تصادف دو موتور پلیس در رژه روز ملی فرانسه

در جریان رژه روز ملی فرانسه دو موتور پلیس این کشور با یکدیگر برخورد کردند و هر دو به زمین افتادند. اگرچه این تصادف هیچ خسارتی در پی نداشت اما رژه موتورسوارها را دچار اختلال کرد.
البته این تنها «خرابکاری» رژه امسال نبود. اشتباه هواپیماهایی که قرار بود سه رنگ آبی، سفید و قرمز پرچم فرانسه را در آسمان به نمایش بگذارند هم خبرساز شد. ظاهرا مخزن رنگ یکی از جت‌ها به جای آبی با قرمز پر شده بود و در نتیجه هنگام رژه چهار رنگ در آسمان نقش بسته بود.
۱۴ ژوئیه؛ برگزاری جشن ملی فرانسه و یادبود حمله تروریستی شهر نیسسالروز فتح زندان باستیل که اوج انقلاب فرانسه محسوب می‌شد، از سال ۱۸۸۰ میلادی به روز ملی فرانسه مسحوب می‌شود. برگزاری رژه نیروهای نظامی، سخنرانی، جشن و مراسم آتش بازی از جمله برنامه‌های این روز است
 
البته این تنها «خرابکاری» رژه امسال نبود. اشتباه هواپیماهایی که قرار بود سه vنگ آبی، سفید و قرمز پرچم فرانسه را در آسمان به نمایش بگذارند هم خبرساز شد. ظاهرا مخزن رنگ یکی از جت‌ها به جای آبی با قرمز پر شده بود و در نتیجه هنگام رژه چهار رنگ در آسمان نقش بسته بود.
+37
رأی دهید
-2

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۱۰۸
    منوچهری - کرمان، ایران

    چرا فرنسه با انقلابش به اینجا میرسه؟ و ما با ان قلابمون به اینجا؟
    6
    44
    شنبه ۲۳ تیر ۱۳۹۷ - ۲۳:۵۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۹
    liberté - مونترال، کانادا
    [::منوچهری - کرمان، ایران::]. انقلاب فرانسه هم نتیجه اش این شد که رقیبش انگلیس شد ابرقدرت جهان و تا سالها هم در فرانسه آشوب و آدمکشی ولایت معاشان انقلابی در جریان بود!
    5
    11
    یکشنبه ۲۴ تیر ۱۳۹۷ - ۰۳:۲۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۶
    romano - تهران، ایران
    دوست عزیز سوال خوبی کردید. انقلاب فرانسه بدتر از انقلاب ایران شد تا آنجا که مردم به خود گفتند گرسنه بودیم ولی حداقل شاه اینقدر آدم اعدام نمیکرد! در مارسی تنها 8 هزارنفر را به یک حکم غیر انقلابی بودن در یک روز به دریا ریختند. روبسپیر قاضی شد و هزاران زن و مرد و کودک را به تیغ گیوتین سپرد. تمامی انقلابی ها که حرکت را شروع کردند خود قربانی انقلاب و مواجب خورهای جانفشانی نکرده انقلاب شدند. اما در فرانسه چه شد انقلاب دیگری بنام جمهوری دوم شد که انقلاب اول تعمیر شد از جمله حق آزادی بیان در نوع بدوی ولی الگوی حرکات بعدی در جهان شد. تازه انقلاب دوم هم موفق نبود و ناپلیون ها آمدند و رفتند! در کشور ما هم دموکراسی یک حرکت زنده و رو به جلوست ونهایتا به ثمر خواهد رسید. نا امید نباشید.
    2
    14
    یکشنبه ۲۴ تیر ۱۳۹۷ - ۰۵:۵۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۸۱
    واقع بین ایرانی - هامبورگ، آلمان
    منوچهری کرمان/ پرسیده ای چرا انقلابیون فرانسه با انقلاب خود باینجا رسیده اند اما انقلاب ایران نه. دوست عزیز جوابش ساده است . رهبران انقلاب فرانسه در رابطه با رهبریت ازشعور و درک کافی اجتماعی و سیاسی برخوردار بودند . اما در عنقلاب ایران تنها چیزی که وجود نداشت درک رهبریت .درک وطن پرستی یا داشتن شعور سیاسی و اجتماعی وووو است. یا بتعبیر دیگر رهبران انقلاب فرانسه انسانهای مقتدر و توانا ووطن پرستی بودند . اما رهبران عنقلاب ایران تنها چیزی که نداشتند در ک سیاسی و اجتماعی و وطن پرستی بود
    2
    14
    یکشنبه ۲۴ تیر ۱۳۹۷ - ۰۶:۴۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۷
    حاج حمید الله - وین، اتریش
    [::منوچهری - کرمان، ایران::]. چونکه ما اسلام ناب محمدی داشتیم ولی فرانسوی ها نداشتن
    2
    8
    یکشنبه ۲۴ تیر ۱۳۹۷ - ۱۶:۴۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.