بریتانیایی ها در طول قرون چه می خوردند؟

این اطلاعات با بررسی جرم دندان ها جمع آوری شد بررسی جرم دندان بریتانیایی های باستان نشان می دهد که مردم این سرزمین در طول قرون لبنیات، نخود، کلم و جو دوسر مصرف می کرده اند.
 
دانشمندان جرم دندان اسکلت های به دست آمده از دوره های مختلف از عصر آهن گرفته تا دوره پس از قرون وسطی را تحلیل کردند.
 
آنها شوهدی از پروتئین شیر، غلات، گیاهان و همچنین آنزیمی که به هضم غذا کمک می کند یافتند.
 
محققان در نمونه های مدرن تر، پروتئینی که منعکس کننده یک رژیم غذایی شهری تر بود از جمله سیب زمینی، سویا و بادام زمینی کشف کردند.
 
این تحقیقات تصویری از آنچه مردم در طول قرون می خوردند به دست می دهد؛ از جمله غذایی که اثری از آن در رکوردهای باستان شناسی باقی نمانده است.
 
دکتر کامیلا اسپلر محقق اصلی این تحقیق از بخش باستان شناسی دانشگاه یورک گفت که این تکنیک می تواند محصولات کشاورزی را از هم تمیز و نشان دهد که آیا مردم محصولات لبنی مثل شیر یا پنیر می خوردند یا نه.
 
بلغور
 
او می گوید: "در دندان های بقایای مورد بررسی از دوره ویکتوریا، ما پروتئین های مرتبط با غذاهای گیاهی از جمله جو دوسر، نخود و سبزیجاتی از خانواده کلم پیدا کردیم."
 
"در مواردی شواهد مصرف شیر و جو دوسر را در دندان های یک نفر کشف کردیم که من حدس می زنم به خاطر خوردن بلغور جو باشد."
 
در مطالعه تازه که نتایج آن در نشریه "اقدامات انجمن رویال لندن بی" چاپ شده محققان ۱۰۰ نمونه باستانی از سراسر انگلستان و همچنین ۱۴ نمونه برداشت شده از جرم دندان افرادی که به دندانپزشک مراجعه کرده اند و کسانی که اخیرا درگذشته اند را تحلیل کردند.
 
مواد پروتئینی در تقریبا یک سوم از نمونه های تحلیل شده پیدا شد.
 
پروتئین های کشف شده در جرم دندان های باستانی قبلا نشان داده بود که انسان ها در دوره ای به قدمت ۶۵۰۰ سال قبل از میلاد شیر مصرف می کردند.
+12
رأی دهید
-4

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.