'خشنودی خطرناک' از مقابله با ایدز

بودجه تحقیقاتی ایدز در سال‌های اخیر کاسته شده "خشنودی خطرناک از خود " در قبال شایع بودن بیماری ایدز، به گفته متخصصان موجب بازگشت همه‌گیری این بیماری می‌شود.
 
گزارشی که متخصصان نوشته‌اند حاکی از این است که کاسته شدن از بودجه‌های تحقیقی درباره این بیماری در سال‌های اخیر تلاش‌ها برای یافتن روش‌های درمانی را به خطر می‌اندازد.
 
آنها نوشته‌اند که با شرایط موجود، امکان ریشه‌کنی اپیدمی این بیماری تا سال ۲۰۳۰ وجود ندارد. پیشتر سازمان ملل متحد خواست این سال را به عنوان سالی که درمان ایدز پیدا شود عنوان کرده بود.
 
نویسندگان گزارش خواهان تغییر در برنامه‌های مربوط با ایدز شده است.
 
حدود ۳۷ میلیون نفر در جهان به بیماری ایدز مبتلا هستند و تخمین زده می‌شود که هر ساله یک میلیون و هشتصد هزار نفر دیگر هم به این جمع افزوده می‌شوند.
 
در سال‌های اخیر از میزان مبتلایان جدید به این بیماری کاسته شده است.
 
سازمان ملل امیدوار بود تا سال ۲۰۲۰ تعداد مبتلایان جدید در هر سال به پانصد هزار نفر کاهش یابد که گزارش جدید می‌گوید این مهم اتفاق نمی‌افتد.
 
کمیسیون لنسنت که این گزارش را نوشته، آورده که ابتلا در میان گروه‌های حاشیه‌ای جامعه و زنان جوان در جوامع در حال توسعه بیشتر است. کسانی که راحت نمی‌توانند به دارو دست پیدا کنند.
 
آنها می‌گویند بودجه تحقیقاتی درباره این بیماری در سال‌های اخیر ثابت مانده و بیش از پنج میلیارد دلار از آنچه که سازمان ملل تعیین کرده کمتر است.
 
نویسندگان گزارش پیشنهاد داده‌اند که آزمایش ابتلا به ایدز با انواع دیگر از آزمایش‌های خون ادغام شود تا هنگام آزمایش برای بیماری‌های دیگر مبتلایان به این بیماری هم پیدا شوند.
+2
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.