمان قاجار ، جایی که داریم بهش بر میگردیم. هر که دور ماند از اصل خویش باز جوید روزگار وصل خویش
    3
    74
    ‌سه شنبه ۱۳ شهریور ۱۳۹۷ - ۱۸:۲۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۵
    kakoch - کاکوچ، ایران

    فقط یه آخوند میتونه انقدر پررووو باشه تو این شرایط داغونه مملکت اینجوری حرف بزنه البته علت این شدت پررررویی رو علما توضیح دادن و دوستان حاضر در این مجلس هم خبر دارند این ملا ها زبان بسته چرا انقدر پروو شدن ;)
    3
    95
    ‌سه شنبه ۱۳ شهریور ۱۳۹۷ - ۱۸:۲۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۴
    Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا

    مسلما اگر به آن سالها برگردیم این ملعون و سایر آخوند ها به گدایی در قبرستانها مشغول و سایر ملت در رفاه و آسایش خواهند بود. البته بهتر این هست که به هشتاد سال قبل برگردیم و پدر همه آخوندهای فعلی را عقیم کنیم!
    3
    75
    ‌سه شنبه ۱۳ شهریور ۱۳۹۷ - ۱۸:۲۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۳
    Iranemaa - قم، ایران

    . آقای روحانی همچنین با اشاره به حکومت پهلوی گفت که این حکومت «به این دلیل همه چیز را از دست داد که صدای نقد مردم را نشنید، صدای مردم نصیحت مردم را هم نشنید». عجب پررو و در عین حال ترسویی حسن ، بیت رهبری و سپاه تهدیدت کردند که این اراجیف را بگی ؟
    2
    72
    ‌سه شنبه ۱۳ شهریور ۱۳۹۷ - ۱۸:۳۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۸
    Hatef - پاریس، فرانسه

    حکومت مافیاى اسلامى تنها لکه ننگینى خواهد بود در تاریخ پرافتخار ایران. پرانتزى که بزودى بسته خواهد شد و کابوسى تلخ که بزودى پایان یافته و زندگى روال عادى خود را باز خواهد یافت. مطمئن باشید که رفتنى هستید.
    2
    72
    ‌سه شنبه ۱۳ شهریور ۱۳۹۷ - ۱۸:۴۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۹
    شمرالله - مونیخ، آلمان

    م سال پاش حتی خوابش هم براتون غیر ممکن، ملت احمق سال ملکت را با افتضاح اسلامی سال به عقب بردند و با رای به ولی وقیه سال . وقتی در بین ممالک ایران حتی بعد از سومالی و سیارلئون است بازگشت به سال پاش . تزمانی که دلار ومان بود یک ارزو است مثل ارزوی ظهور مهدی خیالیتون!
    1
    35
    ‌سه شنبه ۱۳ شهریور ۱۳۹۷ - ۱۸:۵۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۵
    hamid411 - لس آنجلس، ایالات متحده امریکا

    در منطقه تأثیر گذار باشیم؟؟ بابا اول در ... خودتو بیل بزن. کسی که عرضه تأمین پوشک مملکت رو نداره، دم زدن از تأثیر گذاری منطقه آروغ ناشتا زدنه
    4
    64
    ‌سه شنبه ۱۳ شهریور ۱۳۹۷ - ۱۹:۰۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۵
    ایرانی مرده پرست - منچستر، انگلستان

    به خداوند دو عالم و حومه مقام متعفن معظم جل جلاله خاینه ای بزرگ قسم شما کفتارها دزدها دروغگوها و شیعه ها هم اگر بخواهید بروید این ملت الاغ ناموس به عرب فروش متدین مسلمان از بیضه اسلام آویزان ولتان نخواهند کرد تا رستگار شوند.
    1
    33
    ‌سه شنبه ۱۳ شهریور ۱۳۹۷ - ۱۹:۱۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۴
    reza shah rohet shad - تهران، ایران

    ریشه شما متحجران را از این خاک میکنیم. رضا شاه روحت شاد
    3
    74
    ‌سه شنبه ۱۳ شهریور ۱۳۹۷ - ۱۹:۱۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۱
    دو کلمه حرف درست - زوریخ، سوییس

    صدام و قذافی همین رو میگفتند.
    2
    66
    ‌سه شنبه ۱۳ شهریور ۱۳۹۷ - ۱۹:۵۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۷
    دین وحشیگری - اونتاریو، کانادا

    لعنت بر نسل نادانی که به شما تفاله ها فرصت حکومت دادن.جهل و نادانی بستر خوبی است برای حکومت اشغال گر ایران.درود بر ازادی و درود بر کسانی که بر علیه جهل دینی مبارزه می کنن.
    9
    82
    ‌سه شنبه ۱۳ شهریور ۱۳۹۷ - ۲۰:۰۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۵
    شب تاب - یوکوهاما، ژاپن

    پس مشخصاً نمیخوان رفاه و خوشبختی ایران و مردم رو ببینند !! دشمن خائن و احمق ، مردم حاضرند هر چه که دارند و ندارند بدهند و به قبل از ۵۷ برگردند !! من که حاضرم !!
    4
    64
    ‌سه شنبه ۱۳ شهریور ۱۳۹۷ - ۲۰:۰۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۰
    سورن 8 - مالمو، سوئد

    چشم بسته غیب گفتی دوباره حسن کلید‌ساز. معلوم که به ۵۷ بر نمی‌گردیم. حماقت سال ۵۷ بود که ۴۰ سال مردم و کشور را چپاول کردید. الان سال 2018 هست وسال نابودی آخوند و بچه آخونده. کور خوندی کفتار دقل ما عقب گرد نداریم رو به جلو پیش به‌سوی ریختن ملا تو دریا
    3
    51
    ‌سه شنبه ۱۳ شهریور ۱۳۹۷ - ۲۰:۱۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۸
    ارشک110 - مشد، ایران

    خب آخه بیشرفا شما دارین مارو به سمت قاجار گور به گور میبرین .خدا نیست ونابودتون کنه بی همه چیزای پست .یعنی میشه روزی شماها و فرزندان دزدترتون رو جلو قاضی ببینیم؟ تف به روح اون گور به گور تاس هندی و بعد ترش این ضحاک خونخوار خامنه ای
    5
    53
    ‌سه شنبه ۱۳ شهریور ۱۳۹۷ - ۲۰:۲۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۹
    زنبور - کپنهاک، دانمارک

    این دیگه چه ولد . هست هر چی خودشونن و بدیگران نسبت میده
    3
    56
    ‌سه شنبه ۱۳ شهریور ۱۳۹۷ - ۲۰:۲۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۷۴
    روبرتو - میدلرزبرو، انگلستان

    مرتیکه پفیوز دغلکار، رژیم در مدت 40 سال حکومت ننگینش 1400 سال ملت را به قهقرا کشانده است. مردم از خداشونه که به دوران سلطنت پهلوی برگردند و چیزهائی را که داشتند و شماها از آنها گرفتید، دوباره به دست بیاورند. وقاحت هم خوب چیزیه بی ...
    4
    49
    ‌سه شنبه ۱۳ شهریور ۱۳۹۷ - ۲۰:۲۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۷۱
    جوابگو - مالمو، سوئد

    اینکه طبیعیست،که نظر آخوند غیر ممکنه،آخوند قبل از ۵۷ یه آخوند ۵ تومن میگرفت روزه میخوخند حالا بنز ،پورشه،مازراتی بی‌،ام،و،صدقه سر خمینی،بیسواد سوار می‌شه.اینکه طبیعیست،که نظر آخوند غیر ممکنه،آخوند قبل از ۵۷ یه آخوند ۵ تومن میگرفت روزه میخوخند حالا بنز ،پورشه،مازراتی بی‌،ام،و،صدقه سر خمینی،بیسواد سوار می‌شه.
    3
    56
    ‌سه شنبه ۱۳ شهریور ۱۳۹۷ - ۲۰:۲۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۹
    وکیل مدافع - لندن، کانادا

    اصل استبداد شما مفت خورهای اجنبی هستید. چهل سال مملکت رو به نابودی کشوندید. مردم ایران حکومت شرور تروریست پرر بی رحم و شیطانی اسلامی رو نمیخواهند. یه دارو دسته پلید و دزد که همه هم خیشاوند هستند مملکت رو قبضه کردن و چاپیدن و مثل خوره افتادن به جان، مال و ناموس مردم. شک نکن مردم به زودی از این کابوس نجات خواهند یافت و سیفون خودت و حکومتت رو خواهند کشید. اگر نجات یافتید ملحق میشید به برادرانتان طالبان در افغانستان.
    3
    38
    ‌سه شنبه ۱۳ شهریور ۱۳۹۷ - ۲۱:۰۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۳
    Dr.Alex - واشینگتون، ایالات متحده امریکا

    با سرعت نور دارید وارد چاه فاضلاب میشوید!
    2
    43
    ‌سه شنبه ۱۳ شهریور ۱۳۹۷ - ۲۲:۲۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۲
    رضا شاه دوم - پاریس، فرانسه
    جواب تو فقط در یک جمله کوتاه خلاصه شده . /// خفه شو آشغال...
    3
    14
    ‌چهارشنبه ۱۴ شهریور ۱۳۹۷ - ۰۲:۴۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.