وکیل سابق ترامپ می‌گوید به خانواده‌اش وفادار است، نه به ترامپ

مایکل کوهن برای بیش از یک دهه در حلقه نزدیک‌ترین افراد به دونالد ترامپ و 'محرم اسرار' او بوده است. وکیل سابق دونالد ترامپ، وکیل سابق دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، در نخستین مصاحبه‌اش بعد از آن‌که پلیس فدرال دفتر و خانه او را تفتیش کرد، گفته است که او 'همیشه' به خانواده‌اش و کشورش وفادار خواهد بود، و نه شخص دونالد ترامپ.
 
او در گفت‌وگو با شبکه تلویزیونی ای‌بی‌سی هم‌چنین گفت که با بازپرس‌های اف‌بی‌آی همکاری می‌کند؛ حتی اگر این علیه منافع رئیس‌جمهور آمریکا باشد.
 
آقای کوهن قبل‌تر گفته بود آن‌قدر به آقای ترامپ وفادار است که حتی حاضر است "به جای او گلوله بخورد".
 
این وکیل شخصی دونالد ترامپ که در سال‌های گذشته به نوعی به عنوان "کارچاق‌کن" او عمل کرده، خودش هم الآن بابت روابط کاری‌اش سوژه تحقیقات اف‌بی‌آی است.
 
آقای کوهن هنوز رسما تفهیم اتهام نشده است ولی بابت تخلف بانکی و مالیاتی احتمالی، و همین‌طور نقض احتمالی قانون انتخابات، تحت بررسی است.
 
پرونده نقض احتمالی قانون انتخاباتی به احتمال زیاد مربوط به این است که مایکل کوهن در جریان انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۲۰۱۶ به استفانی کلیفورد پول پرداخت کرد.
 
این پرداخت می‌تواند یک کمک انتخاباتی غیرقانونی به ستاد دونالد ترامپ تلقی شود.
 
خانم کلیفورد، ستاره پورن معروف به "دنیلز طوفانی"، می‌گوید این پول را به او داده‌اند تا درباره رابطه ادعایی‌اش با آقای ترامپ در سال‌های گذشته، سکوت کند.
 
آقای ترامپ در ماه مه تایید کرد که چنین پولی رد و بدل شده است.
 
یک ماه قبل از آن در پی درخواست رابرت مولر، بازرس ویژه تحقیقات اف‌بی‌آی درباره دخالت ادعایی روسیه در انتخابات ۲۰۱۶، اف‌بی‌آی به دفاتر و خانه آقای کوهن ریخت و آن را تفتیش کرد.
 
تا کنون معلوم نبود که آقای کوهن، که منکر هرگونه خطایی است، با بازپرس‌های اف‌بی‌آی همکاری خواهد کرد یا نه.
ادعا شده است که مایکل کوهن چند هفته قبل از انتخاباتی که ترامپ در آن پیروز شد، ۱۳۰ هزار دلار به این ستاره پورن داده است. ولی این‌که وکیل سابق دونالد ترامپ در مصاحبه با ای‌بی‌سی صریحا گفت که "اولویت نخست"اش خانواده او هستند، این احتمال را تقویت کرده است که او شاید علیه آقای ترامپ هم با اف‌بی‌آی همکاری کند.
 
او گفت که حاضر نیست "در استراتژی دفاعی هیچ‌کس، نقش کیسه بوکس را بازی کند".
 
آقای کوهن هم‌چنین در اظهارنظرهایش درباره نحوه عمل‌کرد اف‌بی‌آی در بررسی نفوذ ادعایی روسیه در انتخابات آمریکا، خیلی متفاوت از آن‌چه رئیس‌جمهوری آمریکا می‌گوید، حرف زده است.
 
آقای ترامپ مرتب به پلیس فدرال آمریکا بابت این تحقیقات حمله می‌کند و آن را اتهام‌زنی پوچ خوانده است.
 
اما آقای کوهن با تحسین کلی عمل‌کرد اف‌بی‌آی، گفته است که از این عبارت اتهام‌زنی پوچ خوشش نمی‌آید و به عنوان یک آمریکایی "تلاش روسیه یا هر دولت خارجی دیگر برای مداخله" در آمریکا را محکوم می‌کند.
+14
رأی دهید
-1

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۷
    Fash Guo - کلن، آلمان
    و بهتره بگی در خدمت پول !!!. واسه پول معلق میزنی !!!. ها کاکو !!
    2
    0
    ‌سه شنبه ۱۲ تیر ۱۳۹۷ - ۰۸:۰۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.