ناتوانی صادق لاریجانی از پاسخ به افشاگری‌های مایک پمپئو درباره ثروت میلیاردی

 وزیر خارجه آمریکا با اشاره به ثروت هنگفت خامنه ای و لاریجانی، مقام های ارشد ایران را بیشتر از سران یک حکومت، به مافیا شبیه دانست. صدای آمریکا : ده روز بعد از سخنرانی مایک پمپئو وزیر خارجه ایالات متحده که به فساد مالی رئیس قوه قضائیه ایران اشاره کرد، صادق لاریجانی در یک سخنرانی عمومی تنها گفت این سخنان «غیر اخلاقی» است و به نظر می رسد قادر به پاسخگویی نبود.
 
مایک پمپئو یکشنبه دو هفته پیش، ۳۱ تیر، در جمع ایرانیان مقیم آمریکا در سخنانی با اشاره به ثروت روحانیون در ایران گفت، مثلا صادق لاریجانی، رئیس قوه قضائیه ایران، را نگاه کنید. او حداقل ۳۰۰ میلیون دلار از اختلاس پول‌های بیت‌المال در حساب‌های شخصی‌اش ثروت دارد. دولت ترامپ در ماه ژانویه لاریجانی را به خاطر نقض حقوق بشر تحریم کرد، زیرا ما از برخورد با رژیم در بالاترین سطوحش ترسی نداریم... من را دیوانه بخوانید، شما اولین نفر نخواهید بود، اما من کمی مشکوکم که یک گردن کلفت پولدار که تحت تحریم‌های بین‌المللی است، فرد مناسبی برای بالاترین سمت قضایی ایران باشد.
 
به نظر می رسد آقای لاریجانی قادر به پاسخگویی به این اظهارات صریح وزیر خارجه آمریکا نیست. صادق لاریجانی از زمان سخنان آقای پمپئو سکوت کرد و تنها روز سه شنبه ضمنی به این اظهارات اشاره کرد.
 
او بدون اسم بردن از آقای پمپئو گفت: برخی سخنان سردمداران آمریکا و از جمله نسبت‌های سراسر دروغ وزیر خارجه آمریکا در مورد دارایی‌های اینجانب و یا برخی مراجع عظام تقلید نه تنها بر خلاف موازین قانونی و اخلاقی است، بلکه با غمض نظر از این جهات در شأن یک سیاستمدار هم نیست. بسیاری از مسئولان کشورها، اگر دیانت هم ندارند، اما لااقل شئون مسندی را که در آن قرار دارند، رعایت می‌کنند. مسئولان دولت آمریکا، از رعایت همین مقدار هم فرو مانده اند و این بسیار عجیب است.
 
دولت ترامپ از زمان روی کار آمدن علاوه بر انتقاد از عملکرد هسته ای و حمایت ایران از تروریسم، در حوزه حقوق بشر نیز بر ایران فشار آورده است. دولت آمریکا با کمک قانونگذاران همچنین به دنبال تصویب قانونی برای افشاگری درباره دارایی رهبران ایران است.
 
ده روز پیش مایک پمپئو همچنین درباره ناصر مکارم شیرازی از مراجع حکومتی تقلید هم گفته بود او به دلیل تجارت نامشروع شکر، توانسته ۱۰۰ میلیون دلار سود کند و به سلطان شکر در ایران مشهور شده است.
 
وزیر خارجه آمریکا درباره آیت الله خامنه ای هم گفته بود او گرداننده «ستاد اجرایی فرمان امام» است که نزدیک ۱۰۰ میلیارد دلار می ارزد.
 
رهبر جمهوری اسلامی ایران در سالهای اخیر در سخنانی بر مبارزه با فساد تاکید داشته اما هرگز پرونده افراد منسوب به او مورد رسیدگی قرار نگرفته است.
 
در زمان اختلاس سه هزار میلیاردی که در سال ۹۲ فاش شد، آقای خامنه ای از افشاگری ها در رسانه ها گله کرد و گفته بود دیگر موضوع را نباید کش داد.
 
دو سال پیش، محمود صادقی نماینده تهران درباره حساب های شخصی صادق لاریجانی افشاگری کرد اما با تهدید به بازداشت و پیگرد قضایی مواجه شد.
+149
رأی دهید
-4

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۵
    شب تاب - یوکوهاما، ژاپن

    کَکِشم نمیگزه !! اینها کدومشون پاسخگوی فساد و جنایاتشون بودند که این جلاد و پفیوز باشه !!؟ اگر دستش میرسید پمپئو رو دستگیر می‌کرد و به جرم تشویش اذهان عمومی ، مینداخت تو اوین !!
    1
    154
    ‌چهارشنبه ۱۰ مرداد ۱۳۹۷ - ۲۲:۵۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۷۴
    نازک بین - شفیلد، انگلستان

    مجرمان و سارقین وقتی در مقابل بازپرس و قاضی قرارمیگیرن لب به اعتراف به دزدی وخیانت بمال غیر میکنند .حال وقتی خود قاضی القضات خودش سرکرده دزدان باشد چگونه میتواند خودش را خاطی بداند . لذا مجبور است سکوت اختیار کند . و سکوت در فرهنگ فارسی نوعی اعتراف به گناه و خلافکاری میباشد . و چون ایشان اصالتا"عراقی است به معنی واقعی سکوت در عرف ایرانی آشنا نیست . بهر صورت فرقی هم نمیکرد. در حقیقت آنچه که اعیان است / چه حاجت به بیان است. دزد در هر لباسی میتواند ظاهر شود . در لباس بظاهر زهد پارسا یا در مقام سارق لاریجانی.
    1
    110
    ‌چهارشنبه ۱۰ مرداد ۱۳۹۷ - ۲۳:۰۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۵
    oghab - هلسینکی، فنلاند

    این کاروزیر خارجه امریکا ایول داره
    5
    98
    ‌چهارشنبه ۱۰ مرداد ۱۳۹۷ - ۲۳:۴۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۸
    عمو سعید - لیورپول، انگلستان

    پس این جناب سروان (گروهبان قندلی)که راه به راه می آید از ثروت خیالی شاهنشاه خدا بیامرز کامنت می گذارد پس چرا اینجور مواقع مثل موش تو سوراخ قائم می شود و خبری ازش نیست یا جناب عقاب از فنلاند یا استالین سوت زن هیچکدام کامنت نمی گذارند.
    2
    29
    ‌پنجشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۱:۵۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۵
    newyork333 - نیویورک، ایالات متحده امریکا

    مردم وقتى دستشون به اینا رسید و خفتشون رو گرفتن ،اینها فورى لیست همه مزدورهاى خارج. از ایران رو که از همین پولهاى حرام و دزدى میخورن لو میدن، امثال همین .....که اسم خودشو گذاشته عقاب یا اون باور عمیق ، بعد اینورى ها رو ما دیگه یه دستى سر و روشون میکشیم ،مردم نگران مزدورهاى اینور اب نباشن .
    1
    25
    ‌پنجشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۲:۴۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۵
    hamid411 - لس آنجلس، ایالات متحده امریکا

    تازه ثروت (البته نباید گفت ثروت، باید گفت غنائم جنگی) این اقا رو ٣٠٠ میلیون دلار گفته که این درآمد دو سالش هست فقط از قبل پورسانت قراردادهای نفتی.
    0
    28
    ‌پنجشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۳:۰۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۵
    oghab - هلسینکی، فنلاند
    [::عمو سعید - لیورپول، انگلستان::]. ثروت شاه فقید اگر کسی کامنت بزاره ارزش خواندن نداره ..به همین دلیل شما بخوان که تشخیص نمیدی کدام راه کدام چاه
    17
    4
    ‌پنجشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۸:۰۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.