هشدار سناتورهای جمهوریخواه آمریکا به اروپا در مورد تضعیف تحریم‌های ایران

صدای آمریکا: گروهی از سناتورهای جمهوریخواه آمریکایی روز پنجشنبه به اتحادیه اروپا درباره هرگونه تلاش برای تضعیف یا دور زدن تحریم‌های ایالات متحده علیه ایران هشدار دادند.
 
به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، این ۱۰ سناتور که از مخالفان توافق هسته‌ای با ایران هستند این هشدار را طی نامه‌ای به سفیران بریتانیا، فرانسه و آلمان مطرح کرده‌اند.
 
آنها خطاب به این سه قدرت اروپایی – که با تصمیم آمریکا به خروج از برجام مخالفند – از هر تلاشی برای دور زدن یا تضعیف تحریم‌ها علیه ایران ابراز نگرانی کرده‌اند.
 
این گروه از قانونگذاران جمهوریخواه آمریکا در ادامه نامه خود خاطر نشان کرده‌اند هر گونه تلاش برای انجام چنین کاری واکنش کنگره ایالات متحده را در پی خواهد داشت.
 
تد کروز نماینده تگزاس، مارکو روبیو نماینده فلوریدا و تام کاتن نماینده آرکانزاس، از جمله سناتورهای شاخصی هستند که نامشان در میان امضاکنندگان نامه به چشم می‌خورد.
 
ایران و شش قدرت جهانی گروه ۱+۵ شامل ایالات متحده، بریتانیا، فرانسه، روسیه، چین و آلمان ۲۳ تیر ۱۳۹۴ به یک توافق جامع بر سر برنامه هسته‌ای تهران دست یافتند.
 
دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا که از ابتدا مخالف توافق بود و آن را بد و فاجعه بار می‌خواند، هشتم ماه مه رسما اعلام کرد که واشنگتن از توافق خارج می‌شود.
 
به دنبال خروج آمریکا از توافق که از آن با عنوان برنامه جامع مشترک یا برجام نیز یاد می‌شود، تحریم‌های هسته‌ای که پس از اجرای آن لغو شده بود، دوباره باز خواهند گشت.
 
سه هم پیمان اروپایی واشنگتن، که پیش از اعلام تصمیم پرزیدنت ترامپ تلاش کردند نظر او را عوض کنند، تلاش می‌کنند تا اثر تحریم‌های آمریکا بر ایران را کاهش دهند.
 
هر چند دولت‌های بریتانیا، فرانسه و آلمان خواستار حفظ برجام و ادامه تجارت شرکت‌های اروپایی با ایران هستند، اما در نهایت خود آن شرکت ها هستند که تصمیم می‌گیرند.
 
بسیاری از شرکت‌های بزرگ و بیمه‌های اروپایی تا کنون اعلام کرده‌اند که روابط تجاری و سرمایه گذاری های خود را در ایران محدود یا قطع خواهند کرد.
+43
رأی دهید
-18

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۳
    Iranemaa - قم، ایران

    اوضاع برای رژیم ظالم درغگوی آخوندی روز به بدتر میشود و هرکس باعث این وخامت اوضاع رژیم میشود ، دمش گرم و سرش سلامت، حالا چه ترامپ و نتانیاهو و ملک سلمان باشد، چه جاستین ترودو و حتی بسیجی هایی که کارتهای بسیج را سوزاندن و از خامنه ای و رژیمش برگشتند . قابل توجه بسیجی های سایت. فریدون نامکاری عصبی ، شب تاب در ظاهر ژاپنی که مرتب به خودش مثبت میده و دیگر شستشو مغزهای ولایی در ظاهر ضد رژیم هستند .
    22
    48
    جمعه ۵ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۶:۲۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۰
    janahi - دبی، امارات متحده عربی
    نظام آخوندی کم کم داره غزل خداحافظی می خونه .. ان شاءالله بزودی ریشه شان خشک میشه و سرنگون میشن و مردم ایران آزاد
    3
    15
    جمعه ۵ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۷
    نظام سوخته اخوندی - اتریش، اتریش
    اروپایها خوب منابع وپول مردم ایران رو دوشیدن تو این ۴۰ سال و خوردن ، اخوندا به فرانسه میگفتن ایرانیای مقیمتونو بدین تیکه تیکه کنیم به جاش بیا با رنو و پژو ما قرار داد ببندیم ، انام میگفتن چشم . اروپا نوکر و زیر دست بی چون و چرا امریکا هستش و این حقیقتیه که خودشون میدونن . ترامپ خوب داره شیرفهمشون میکنه حد و مرزایی که ابامای مسلمان عوضی پاک کرد رو تراپ داره قشنگ میکشه و تعیین میکنه دمش گرم.
    1
    3
    جمعه ۵ مرداد ۱۳۹۷ - ۲۲:۴۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.