نواز شریف، نخست وزیر پیشین پاکستان به ۱۰ سال زندان محکوم شد

دادگاه پاکستان روز جمعه نواز شریف، نخست‌وزیر پیشین این کشور را به اتهام فساد مالی به ۱۰ سال زندان محکوم کرد.
 
دادگاه ویژه مبارزه با فساد اقتصادی پاکستان آقای شریف را در موضوع خرید آپارتمان‌های مجلل در لندن مجرم شناخت و او را بصورت غیابی محاکمه و محکوم کرد.
 
انتظار می‌رود نواز شریف ۶۸ ساله که هم اکنون به همراه دخترش برای همراهی همسر بیمارش در لندن به سر می‌برد، به حکم صادره اعتراض و درخواست تجدید نظر کند. او پیش‌تر اعلام کرده بود که این اتهامات با انگیزه سیاسی مطرح شده است.
 
کلثوم، همسر نواز شریف مبتلا به سرطان است و از ماه گذشته به دلیل حمله قلبی در کما به سر می‌برد.
 
با اجرای این حکم، به زندگی سیاسی یکی از برجسته‌ترین سیاستمداران پاکستان در چهار دهه گذشته که سه بار به مقام نخست وزیری رسیده بود، پایان داده می‌شود.
 
مریم، دختر نواز شریف و وارث سیاسی پدرش نیز به هفت سال زندان و همسر او محمد صفدر که نماینده پارلمان پاکستان هست، به یک سال زندان محکوم شدند. این حکم باعث می‌شود که صلاحیت مریم شریف برای شرکت در رقابتهای انتخاباتی ۲۵ ژوئیه رد شود.
 
دادگاه علاوه بر صدور حکم زندان و مصادره اموال آقای شریف در لندن، اعلام کرد که او باید جریمه‌ای ۸ میلیون پوندی و دخترش مریم نیز جریمه‌ای ۲ میلیون پوندی پرداخت کنند.
 
چنانچه آقای شریف به پاکستان برگردد، بازداشت خواهد شد. با این وجود احتمال دارد که بعدها توسط دادگاه دیگری تا زمان اعلام رای دادگاه تجدید نظر آزاد شود.
 
دیوان ملی محاسبات (NAB) آقای شریف و خانواده‌اش را به پولشویی متهم و اعلام کرده بود که آنها نتوانستند مدارک معتبری در این باره ارائه دهند که پول خرید چند ملک لوکس در لندن در نیمه دهه ۹۰ میلادی را از مسیری قانونی به دست آورده‌اند.
 
دیوان عالی پاکستان در ژوئیه سال ۲۰۱۷ میلادی صلاحیت نواز شریف را برای ادامه فعالیتهای سیاسی رد کرد. رای این دادگاه پس از آن صادر شد که آقای شریف درآمد خود به ارزش ۱۰ هزار درهم امارات را که ماهانه از شرکتی در امارات دریافت می‌کرد، گزارش نداده بود. حسین نواز، پسر او مالک این شرکت بود.
+20
رأی دهید
-3

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۳۱
    جهان آفرینش - تهران، ایران

    واقعا سیاستمدار شدن تو خاورمیانه و حکومتهای اسلامی خطرناکه.شما کافیه سرنوشت سیاستمداران بعد انقلاب مثل میرحسین،کروبی،احمدی نژاد،هاشمی،خاتمی،بهشتی،رجایی،بنی صدر،قطب زاده،رجوی و خیلیای دیگه رو مرور کنید تا متوجه بشید که مسلمون به مسلمون رحم نداره.تو پاکستانم سرنوشت بی نظیر بوتو،پرویز مشرف و نواز شریف خیلی بهتر نبود.
    1
    21
    شنبه ۱۶ تیر ۱۳۹۷ - ۰۷:۴۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۸
    پریستوک - تهران، ایران
    [::جهان آفرینش - تهران، ایران::]. آخه موضع اینه که سیاست مدارهای خاورمیانه بعد از شورش 57 همه از دم دستشون کج بود. مخصوصا تو حکومت اسلامی که دیگه تا دزد و راهزن نباشی به هیچ کجا نمی رسی. الان در کل خاورمیانه فقط رییس جمهور تاجیکستان آدم حسابی هست و جدیداً هم ولیعهد عربستان.
    0
    1
    یکشنبه ۱۷ تیر ۱۳۹۷ - ۰۸:۳۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.