رونمایی از عروسک های نماد بازیهای المپیک و پارالمپیک توکیو

برگزار کنندگان بازیهای المپیک و پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیو روز یکشنبه به صورت رسمی از عروسک های نماد این تورنمنت رونمایی کردند.
 
انتخاب نام عروسک ها که به عنوان دو ابرقهرمان معرفی شده اند به گونه ای انتخاب شده که هیچکس برای تلفظ کردن آن با مشکل مواجه نشود.
 
عروسک نماد بازیهای المپیک که با الگوی شطرنجی آبی رنگ طراحی شده «میرایتووا» Miraitowa نام گرفته است. به گفته برگزار کنندگان این بازیها نام عروسک ترکیبی از دو واژه ژاپنی است که به «آینده» و «ابدیت» اشاره دارد.
 
این در حالیست که در طراحی نماد عروسکی بازیهای پارالمپیک از الگوی شطرنجی صورتی رنگ استفاده شده است. نام این عروسک «سومِیتی» عنوان شده که ترکیبی از نام گونه ای از درخت گیلاس ژاپنی و اصلاح انگلیسی so mighty» به معنای بسیار قدرتمند است.
 
هر دو عروسک شخصیت کارتونی بامزه و جالبی دارند. چشمان درشت، گوش های تیز، سر بزرگ و اندام باریک و کوچک از ویژگی های این کاراکترهای عروسکی است که بر اساس آنچه طراحان در نظر گرفته اند قرار است از «قدرت و توانمندی های ویژه» برخوردار باشند.
نمادهای عروسکی بازیهای المپیک و پارالمپیک توکیو طبق آنچه در سایت رسمی بازیهای المپیک ۲۰۲۰ توکیو به آن اشاره شده، «میرایتووا» یا عروسک آبی، دارای حسی قوی برای تشخیص عدالت است و در انجام ورزش‌های مختلف تبحر زیادی دارد. این عروسک همچنین از یک نیروی جادویی بهره می برد که به وی این امکان را می دهد در لحظه به هر جایی که می خواهد برود.
 
«سومِیتی» یا عروسک صورتی بازیهای پارالمپیک در عوض بسیار آرام و خجالتی است. این عروسک نیز بهره مند از نیروی ماورایی است اما به دلیل ذات مهربانی که دارد تنها در صورت لزوم از آن استفاده می کند. دارای قدرت‌های ماوراءطبیعی است، اما به خاطر قلب مهربان و ذات بسیار خوبی که دارد، علاقه‌ای به استفاده از آنها نداشته و به نوعی خجالت می‌کشد.
 
طرح اولیه این عروسک ها ماه فوریه گذشته پس از نظرسنجی در میان دانش آموزان ژاپنی معرفی و رسانه ای شد. تیم طراحی نماد بازیهای المپیک و پارالمپیک توکیو برای گزینش نهایی در میان بهترین طرح های منتخب از بیست هزاردانش آموز مدارس ابتدایی در سراسر ژاپن نظرسنجی کرده بودند.
نمادهای عروسکی المپیک توکیو که طرح های آنها توسط کودکان ژاپنی انتخاب شده است نماد‌های عروسکی در ژاپن از محبوبیت بالایی برخوردارند. اینگونه طرح های کارتونی که تعدادشان به هزاران عدد می رسد به طور معمول به عنوان نماد مناطق، شهرها، خدمات عمومی و مکان های ویژه معرفی می شوند.
 
بر اساس آماری که موسسه مطالعات یانو سال ۲۰۱۵ در ژاپن ارائه کرد عروسک های نمادین در کشور «هلو کیتی» Hello Kitty و «پوکمون» Pokemon بازاری سالانه به ارزش چند میلیارد یورو را به خود اختصاص می دهند.
+14
رأی دهید
-1

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.