هشدار ترامپ به روحانی: ابدا آمریکا را تهدید نکن‎

رادیو فردا: دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، پس از سخنرانی حسن روحانی که «جنگ با ایران مادر جنگ‌ها و صلح با ایران مادر صلح‌هاست»، هشدار داد: «دیگر هرگز آمریکا را تهدید نکن».
 
آقای ترامپ بامداد دوشنبه اول مرداد ماه به وقت تهران، در توئیتر خود به حسن روحانی، رئیس‌جمهوری اسلامی، در مورد «عواقبِ تهدید» ایالات متحده هشدار داد.
 
دونالد ترامپ در پستی که اکثر آن با حروف بزرگ نوشته شده می‌گوید «به رئیس‌جمهوری ایران روحانی: دیگر هرگز ایالات متحده را تهدید نکن یا مستوجب عواقبی خواهی شد که در طول تاریخ تا کنون کم‌تر کسی با آن روبه‌رو شده‌است».
 
رئیس‌جمهوری آمریکا افزوده است: ما دیگر کشوری نیستیم که حرف‌های دیوانه‌وار تو در مورد خشونت و مرگ را تحمل کنیم. مراقب باش.
این توئیت یک روز پس از آن منتشر شده که حسن روحانی، رئیس‌جمهوری اسلامی، هشدار داد «دشمنان باید خوب بفهمند که جنگ با ایران مادر جنگ‌ها و صلح با ایران مادر صلح‌ها است و ما هیچ‌وقت از تهدید نترسیده و در برابر تهدید، تهدید خواهیم کرد».
 
رئیس‌جمهوری ایران در جریان یک سخنرانی در روز ۳۱ تیر ماه آمریکا را متهم کرد که با پی‌گیری سیاست تحریم علیه ایران «به دنبال اهدافی فرای تحریم است».
 
این سخنان و هشدارها در پی موج تازه‌ای از تنش‌ها میان ایران و آمریکا بیان می‌شوند.
 
دولت دونالد ترامپ از توافق هسته‌ای خارج شده و ایران را به فعالیت‌های تروریستی، بی‌ثبات‌کننده، توسعه برنامه موشکی، حمایت از شبه‌نظامیان در خاورمیانه و دیگر اقدامات «مخرب» متهم کرده‌است. دولت ایالات متحده می‌گوید در پی «تغییر رفتار» حکومت ایران است و برای این‌ کار دست به «فشارهای حداکثری» خواهد زد. واشینگتن می‌گوید قصد دارد صادرات نفت ایران را به کم‌ترین میزان و یا حتی به صفر برساند.
 
مقام‌های تهران از سوی دیگر واکنش نشان داده‌اند و در میان این واکنش‌ها، موضوع «بستن تنگه هرمز» نیز بار دیگر مطرح شده‌است. از جمله آیت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، روز شنبه ۳۰ تیر، اظهارات تلویحی حسن روحانی در این مورد را «سخنانی حاکی از سیاست و رویکرد نظام» خواند.
 
مایک پومپئو، وزیر خارجه آمریکا، در مورد تهدید ایران به بستن تنگه هرمز گفته بود ایران «باید بداند که آمریکا متعهد به باز نگه داشتن راه‌های دریایی و ادامه جریان نفت برای همه جهان است».
 
آقای پومپئو شب یک‌شنبه، ساعتی پیش از توئیت دونالد ترامپ، در جریان یک سخنرانی در جمع گروهی از آمریکاییان ایرانی‌تبار، به‌شدت از مقام‌های جمهوری اسلامی، فساد در حکومت ایران، «حمایت از تروریسم»، تامین هزینه گروه‌هایی مانند حزب‌الله لبنان، سرکوب و نقض حقوق بشر در ایران و مسائل دیگر انتقاد کرد. آقای پومپئو در این سخنرانی تاکید کرد که انجام تغییرات در ایران در نهایت در دست خود مردم ایران است، اما ایالات متحده از صداهای آزادی‌خواه ایران حمایت می‌کند.
 
تهران حمایت از تروریسم را رد کرده، می‌گوید برنامه موشکی‌اش دفاعی‌ست و آمریکا را متهم به نادیده گرفتن تعهدات خود کرده‌است.
 
پومپئو در بخشی دیگر از سخنرانی خود در کالیفرنیا، با اشاره به گفت‌وگوی سران آمریکا و کره شمالی اظهار داشت: ترامپ همواره تاکید کرده در صورت تغییر رفتار ملموس حکومت ایران، حاضر است با تهران وارد تعامل شود. مقام‌های جمهوری اسلامی تا کنون حاضر به مذاکره با دولت ترامپ نشده‌اند.
+272
رأی دهید
-75

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۳
    Iranemaa - قم، ایران

    این رژیم کثیف دروغگو و ضد ایرانی عربپرست آخوندی ارزش جواب دادن هم نداره . باید عملا تنبیه شوند دقیقا عین کاری که نتانیاهو در سوریه کرد باهاشون.
    50
    262
    دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۷:۳۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۰
    ZSpersia - سئول، کره جنوبی

    آقای ترامپ شما زیاد جدی نگیر, اینها آدت دارند حرف زیاد می زنند
    37
    228
    دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۷:۴۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۸
    پریستوک - تهران، ایران

    هاها خدا کنه این بی مخ ها چندتا تهدید دیگه بکنن تا ترامپ کاملا پودرشون کنه. خوشم میاد دیگه واسه مصرف داخلی هم زر اضافه زدن ممنوع شد :)))))))))
    45
    250
    دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۷:۴۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۵
    امیرعلی ایرانی - ویسبادن، آلمان

    شما به دنبال کاسبیت در لاسوگاس باش ایران را ( تو سننه نه). خوب به دستورهای نتانی یابو عمل میکنی.
    204
    40
    دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۸:۰۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۴
    رزم جو - لوس انجلس، ایالات متحده امریکا

    [::پریستوک - تهران، ایران::]. ها ها آخه آدم آبله اگر ترامپ اینا رو پودر کنه اولین نفری که پودر میشه تو که تو تهران نشستی هستی . بمب وقتی افتاد تو تهران این تشخیص رو که نداره که تو سر آخوند بیوفته اول یا تو سر آدم ابله ایی مثل تو.
    187
    45
    دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۸:۳۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۵
    hamid swed - مالمو، سوئد

    خوشم میاد که ترامپ صبر نمیکنه و سریع جوابشون رو میده, یکی نیست به این روحانی احمق بکشه اون شیر تو پرچم ایران شاهنشاهی بود نه تو پرچم هندیزاده شما!!!!!
    22
    197
    دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۸:۴۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۵
    zarduscht - فرانکفورت، آلمان

    زمانی‌ که آخوندا در زمان قجر مملکت را به باد فنا دادند. وزیر فتح علی‌ شاه بعد از شکست از روس‌ها و قراد ننگین چالدران و از دست دادن استان‌های شمالی . به تهران باز گشت. فتح علی‌ شاه از او پرسید. نظرات چیست ؟ روحانی‌‌ها می‌‌گویند. باید به جنگ با این کافران ادامه دهیم . وزیر با ادب گفت. فتح علی‌ جان . درامد مملکت چقدر است . فتح علی‌ گفت. ۶ کرور . درامد دولت روسیه چقدر ؟ فتح علی‌ گفت. ۶۰۰ کرور. وزیر گفت. جان من مملکتی که ۶ کرور درامد دارد. با مملکتی که ۶۰۰ کرور درامد دارد. جنگ نمی‌‌کند. اگر آخوندا جنگ می‌‌خواهند خود بروند. به جبهه . حالا منتظر باشید. اگر دید .که این آخوند شیره هی که نام خود را علی‌ گذشته . کاری که فتح علی‌ شاه و شاه سلطان حسین نتوانستند تا اخر انجام دهند. این تا آخر انجام نداد. و نابودی ایران
    15
    148
    دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۸:۵۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۷
    جمهوری سکوت - فرانکفورت، آلمان

    واقعا رییس جمهور باید اینچنین قاطع و صادق باشه. ترامپ نماد یک رییس جمهور لایق است.
    29
    159
    دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۰۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۳
    Realman - کالیفرنیا ، ایالات متحده امریکا

    جنگ با امریکا یا هر کشور دیگه برای جمهوری اسلامی یک برگ برنده هستش برای سرپوش گذاشتن بر بی لیاقتی مسئولین و نظام .
    13
    101
    دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۱۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۳
    Dr.Alex - واشینگتون، ایالات متحده امریکا

    برو یقه اون کارتر بیشرف رو بچسب که شاه را سرنگون کرد و این آخوندهای بیشرف داعشی را جایگزین کرد! خود کرده را تدبیر نیست!
    12
    108
    دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۳۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۸
    پریستوک - تهران، ایران

    [::رزم جو - لوس انجلس، ایالات متحده امریکا::]. بسیجی جان ، بسیجی ها و حکومتی ها پودر می شن نه مردم عادی، آمریکا جمهوری اسلامی و بشار اسد نیست که جنایت جنگی کنه و مردم عادی رو مورد اصابت قرار بده. اگر ما جلو آخوندها سکوت کنیم و از آمریکا جانب داری نکنیم آخوندها خود ماهام رو هم پودر می کنند و صادر می کنن به کشورهای چپاولگری که باهاشون همکاری می کنند و چشم بر همه جنایات بین المللی رژیم تروریست بسته اند تا دلار بیشتری گیرشون بیاد واسه چپاول. ما رو از آمریکا نترسون بزرگترین دشمن ما حکومت جعلی و تروریستی جمهوری اسلامیه نه آمریکا و اسراییل. کشور ما 40 ساله که بعد از شورش 57 توسط تروریست ها و جاعش اشغال شده.
    17
    121
    دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۳۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۵
    oghab - هلسینکی، فنلاند

    هم حسن کلید ساز عر گ.....هم ترررراعنپ هر دو فقط عررررررررررگ...
    96
    21
    دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۳۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۰
    tom28 - تهران، ایران

    [::hamid swed - مالمو، سوئد::]. صرفنظر از اینکه روحانی و خامنه ای و .. حرف مفت و احمقانه زیاد میزنن اینم باید گفت که تقریبا مثل خود ترامپ هستن. از قدیم گفتن سگی (ترامپ) که پارس میکنه گاز نمیگیره. هارت و پورت ترامپ را نگاه نکنین اینها اینقدر بیعرضه هستند که نتونستن از پس چهارتا طالبان شیپیشو با کلاشینکف بر بیان و ۱۷ ساله در افغانستان گیر کردن. تنها راه غلبه به آخوندها بمب اتمه ولی آمریکا از ترس روسیه و چین جرات نداره همچین کاری بکنه. طبس را یادتون بیارین و اینکه چطور روسها به آمریکا یک درس فراموش نشدنی دادن. اوضاع در عین پیچیدگی خیلی ساده است.
    110
    19
    دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۵
    amirgheryou - تهران، ایران

    گلادیاتور بزن این آخوندا رو پاره کن. ما پشتتیم.
    15
    84
    دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۶
    *پسر شجاع* - تهران، ایران

    کل سپاهیها صد و بیست
    10
    57
    دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۶
    *پسر شجاع* - تهران، ایران

    کل سپاهیها صدو بیست سی هزار بیشتر نیستن که چون تا دندان مسلح هستن زور مردم بهشون نمیرسه مگر اینکه کل ایران قیام کنن همه اینها رو بریزن دریا ولی اگه ترامپ همه اینا رو تو خلیج فارس بزنه جر بده مردم ایران نه تنها ناراحت نمیشن بلکه خیلی هم خوشحال میشن اینها اینقدر مال زور خوردن که هار شدن دیگه اصلاح نمیشن
    10
    95
    دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۵
    hamid swed - مالمو، سوئد

    [::tom28 - تهران، ایران::]. ببخشد عقل کل, ترامپ بر عکس آخوندها از قدرتمندترین ارتش جهان برخورداره و و چه تو بخوای و چه نخوای حتی روسیه و چین هم هیچوقت بخاطر ایران خودشون رو در برابر آمریکا قرار نمیدن, تو ظاهرآ از ایران کامنت میذاری و زیاد درجریان اوضاع قرار نداری, فقط کافیه یه نگاه به اوضاع مملکت بکنی و یه نتیجه گیری منطقی از اون, به همین سادگی!!!!!!
    9
    87
    دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۵
    Ardelan - سارپسبورگ، نروژ

    میخ وچکش ها را برای کوبیدن تابوت های این حجریان آماده کنید . تابه ده رک واصل شوند .
    2
    39
    دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۰
    شهلای من - بروکسل، بلژیک

    متاسم برای یک عده وطن فروش چشم امیدشون جنگ با بیگانه و نابودی ایران بستند البته فکر نمیکنم این عده ایرانی باشند
    55
    14
    دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۰
    شهلای من - بروکسل، بلژیک

    متاسم برای یک عده وطن فروش چشم امیدشون جنگ با بیگانه و نابودی ایران بستند البته فکر نمیکنم این عده ایرانی باشند
    60
    9
    دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۹
    وکیل مدافع - لندن، کانادا

    شما در جنگ با تعدادی پیشمرگه تجزیه طلب خیانت کار ...موندین برای امریکا خط و نشون میکشید؟ به پایان حکومت پلید اسلامی/شیطانی نزدک شدیم. ً جنگ با ایران مادر همه جنگهاست ً . تهدید صدام به امریکا کمی قبل تر از آنکه امریکایی ها اونو از سوراخ موش کشیدن بیرون.
    4
    40
    دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۹
    liberté - مونترال، کانادا

    دقت کردید وقتی میخوان گند کارهای آخوندا رو بگن میشیم ایران وقتی تیم ملی گل میزنه میشیم جمهوری اسلامی! دیگه چطوری باید بفهمیم این آخوندا ماموریت دارن برای نابودی ایران. مرحله آخرم یه جنگ مسخره نابرابره که هم ایران کامل نابود شه هم اسلحه های کمپانی های اسلحه سازی فروش بره هم نفت گرون بشه آمریکا حالشو ببره هم آخوندا و توله سگاشون در آمریکا و انگل لیس عشق و حال کنن!
    4
    28
    دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۴:۰۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۱
    raha1984 - هامبورگ، آلمان

    دلقک کله هویجی تو و دولت امریکا یه زباله ای تعفن اورتر و کثیف تر از حکومت انگلی اسلامی ایران هستید
    37
    6
    دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۴:۱۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۵
    لشگر ششم ورماخت - دوسلدورف، آلمان

    تو خودت از آخوند و جمهوری چسلامی کثیفتر هستی . تو اگه شرف داشتی که ملت بدبختو اینجوری تحریم نمیکردی . اون آخوندِ بیشرف و تخم های کثیفشون توی اروپا وآمریکا به عشقوحالشون دارن ادامه میدن و عین خیالشون هم نیست . واسه اون احمقها و ساده لوح هایی که دارن از این شغال زرد حمایت میکنن نهایت تاسف رو دارم
    43
    10
    دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۴:۳۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۷
    حاج حمید الله - وین، اتریش
    اخرش ما نفهمیدیم با این کُر کُری های که اینها برای هم میخونند ، اون ممه ها را کدوم لولو خورده است؟امریکای ها خوردن یا اخوندها؟ پس سهم ما چی میشه؟
    9
    7
    دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۴:۴۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۰
    kurosh-h - گوتنبرگ، سوئد
    [::tom28 - تهران، ایران::]. گرامی ، کامنت شما جالب بود اما داستان طبس را بیش‌تر توضیح بده .
    12
    4
    دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۶:۱۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۶
    AЯMAN 2000 - نصف جهان، ایران
    شیر مادرت حلالت باشه ترامپ که مردم عمل هستی و شدی کابوس علی چلاق و چندتا مفت خور تروریست در سپاه. درد و بلات بخور فرق سر اوبامای بیشرف که صد تا نامه فدایت شوم واسه چلاقعلی نوشت.
    1
    16
    دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۲۰:۰۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۰
    tom28 - تهران، ایران
    عملیات رها یی گروگانهای آمریکایی که به گل نشست و آمریکا گفت طوفان شن و عدم دید کافی و باز شدن هم زمان در باک سوخت هلیکوپتر سیکورسکی باعث آتشسوزی و برخوردش با هواپیما و انفجار شد. ایران هم مزخرفات معجزه و پرندگان ابابیل را به خورد مردم احمق داد ولی واقعیت این بود که جاسوسهای روسها از ماهها قبل از عملیات خبر داشتن و صبر کردن تا در دقیقه نود بدون خبر دادن به ایران با ۴ موشک از ترکمنستان که آنموقع جزو روسیه بود هواپیماهای آمریکا را زدن و بهشون گفتن تا پا در حیاط خلوت روسیه نگذارن.
    6
    4
    دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۲۲:۲۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۰
    tom28 - تهران، ایران
    [::hamid swed - مالمو، سوئد: البته شما درست میفرمایید فقط اشکال کار اینجاست که چرا قدرتمندترین ارتش جهان (البته از نظر شما) که به لطف هالیوود و در چشم کسانی مثل حضرتعالی که اطلاعات نظامی و استراتژیک ندارن خیلی گنده و قدرتمند جلوه داده میشه هنوز نتونسته طالبان شپشو و یا داعش را شکست بده و جرات نکرد وارد درگیری روسیه و اوکراین بشه و جرات نداره وارد مسایل چین با همسایه هاش بشه و در سوریه هم مفتضح شد و نتونست از پس ایران و روسیه بر بیاد. جواب ساده هستش: سگ پارس میکینه و کاروان به راهش ادامه میده. فراموش نکنین که ترامپ و وزیر خارجش امروز گفتن آخوندها و سران رژیم همه فاسدن و مافیای پول هستند و فکر تاراج ثروت ایران هستند و همگی میلیاردها دلار از ایران تاراج کردن. البته همه حرفهاشون درست بود ولی اشکال این بود که نگفتن آخوندها این ثروتها و پولها را بردن آمریکا و انگلیس و کانادا. گذشته از این ترامپ و وزیر خارجه آمریکا گفتند قصد تغییر رژیم را ندارن!!! سوال اینجاست که چرا نه؟؟ اگر میگن آخوندها مافیا و تروریست و فاسد هستند چرا میخوان نگهشون دارن؟؟؟ چون خودشون شرکای مافیای آخوندها هستند.
    9
    4
    دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۲۲:۳۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۵
    hamid swed - مالمو، سوئد
    [::tom28 - تهران، ایران::]. آقای عزیز بذار جواب شما رو از سوال آخر شروع کنم. 1هیچ دولتی علنآ نمیتونه بگه قصد براندازی یه دولت دیگه رو داره, بخاطر قوانین بین المللی, و آمریکائیها هم اینقدر احمق نیستند. 2 این یه چیز طبیعیه, همه دوست دارن پولهای میلیاردی تو مملکت اونها سرازیر بشه, موضوع اینه که این پولها نباید از مملکت دزدی بشه3 داعش رو آمریکا و روسیه شکست دادن و از ایران و سوریه هم به عنوان سرباز پیاده یعنی گوشت قربونی استفاده کردن.4 خرهم زورش زیاده ولی خره!! در نهایت روسیه و آمریکا و چین با جنگ افزار به جون هم نمیافتن چون نابودی مطلق داره, فقط میشینن با هم معامله میکنن. ایران هم الان یه گوشت قربونیه که مطمئن باش اگر جنگی در بگیره نه روسیه , نه چین, و نه اروپا, نه دنیای عرب و نه حتی کیم جون اون هم از ایران حمایت نمیکنن و در آخر این رو بدون که ارتش آمریکا همیشه حداقل سی سال جلوتر از بقیه ارتشهای دیگر جهانه و اینها فیلمهای هالیوودی نیست جانم, بیاین تو قضاوت کردنهامون کلیات رو ببینیم.
    1
    5
    ‌سه شنبه ۲ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۰۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۶
    *پسر شجاع* - تهران، ایران
    [::حاج حمید الله - وین، اتریش::]. با سلام و عرض ادب خدمت حمید خان امیدوارم زندگی بر وفق مراد باشه 🙄
    0
    2
    ‌سه شنبه ۲ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۲۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۳
    ordak - بن، آلمان
    [::tom28 - تهران، ایران::]. رفیاق این میک مسل کردی است،من دوستان کرد زیادی دارم،چندین بار این حرف را از انها شنیدم، ولی در جواب بعضی از مفسران نظامی و عقل کلها،که چرا طالبان هنبوز موندن ،داعش هنوز مونده....اینها فکر کردند که ما در زمان رم باستان هستیم و پیروزی در جنگ یعنی کشتن تمام کسانیکه با طرف دیگر میجنگند و سوزاندن مناطق انها. نه رفیق، اینکه ظطالبان و داعش هنوز از قدرت تصمیمگیری در افغانستان،سوریه و عراق برخوردارند، دقیقا برنامه ریزی شده بود، مدتها بیش از انکه کسی اسمی از طلبان یا داعش شنیده باشه، چرا که بدون وجود طالبان(و داعش به تازگی) در افغانستان،استقرار نیرو امریکایی و ایجاد پایگاه در افغانستان،کشوری که،اولا دروازه اسیای مرکزی و گلوگاه روسیه به بازارهای ازاد است(اهمیت ذخایر نفت و گاز و سایر منابع در اسیای مرکوزی بر کسی پوشیده نیست)و بعد هم کشوری که بزرگترین ذخایر لیتیوم دنیا را دارد، که اهمیت ان در پرن ۲۱ از نفت هم مهمتر است، سوال برانگیز برای خیلیها میشه،بدون خطر طلبان و داعش، امریکا باید از عراق و افغانستان بیرون برود، خروج از این دو کشور یعنی خروج .
    0
    2
    ‌سه شنبه ۲ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۳
    ordak - بن، آلمان
    . یعنی خروج از دوسوم ناوهای هواپیما بر و نیروی دریایی امریکا از خلیج فارس، این فقط بایک حساب سر انگشتی یعنی بیکاری بیش از ۲۰۰۰۰۰ هزار نظامی امریکایی حالا بگذریم از اینکه شرکتهایی (بزرگی)مثل ،جنرال الکتریک،جنرال موتور ،هیوز،لاکهید،گرومان،مک دانل داگلاس...یا باید تخته کنند یا بجای تانک و بمب و هواپیما، قوطی شیر خشک یا کاندوم بسازند!.سر اولین جنگ امریکا علیه عراق هم خیلیها میگفتند،امریکا نتوانست صدام را شکست بده!!!،،ولی یک جمله در خیلی از اخبارها را کسی متوجه نشد، که جنگ پیشرفته لیزری و سلاحهای هوشمند هنوز مشکلات اوولیه را دارند!!!،این به این معنی بود که بعد از برطرف کردن این اشکالات، یل تست دیگر باید انجام بشه، این جمله را رامس فلد بعد از اینکه گفته شد، حمله به برجهای دوقولو کار بنلادن بوده: خوبه الان میتونیم به عراق حمله کنیم،وقتی به اون گفتنف بن لادن در افغانستان است نه راق، خیلی راحت گفت: ده افغانستان ما چیزی برای بمباران نداریم ولی در عراق اهدافی هستند که به بمبباران میارزند!تازه برای خیلیها روشن شد علت جلوگیری از سقوط صدام ،...
    1
    3
    ‌سه شنبه ۲ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۳
    ordak - بن، آلمان
    ...چی بود.حتی بعد از حمله به عراق خیلی راحت در گزارشات میگفتند،این سلاحها در اولین جنگ علیه عراق هم مورد استفادهو قرار گرتند،ولی مشکلاتی داشتند که در این مدت برطرف شد، اکنون هم در یک جنگ واقعی بکار گرفته میشوند...بگذریم.کاش خیلیها یا چیزی نمیگفتند، یا به اندازه درک خودشون اظهار نظر میکردند که هم خودشون هم مملکتشون را ضایع نکنند
    1
    2
    ‌سه شنبه ۲ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۳
    ordak - بن، آلمان
    [::حاج حمید الله - وین، اتریش::]. سهم ما گردش حزنالودی در باغ خاطرات است ...رفیق. حافظ میگه: جنگ ۷۲ ملت همه را عذر بنه چو ندیدند حقیقت ره افسانه زدند. اینها نمیگن که ما اخوندها را لولو کردیم که ممه کشورهای همسایه را تهدید کنه، این کشورها هم از ترس ممه قرارداد ۵۰۰ میلیاردی سلاح با کارخانه های ماببندند یا درخواست کمک از امریکا کنند، کویت در جنگ امریکا علیه عراق ،در هر دقیقه به یک سرباز امریکایی ۳ دلار مزد میداد(در هر دقیقه)، حالا متوجه شدید ممه دزد و حافظ ممه هر دو تا یکی هستند!،.پس سوال: کو ممه گر و ممه خر و ممه فروش(کو کوزه گر و کوزه خر و کوزه فروش)سوال زیادی است! زنده باشید
    0
    3
    ‌سه شنبه ۲ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۷
    حاج حمید الله - وین، اتریش
    [::*پسر شجاع* - تهران، ایران::]. سلام عزیز دل برادر.ای ما خوبیم بد نیستیم.امیدوارم که تو هم خوب باشی.خب بگو ببینم اصل وحالت چطوره؟
    0
    2
    ‌سه شنبه ۲ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۶:۳۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۷
    حاج حمید الله - وین، اتریش
    [::ordak - بن، آلمان::]. متاسفانه نظام جمهوری اسلامی کل ممه را گذاشته دهن روسها با تمام مخلفاتش.الان هم بدبختها کارشون به جای رسیده که غیر از شیر خشک چیز دیگه ای گیرشون نمیاد.
    0
    2
    ‌سه شنبه ۲ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۷:۰۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۶
    *پسر شجاع* - تهران، ایران
    [::حاج حمید الله - وین، اتریش::]. سلام حمید خان راستش چند سالی هست که به اقتضا کارم بیشتر در ترکیه بودم تا ایران ولی این مردک ادوغان هم کله اش بوی قورمه سبزی میده ظاهرا ریال ایران و لیر ترکیه تو سقوط آزاد مسابقه گذاشتن 😎 ولی به هر حال امیدوارم عمر حکومت آخوند به پایان خودش نزدیک شده باشه چون فقط بحث مشکلات و فجایعی که این حکومت به بار آورده نیست همه یه جورایی احساس تنفر و چندش پیدا کردن و واقعا میخوان بقیه عمرشون دیگه با این حکومت سپری نشه ولی از این موضوعات که بگذریم از دیدن دوباره شما خوشحال شدم امیدوارم اصل حال شما و خانواده خوب باشه ☺
    0
    2
    ‌چهارشنبه ۳ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۷
    حاج حمید الله - وین، اتریش
    [::*پسر شجاع* - تهران، ایران::]. قربونت مرسی.اینو جدی میگم منهم از دیدن دوباره تو خوشحال شدم. مخصوصا از این بابت که دیدت نسبت به رژیم اخوندی و اسلامی تا این حد عوض شده. البته ایرادی بهت نیست. چرا که تجربه های زندگی باعث رشد افراد میشود.بطور مثال خود من یک زمانی جزو بسیج بودم. و اعتقاد به نظام داشتم.ولی بعد چند سالی به چهره و واقعیت نظام پی بردم. در هر صورت نمیخواهم سرت را با حرفهای تکراری درد بیاورم. لپ کلام اینکه ما با هم دوست و برادریم و همچنین احترام زیادی برایت قایل هستم
    0
    2
    ‌چهارشنبه ۳ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۶:۰۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۶
    *پسر شجاع* - تهران، ایران
    [::حاج حمید الله - وین، اتریش::]. قربان شما حمید خان امیدوارم سالیان طولانی زندگی همراه با سلامتی و شادی در کنار خانواده داشته باشید
    0
    1
    ‌چهارشنبه ۳ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۹:۵۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۰
    kurosh-h - گوتنبرگ، سوئد
    [::ordak - بن، آلمان::]. اردک عزیز کامنت های جالبی بود . من بار ها تکرار کرده ام که آ مریکا ابر قدرتی خویش را مدیون بحران و جنگ در سایر کشورها دارد ، و تا کنون سود اصلی تمامی جنگ های خاور میانه را لابی تولیدکننده گان سلاح و لابی یهودیان و در نهایت دولت اسراییل برده است .
    0
    1
    ‌چهارشنبه ۳ مرداد ۱۳۹۷ - ۲۲:۴۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۳
    ordak - بن، آلمان
    [::kurosh-h - گوتنبرگ، سوئد::]. رفیق کوروش بعد اولین جنگ امریکا علیه عراق،خیلیها میگفتند چرا امریکا نتونست عراق را از بین ببرد،چرا چ'نین و چرا چنان شد؟. چنرال شوازکوف، فرمانده عملیاتی جنگ علیه عراق گفت،من تعجب میکنم بعضیها حرفهایی در مورد جنگ ما علیه عراق میزنند، انگار هنوز از دنیا بیخبرند، پیش از اینکه جنگ علیه عراق را شروع کنیم فقط در یک مرحله ۳۰۰میلیارد سود دی بود که امریکا از این جنگ برد،مگر نه اینکه تریشه تمام جنگها مسائل اقتصادی است؟، شما از دو لابی یهودی نام بردید، میدونستید،گرومان،هیوز،جنرال التتریک و جنرال موتور و لاکهید(لاکهید یک اسم اصیل یهودی به معنی سرخوش ات)همه به یهودیها تعلق داره، و این کارخانه ها سازنده جنگافزارهای مهم امریکا هستند!
    0
    1
    جمعه ۵ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۰:۲۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.