رحیم صفوی رسانه‌ها را به «انعکاس وارونه سخنان» خود متهم کرد

در پی بازتاب اظهار نظری منفی درباره دولت حسن روحانی، یحیی رحیم صفوی، مشاور عالی رهبر جمهوری اسلامی، روز چهارشنبه، ششم تیرماه، ضمن تاکید بر لزوم کمک به دولت، رسانه‌ها را به «انعکاس ناقص و وارونه» سخنان خود متهم کرد.
 
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از مشاور عالی آیت‌الله خامنه‌ای در امور نظامی، «برخی» از رسانه‌ها در پی «تضعیف دولت» و در حال تلاش «تفرقه‌افکنانه» هستند.
 
روز یک‌شنبه هفته جاری اظهار نظری از یحیی رحیم صفوی منتشر شد که بیانگر نظر بسیار منفی او به دولت حسن روحانی و عملکرد آن بود.
 
یحیی رحیم صفوی که از نزدیکان رهبر جمهوری اسلامی به شمار می‌رود، گفته بود: «گاهی به نظر می‌رسد که اگر دولت نباشد، کشور بهتر اداره خواهد شد».
 
به دنبال این اظهار نظر که از جمله در روزنامه‌های دو سه روز گذشته بسیار بازتاب داشت، سخنگوی دولت آقای روحانی واکنش نشان داد و گفته رحیم صفوی را «نظر شخصی» او دانسته و تاکید کرد که او «نظرات رسمی آن ارگان را بیان نمی‌کند که البته نشان‌دهنده آزادی بیان در کشور است».
 
نظر مشاور عالی رهبر ایران در زمانی رسانه‌ای شد که دولت حسن روحانی از داخل و خارج از کشور تحت فشاری فزاینده است: از یک سو به دلیل خروج آمریکا از برجام و تحریم‌هایی که روزبه‌روز نزدیک‌تر می‌شوند و از سوی دیگر اعتراضات مردم به وضع اقتصادی کشور.
 
حال در یک عقب‌نشینی آشکار مشاور آقای خامنه‌ای خواستار «کمک به دولت محترم و قوای دیگر در حل مشکلات و معضلات اقتصادی» شده است.
 
او گفت: «برای همه ما وظیفه است تلاش کنیم تا با هماهنگی و هم‌افزایی و کمک به دولت محترم و قوای دیگر در حل مشکلات و معضلات اقتصادی، نقشه‌های دشمن در عرصه‌های جنگ اقتصادی و عملیات روانی را خنثی کنیم.»
 
این تکرار موضع حسن روحانی، رئیس ‌جمهور، است که روز سه‌شنبه با وعده این که تهران بر تحریم‌های آمریکا فائق خواهد آمد، آمریکایی‌ها را متهم کرد که علیه ایران «جنگ روانی، اقتصادی و سیاسی» راه انداخته‌اند.
 
اما مشاور آیت‌الله خامنه‌ای در سخنان روز چهارشنبه خود «برخی» از رسانه‌ها را متهم کرده که سخنان او را «ناقص و وارونه» منعکس کرده‌اند و در ادامه «تلاش تفرقه‌افکنانه» آنها را «نکوهش» کرده است.
 
آقای رحیم صفوی از این رسانه‌ها نام نبرده و بی هیچ توضیحی فقط گفت که «اقدام برخی از رسانه‌ها در تضعیف دولت در شرایط حساس کنونی برخلاف منافع ملی» است.
 
با این حال روزنامه‌ها و خبرگزاری‌هایی چون کیهان و فارس و تسنیم به‌ویژه در یک ماه گذشته و در پی کناره‌گیری رئیس جمهور آمریکا از توافق اتمی به‌شدت به دولت جمهوری اسلامی تاخته‌اند.
 
روزنامه کیهان زیر نظر نماینده رهبر جمهوری اسلامی اداره می‌شود و دو خبرگزاری فارس و تسنیم نیز به سپاه پاسداران نزدیکند.
 
پیش از این مقامات دولت بارها از حملات صداوسیما، روزنامه کیهان و نزدیکان رهبر جمهوری اسلامی به دولت شدیداً انتقاد کرده‌اند. مقامات و رسانه‌های نزدیک به دولت از جمله روزنامه جمهوری اسلامی حتی تجمعات بازار تهران را «توطئه علیه دولت» دانسته‌اند.
+7
رأی دهید
-58

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۳۸
    مش قصاب - مونتا، ساحل عاج

    بگو اراجیف گفتم سنگین ترى
    4
    57
    ‌چهارشنبه ۶ تیر ۱۳۹۷ - ۲۱:۴۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۷۴
    نازک بین - شفیلد، انگلستان

    این قیافه چندش آور یه همه چیز شبیه است غیر از آدم .
    4
    39
    ‌چهارشنبه ۶ تیر ۱۳۹۷ - ۲۲:۵۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۲
    ملاخوری - منچستر، انگلستان

    به به ، ببینید کی کشور عالی رهبری هست, واقعاً جای تأسف هست ، میثم صفوی برادررحیم صفوی مسئول دفتر مهندسی وزارت سپاه اصفهان بود و بعد از آن مسئول قرارگاه گاه صراط المستقیم در ۵ کیلومتری اهوازشد، این رحیم ملقب به رحیم دیوانه که علاف بود توسط میثم لباس سپاهی رو تنش کردند و مسئول تدارکات دفتر مهندسی وزارت سپاه اصفهان واقع در مرداویج اصفهان شد، بعد از مرگ میثم در سانحه هوایی جانشین برادرشد، در آن زمان زنگ تفریح بجه ها بود، رحیم دیوانه حالا شده ‌‌‌مشاور عالی رهبری، چه بوده و چه شود این مملکت
    3
    48
    ‌چهارشنبه ۶ تیر ۱۳۹۷ - ۲۲:۵۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۵
    hamid411 - لس آنجلس، ایالات متحده امریکا
    مرتیکه گوشتکوب! تو همونی که به خاطر خیانت در جنگ خمینی حکم اعدامت رو داشت مینوشت. حالا آدم شدی؟ مرتیکه الدنگ
    1
    6
    ‌پنجشنبه ۷ تیر ۱۳۹۷ - ۰۱:۱۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۱
    ابن ملجم - مونیخ، آلمان
    [::ملاخوری - منچستر، انگلستان::]. خود خامنه ای چیه که بهتر از این این سرگاریچی مشاورش باشه، وقتی سعید طوسی جزء حلقه مشاوران نزدیک چلاقعلی است .چرا این کله خر نباشه!. باز جای شکرش باقیه که مشاوران ولی امر سقط پرستان هان از خودش الاغترند، در عیر اینصورت یک فاجعه برای ملت بود!.
    0
    2
    ‌پنجشنبه ۷ تیر ۱۳۹۷ - ۱۹:۲۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.