بیش از یک پنجم از دختران ۱۴ ساله بریتانیا اقدام به خودزنی کرده‌اند

بر اساس تحقیقات انجام شده توسط انجمن غیردولتی «The Children’s Society» بیش از یک پنجم از دختران چهارده ساله بریتانیا به روش‌هایی مانند ضربه زدن، بریدن یا سوزاندن اقدام به خودزنی کرده‌اند.
 
این تحقیق که نتیجه آن به‌تازگی منتشر شده، در سال ۲۰۱۵ میلادی انجام شده است. پاسخ دهندگان به پرسشهای این تحقیق نوجوانانی هستند که طی سالهای ۲۰۰۰ و ۲۰۰۱ میلادی در بریتانیا به دنیا آمده‌اند.
 
در این تحقیق از ۱۱ هزار نوجوان بریتانیایی پرسیده شده است که آیا در یک سال گذشته عمدا به خود صدمه وارد کرده‌اند؟ ۲۲ درصد از دختران و ۹.۲ درصد از پسران به این پرسش پاسخ مثبت دادند.
 
از دیگر نتایج تحقیق اینکه، نیمی از نوجوانان از هر دو جنس که خودزنی کرده‌اند، جذب گروههایی از هم سن‌های خود شده بودند که در سطح «نسبتا پایین‌تری از رفاه» قرار داشتند.
 
نرخ بالایی از افسردگی و تحت فشار قرار گرفتن از سوی جامعه همسالان از دیگر دلایل خودزنی بوده است.
 
این تحقیق همچنین نشان داد کودکانی که خانواده‌هایشان تبار هندی و پاکستانی و بنگلادشی یا سیاه دارند، بسیار کمتر از کودکان سفیدپوست خودزنی کرده‌اند.
به گفته ماتیو رد، مدیر انجمن «The Children’s Society» یکی از دلایلی که دختران نوجوان دست به چنین کاری زده‌اند، آن بوده است که در مدرسه با نظراتی درباره ظاهرشان بمباران شده‌ و از سوی دوستانشان برای دیده شدن در جامعه تحت فشار قرار گرفته‌اند.
 
در این تحقیق رابطه ضعیفی میان درآمد خانواده‌ها و خودزنی نوجوانان یافت شد. با این وجود در مجموع نوجوانان متعلق به خانواده‌های دارای بالاترین درآمدها در جامعه، کمتر از نوجوانان متعلق به خانواده‌هایی با پایین‌ترین درآمد دست خودزنی زده‌اند.
 
بررسی پاسخ نوجوانان به دیگر پرسش‌های این تحقیق نیز نشان داد که بیش از ۶۰ درصد از نوجوانان مبتلا به افسردگی بالا و نیمی از نوجوانان با رضایت پایین از زندگی، همچنین بیش از ۳۰ درصد از نوجوانانی که مشکلات عاطفی و رفتاری زیادی داشتند، دست به خودزنی زده‌اند.
دیگر اینکه نوجوانان خودزن، طی دو دهه گذشته شادمانی کمتری را در زندگی خود تجربه کرده‌اند. دختران رضایت کمتری از زندگی خود داشتند و نشانه‌های افسردگی بیشتری در میان آنها دیده شده است. از جمله دلایل عدم رضایت آنها از زندگی، کلیشه‌های جنسیتی سنتی بوده است که همچنان در جامعه رواج دارند و می‌توانند به سلامت کودکان ضربه بزنند.
 
پژوهشگران در پایان این تحقیق پیشنهاد کرده‌اند که موضوعاتی مانند ظاهر و کلیشه‌های جنسیتی در برنامه‌های آموزشی نوجوانان گنجانده شود. آنها همچنین از دولت خواسته‌اند تا برای نوجوانان در همه مدارس متوسطه، امکان دسترسی به مشاوران برای نظارت منظم بر روحیه و سلامت روان نوجوانان فراهم شود.
این مشاوره‌ها باید هم موضوعات مرتبط با خانه، هم مدرسه و هم جامعه دوستان آنها را در بر بگیرد تا درنهایت زمینه شادمانی آنها را فراهم کند.
+12
رأی دهید
-1

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۸۸
    تفکر اسلامی - اودنسه ، دانمارک
    حالا چرا خودزنی، مگه ما مردیم؟
    19
    1
    ‌پنجشنبه ۸ شهریور ۱۳۹۷ - ۰۷:۵۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۷۹
    ایوان مدائن - فرانکفورت، آلمان
    بایست برید از هند یه خمینی هم برای خودتون بیارید تا معنویات تون را درست کند و توی ...
    1
    13
    ‌پنجشنبه ۸ شهریور ۱۳۹۷ - ۰۸:۱۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.