عبادی: عراق مخالف تحریم‌های آمریکا علیه ایران است اما از آن تبعیت می‌کند

 نخست‌وزیر عراق می‌گوید محاصره و تحریم تنها جوامع را از بین می‌برد، نه این که حکومت‌ها را تضعیف کند. نخست‌وزیر عراق می‌گوید که بغداد موافق تحریم‌های آمریکا علیه ایران نیست اما در راستای حفظ منافع خود از تحریم‌ها تبعیت می‌کند.
 
حیدرالعبادی روز سه‌شنبه ۱۶ مرداد در یک نشست خبری اظهار داشت: «علی‌القاعده ما مخالف تحریم‌ها در منطقه هستیم. محاصره و تحریم تنها جوامع را از بین می‌برد، نه اینکه حکومت‌ها را تضعیف کند».
 
وی تحریم‌های ایالات متحده علیه ایران را «اشتباهی استراتژیک» خواند، اما در عین حال گفت: «ما به خاطر حفاظت از منافع ملت‌مان از تحریم‌ها پیروی می‌کنیم. ما از این تحریم‌ها حمایت نمی‌کنیم اما به آن عمل می‌کنیم».
 
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، با آغاز مرحله اول تحریم‌ها علیه تهران روز سه‌شنبه تاکید کرد هر کسی با ایران تجارت کند، امکان تجارت با ایالات متحده را نخواهد داشت.
 
اختلافات ایران و ایالات متحده در دوران ریاست جمهوری دونالد ترامپ مدام افزایش یافته است، اما دو کشور در عین حال از بزرگ‌ترین متحدان عراق هستند و از این رو بازگشت تحریم‌های واشینگتن، دولت عبادی را در موقعیت دشواری قرار می‌دهد.
 
دور اول تحریم‌ها علیه ایران که متعاقب خروج آمریکا از توافق هسته‌ای برگشته است، تجارت فلزات، ذعال‌سنگ، صنایع خودروسازی و دسترسی به دلار را شامل می‌شود.
 
به دنبال این تحریم‌ها بهای نفت در روز سه‌شنبه افزایش یافت چرا که بازارهای جهانی نگرانند که این تحریم‌ها منجر به کاهش ذخایر نفتی شود.
 
آمریکا در مرحله بعدی تحریم‌ها که روز ۱۳ آبان آغاز می‌شود، صنعت نفت ایران را هدف قرار خواهد داد.
 
رئیس‌جمهوری آمریکا تحریم‌ها علیه تهران را «گزنده‌ترین تحریم‌ها» خوانده است.
+81
رأی دهید
-15

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۶۰
    Sepas - تهران، ایران
    تبعید میکنی خوب ولی اینو میدونی به مردم ما ظلم میشه نه به پولدارای مثل شما همانا که همین ها به درد شما میخورن که ازشون پول در بیارین همتون دستون تو یه کاسه س از جمله مستر ترامپ
    17
    33
    ‌سه شنبه ۱۶ مرداد ۱۳۹۷ - ۲۳:۱۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۵
    شب تاب - یوکوهاما، ژاپن

    بیلاخ عبادی رو داشته باش !! حالا هی لی لی به لالای عربها بزارن و ثروت و منابع ایران رو دو دستی تقدیم این بی صفتهای عوضی بکنند!! عربها تِر زدند رو عمامه هاشون ، خصوصا عمامه آغا !!
    6
    106
    ‌سه شنبه ۱۶ مرداد ۱۳۹۷ - ۲۳:۲۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۵
    mehdi sadigh-Germany - دوسلدورف، آلمان

    نخست‌وزیر عراق می‌گوید: ما از این تحریم‌ها حمایت نمی‌کنیم اما به آن عمل می‌کنیم،حالا پیاده برو کربلا بزن تو سرت حسین حسین کن عراق هم شمارا قمبلستاتان کرد
    6
    102
    ‌سه شنبه ۱۶ مرداد ۱۳۹۷ - ۲۳:۳۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۵
    kakoch - کاکوچ، ایران

    اونوقت برق مارو قطع میکنن میفرستن برا عراقیها :
    5
    80
    ‌سه شنبه ۱۶ مرداد ۱۳۹۷ - ۲۳:۵۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۵
    siah76 - لوس انجلس، ایالات متحده امریکا

    حالا هی برین پول بریزین تو قبرستونهای عراق و عربستان
    5
    89
    ‌سه شنبه ۱۶ مرداد ۱۳۹۷ - ۲۳:۵۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۸
    ایران کهن - هوستن، ایالات متحده امریکا

    علی گدای یدست تحویل بگیر.تازه اولشه عرب وقتی احتیاجت داره چاپلوسیتو میکنه ولی وقتی سیر شد کودم بارت نمیکنه. خاک بر سر بی لیاقتت
    1
    21
    ‌چهارشنبه ۱۷ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۳:۲۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۴
    Bozorgmehr - سیاتل، ایالات متحده امریکا
    عرب النصب ها، عراقی زاده و عرب زاده هایی که در این چهل سال بر ایران حکومت کرده اند در همه امور از منافع عراق و عراقی و سایر اعراب غیر ایرانی حمایت کرده اند. حالا هم نخست وزیر عراق می گوید برای حفاظت از منافع عراق از تحریم های آمریکا علیه ایران پیروی می کند. مشخص نیست که تکلیف ملت ایران چه می شود که نه حاکمان آنها به منافع ملی ایران و ایرانی اهمیت می دهند و نه سایر کشورهایی که چهل سال است که به لطف ابلهان و مغرضان حاکم بر ایران در حال دوشیدن ایران و ایرانی بوده اند.
    1
    10
    ‌چهارشنبه ۱۷ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۸:۳۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۳
    ordak - بن، آلمان
    ...«ما به خاطر حفاظت از منافع ملت‌مان از تحریم‌ها پیروی می‌کنیم. ما از این تحریم‌ها حمایت نمی‌کنیم اما به آن عمل می‌کنیم». ۱۵۰ میلیارد دلار داعشعلی و باند دزدان اجنبی حاکم بر کشور تو حلقوم این مردک و باند این مردک و اقتصاد کشور این مردک حروم کردند، این هم جوابش یک جفت عرفات وار نصیب ماتحت سقت پرستان جهان داعشعلی و باند دزدهاش کردند، فقط اسد مونده که همین روزها صدای جکفتک اون را هم بر ماتحت داعشعلی خواهیم شنید!.تا زمانی که به حسن خرص الله میلیاردی تو اخورش بریزند، این مردک رزل هم بجای داعشعلی میگه امام خامنه ای، مواجب اگر یک ماه نرسه، خویاهیم دید که حسن خرص الله هم خیلی راحت یک اردنگی بارشون کنه!
    1
    9
    ‌چهارشنبه ۱۷ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۵۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۵
    tiger.man - لوبومو، کنگو
    اگر اینکار واقعا انجام بده خیلی عالیه . ایران از عراق بیندازه بیرون و تا زمانیکه اخوند برجاست کلا قطع رابطه کنه اینجوری شریان مالی حشد و داعش و این جنایتکارها بسته میشه . هم برای ما بهتره هم انها. تازمانیکه دولتی مدنی که به همسایگان و قوانین بین المللی در ایران حاکم نشود بهتر است همسایگان دیواری بتون و فولادی به ارتفاع35 متر و عرض 12 متر بین خود و ایران بسازند. شاید از دست اخوندهای ما به ارامشی برسند و اسایشی ببینند. عراقی که دوره صدام یک نفر معتاد اشکار نداشت الان جوانانش یا در جنگ داخلی ایران ساخته ای کشته میشوند یا بوسیله مواد مخدری روزانه به حجم دهها تن از ایران وارد میشه. شرف داشته باشیم واقعیت قبول کنیم در این 40 سال جز فلاکت و نکبت و بدبختی و جنگ و تروریسم و . از ایران چیزی دیگری برای صادرات به همسایگان نداشتیم. قبلا گفتم باز هم میگم وای بر ما اگر چرخ بر علیه ایران بچرخد . وای بر ایران.
    4
    4
    ‌چهارشنبه ۱۷ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۵
    oghab - هلسینکی، فنلاند
    هزار میلیارد خسارت جنگ را زا قب پدر خامه ...ی بخشیدن و کلی شهرک سازی در عراق و بیمارستان ساختند و آب آشامیدنی هم میهنان خوزستانی را تو گلوی این نمک نشناس هاکردند آخرش هم دست خر الاغ صمد آقا را برای رهبر متعفن ایران فرستادند نوش جان
    2
    2
    ‌چهارشنبه ۱۷ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۴:۳۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۱
    ابن ملجم - مونیخ، آلمان
    این مرده توله هندی از زمانی که پاش را تو این مملکت گذاشت برای مملت ایران و همسایگان جز دشمن ،دشمن تراشی خشونت ،صادرات تروریست و مواد مخدر هیچی نداشت،هنوز از راه نرسیده بود باعث و بانی جنگ با عراق شد و به اعترافات منتظری این خمینی بود که جنگ را علیه عراق شروع کرد و نه صدام علیه ایران،از زمانی هم که پای تروریست سقط پرستی به عراق باسز شده ،عراق هم دچار تاعونی شده از ایران بدتر.ولی ملت عراق فاجعه را خیلی زودتر از ایران دیدند و سعی کردند از پخش تاعون جلوگیری کنند، مطمئنا ملت عراق از این فاجعه هم گذر میکنه همانطور از فاجعه داعش شیعی و سنی هر دو ساخته جنایتکاران دزد حاکم بر ایران گذشتند. کاش ملت عراق برای جلوگیهری از اشتباهی که ملت اسیران کرد، مراکز سقطپرستی را تبدیل به فضای سبز یا مرکز بهداشتی میکرد تا نفع برای ادمها دشته باشه!
    1
    2
    ‌چهارشنبه ۱۷ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۸:۵۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.