۴۰۰ هزارنفری که دولت ترامپ می‌خواهد آمریکا را ترک کنند، از کدام کشورها هستند

 یک مهاجر اهل هائیتی دارای وضعیت مهاجرتی تی.پی.اس - ۲۰۱۰، فلوریدا صدای آمریکا :دولت پرزیدنت ترامپ از بیش از ۴۰۰ هزار نفر خواسته که ظرف مدتی معین، خاک آمریکا را ترک کنند. لس آنجلس تایمز در گزارشی به این موضوع پرداخته و جزئیات مهاجران این کشورها را شرح داده است.
 
به نوشته روزنامه لس آنجلس تایمز، نزدیک به سه دهه ایالات متحده به مهاجران شماری از کشورهای جنگ زده و یا کشورهایی که بلایای طبیعی وضعیت آنها را بسیار وخیم کرده، اجازه داده تا زمانی که شرایط زندگی در کشورهایشان بهبود یابد، در آمریکا بمانند.
 
این مهاجران تحت یک شرایط خاصی که «وضعیت موقت محافظت شده» و یا به اختصار تی.پی.اس خوانده می شود، اجازه ورود به آمریکا را یافتند.
 
هر ۱۸ ماه، مقامات وزارت امنیت میهنی، شرایط کشورهای این مهاجران را بررسی می کنند که آیا وضعیت برای بازگشت آنها فراهم شده است یا خیر.
 
روز پنجشنبه، وزیر امنیت داخلی آمریکا شرایط تی.پی.اس برای حدود ۵۰۰ مهاجر اهل سومالی را تمدید کرد که به نوشته لس آنجلس تایمز، اقدامی نادر از سوی دولت ترامپ قلمداد می شود. اما بیش از ۴۰۰ هزار نفر از کشورهایی نظیر السالوادور، هائیتی، نیکاراگوئه و سودان، و نپال، وضعیت تی.پی.اس خود را از دست داده اند و باید خاک آمریکا را حداکثر تا حدود ۲ سال و ۶ ماه دیگر ترک کنند.
 
برداشتن وضعیت تی.پی.اس اقدام تازه ای نیست و دولت باراک اوباما، رئیس جمهوری پیشین آمریکا، این شرایط را قبلا برای کشورهای گینه، لیبریا، و سیرالئون لغو کرده بود.
 
حامیان حقوق مهاجران می گویند دولت ترامپ در لغو تی.پی.اس به طور غیرمعمولی تهاجمی عمل می کند و معمولا تصمیم گیری هایش بر مبنای محکمی استوار نیست و به ویژه آنکه بسیاری از مهاجران سال ها در آمریکا زندگی کرده اند و فرزندانی دارند که متولد این کشور هستند.
 
در مقابل، حامیان اقدام دولت ترامپ می گوید شرط اصلی تی.پی.اس موقتی بودن آن است و وقتی شرایط کشورهای مهاجران بهبود می یابد، وضعیت مهاجرتی تی.پی.اس هم لغو می شود و آنها باید خاک آمریکا را ترک کنند.
 
حالا دولت ترامپ به ۲۶۲۵۰۰ نفر از مهاجران السالوادور، حدود ۵۹ هزار نفر از مهاجران هائیتی، ۸۶ هزار نفر از هندوراس، ۱۴۸۰۰ نفر از مهاجران نپالی، ۵۳۰۰ نفر از مهاجران نیکاراگوئه، و حدود ۱۰۴۰ نفر از مهاجران سودانی گفته است که باید در مدتهای تعیین شده خاک آمریکا را ترک کنند.
+50
رأی دهید
-10

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۷
    Fash Guo - کلن، آلمان

    این گداگشنه ها که قماشی از اونا مثل افغانی ها و ایرانی های بی سر وته هستند باید برگردند به همون جایی که اومدند !!. زندگی شکم و ماتحت آن نیست که گله ها کوچ کردند به امید آن @!
    72
    21
    شنبه ۳۰ تیر ۱۳۹۷ - ۰۹:۵۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۱۰۸
    pars40 - فرایبورگ، سوییس

    یک روزی میاد که همین آمریکایی ها برای رفتن به کشورهای دیگه برای زندگی التاس میکنند . کشوری که اصلا صاحبان اصلیش سرخپوستان بودند و هستند و اینها با زور و کشتار این امریکا رو ساختن حالا خود اینها که اجدادشون همه مهاجر بودن شدن کاسه داغ تر از آش .
    17
    40
    شنبه ۳۰ تیر ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۶
    romano - تهران، ایران

    [::Fash Guo - کلن، آلمان::]. شما بچه پاریسی فک کنم. ایول به وطن پرستیت. فک کنم نسلت به ماری آنتوانت برسه. خو پروفسور همین مهاجرا هفته قبل فرانسه رو قهرمان کردن.
    4
    41
    شنبه ۳۰ تیر ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۷۱
    senator x - تهران، ایران
    در کتاب (کمیته300)مشخص شده هرکشوری که دچار آسیبهای سیاسی یا اقتصادی میشود دقیقا دست آمریکا در کار بوده,حتی دهاتهای آفریقائی
    11
    16
    شنبه ۳۰ تیر ۱۳۹۷ - ۱۴:۴۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۷
    hosseinf - رشت، ایران
    بدون شک تمام نابسمانی ها و مشکلات جهان ناشی از موجودیت آمریکاست. جهان بدون آمریکا یعنی بهشت
    2
    4
    یکشنبه ۳۱ تیر ۱۳۹۷ - ۰۴:۵۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.