واکنش ایران به طرح آمریکا برای تحریم کامل نفت: مقاومت می‌کنیم

 بهرام قاسمی، سخنگوی وزارت خارجه ایران. سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی در واکنش به اظهارات یک مقام آمریکایی درباره تحریم کامل نفت ایران تاکید کرد که تهران در برابر این فشارها مقاومت می‌کند.
 
بهرام قاسمی روز چهارشنبه ششم تیرماه در گفت‌وگو با خبرگزاری ایرنا، این سیاست آمریکا را «یکجانبه» و «قرون وسطایی» خواند و عنوان کرد: «امروز هیچ کشوری حق ندارد امیال و خواست‌های خود را بر دیگران تحمیل کند و کشورهای دیگر هم چنین سیاستی را نخواهند پذیرفت».
 
به گفته وی، رئیس‌جمهوری آمریکا «چه با خروج غیرقانونی از برجام و چه با این نوع سیاست‌های یکجانبه درصدد وادار کردن جمهوری اسلامی به اقدامات احساسی و غیرخردمندانه است» اما «جمهوری اسلامی می‌تواند مقابل این فشارها مقاومت کند».
 
روز سه‌شنبه یک مقام وزارت خارجه آمریکا گفت که واشینگتن از کشورهای خریدار نفت ایران خواسته که از آغاز ماه نوامبر (۱۳ آبان) واردات نفت از ایران را به صفر برسانند.
 
یک روز بعد از آن نیز سفیر آمریکا در سازمان ملل در دیداری که با نخست‌وزیر هند داشت از این کشور آسیایی خواست که وابستگی خود به نفت ایران را قطع کند.
 
اما سخنگوی وزارت خارجه ایران می‌گوید که همه این اقدامات از پیش «شکست‌خورده» و «اشتباه» هستند.
 
آقای قاسمی اظهار داشت: «به نظر می‌رسد هنوز ایالات متحده آمریکا نتوانسته از واقعیات انکار ناپذیر فرهنگ و تمدن و روحیه استقلال‌خواهی مردم ایران شناخت پیدا کند و از روش‌های کاملا شکست خورده و اشتباه استفاده می‌کند».
 
وی افزود: «سیاست فشار و تحریم همچون گذشته در آینده هم نتیجه‌ای نخواهد داشت و صرفا دیوار بی‌اعتمادی و خصومت را در ایران و منطقه علیه آمریکا بیشتر می‌کند».
 
ایران در روزهای اخیر و در حالی که هنوز تحریم‌ها از سر گرفته نشده‌اند شاهد سقوط بی‌سابقه ارزش پول ملی خود بود که به اعتراضاتی در تهران و برخی از دیگر شهرهای بزرگ کشور از جمله تبریز، اصفهان و کرمانشاه منجر شده است.
+14
رأی دهید
-76

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۵۵
    oghab - هلسینکی، فنلاند

    چی شد پس???حتی قمبول قهرمانانه رهبر وقیح کارسازنیست??بی وجود ها شماها که ادعا بستن تنگه هرمز داشتید .شماها که ۴۰ سال خرج جبهه مقاومت حزب الله کردید ..شماها که سوریه رفتید وکلی شهید بابت جبهه قدرت بازکردید..حالا فقط درجواب میگویید مقاومت میکنید ..کمشید حر..زاده های بی اصل و نصب از ایران بیرون
    7
    70
    ‌چهارشنبه ۶ تیر ۱۳۹۷ - ۲۳:۳۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۸
    hamidesabz - لندن، انگلستان

    منظور از مقاومت، گرسنگی، درد و رنج مردم ایران است که البته آین آقایان هیج مشکلی با آن ندارند و اگر بیست سال هم طول بکشد حاکمان ایستاده اند!
    2
    80
    ‌چهارشنبه ۶ تیر ۱۳۹۷ - ۲۳:۳۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۵
    mehdi sadigh-Germany - دوسلدورف، آلمان

    آقا چند روز دیگر،جان بی ارزشی دارم دست علیلی دارم گریه و گریه آنهم فدای شما گریه گریه
    3
    59
    ‌چهارشنبه ۶ تیر ۱۳۹۷ - ۲۳:۴۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۷
    انسان دوست - زوریخ، سوییس

    چه مقاومتى میکنید نامردا؟ به مردم بیگناه ایران فشار میارید ، خودتون که رگ و ریشه و انسانیت ندارید
    3
    66
    ‌پنجشنبه ۷ تیر ۱۳۹۷ - ۰۰:۰۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۳
    Iranemaa - قم، ایران

    از اوضاع داخلی مملکت کاملا مشخصه که چقدر میتونید مقاومت کنید و تا حالا چه کرده اید .
    2
    70
    ‌پنجشنبه ۷ تیر ۱۳۹۷ - ۰۰:۰۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۵
    hamid411 - لس آنجلس، ایالات متحده امریکا
    همه اشون دارن چرت میگن. عین سگ ترسیدن. (معذرت از سگ بابت این غلط مصطلح). یه بابایی رو میشناسم هم توی همین لأس وگاس زیر گوش خودمون چند ماه پیش ٦٠٠ هزار دلار از پول مردم بدبخت رو باخت. الان هم به کره اش گفته جمع کن کأسه کوزه ات رو بیا. افزایش قیمت دلار الکی نیست. دلارها داره خارج میشه. حالا بشین ببینیم مقاومتتون چقدره. شما همون بلدین زیر طوسی مقاومت نشون بدین
    0
    8
    ‌پنجشنبه ۷ تیر ۱۳۹۷ - ۰۱:۱۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۵
    SydneyWater - سیدنی، استرالیا
    ارواح بابات و دینت و رهبرت!!! مقاومتی در مار نیست، تا تک تک تون نابود نشید ایران ایران نمیشه ، مرگ بر فلسطین و یمن و سوریه و اعراب . و و دین ...!!!
    0
    10
    ‌پنجشنبه ۷ تیر ۱۳۹۷ - ۰۵:۵۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۵
    Taftan - مونیخ، آلمان
    مقاومت میکنید، با چی با چه پشتوانه ای، با پشتوانه پوتین، اسد جون و اسماء جون ،حسن خرص الله و حماس، وحش الشعبی، ننه چاوز. پهن بر سرتون !
    0
    3
    جمعه ۸ تیر ۱۳۹۷ - ۲۱:۵۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.