حمله دادستان کل کشور به جریان ورود زنان به ورزشگاه آزادی

 محمد جعفر منتظری، دادستان کل دادستان کل کشور «فیلم‌های» حضور زنان در ورزشگاه آزادی برای تماشای پخش زنده مسابقه فوتبال ایران و اسپانیا، که به ادعای او «بدون روسری و درحال رقاصی و آوازه‌خوانی هستند»، را «مایه ننگ» خواند.
 
به گزارش خبرگزاری ایرنا، محمد جعفر منتظری روز یک شنبه سوم تیر گفت که «دشمنان» جمهوری اسلامی « به بهانه‌های مختلف» از جمله «تحت عنوان اینکه فضای شاد باز کنیم و خانواده‌ها فوتبال را ببینند، ضربه خود را می‌زنند».
 
او مدعی شده است که شماری از زنان در ورزشگاه آزادی «روسری خود را برداشته» و اقدام به «خواندن آواز و رقاصی» کرده‌اند و اتفاقاتی رخ داده که « شرم» دارد بیان کند.
 
چهارشنبه هفته گذشته پس از کشمکش‌های فراوان و مدتی انتظار، زنان توانستند پخش زنده بازی تیم ملی ایران با اسپانیا را درورزشگاه آزادی تماشا کنند.
 
این اتفاق انتقاد برخی از رسانه‌های اصولگرا از جمله روزنامه کیهان را به دنبال داشت.
 
درهمین حال وزارت کشور روز یک شنبه در واکنش به انتقاد روزنامه کیهان اعلام کرد که «تجربه موفق حضور خانواده‌ها در ورزشگاه آزادی حاکی از کارآمدی تصمیم وزارت کشور و استانداری تهران و نمونه‌ای از تلاش موفق برای پاسخگویی به یک مطالبه اجتماعی است».
 
همچنین عبدالعظیم رضایی، معاون فرماندار تهران، خبر داده‌است که بازی فوتبال ایران و پرتغال در روز دوشنبه در ورزشگاه صد هزار نفری آزادی «با حضور خانواده‌ها» به صورت مستقیم پخش خواهد شد.
 
پس ازانقلاب ۵۷ ورود زنان به ورزشگاه‌ها برای تماشای مسابقه ممنوع شده است.
 
ممنوعیت حضور زنان در ورزشگاه‌ها حتی باعث شده که شماری از فدراسیون‌های آسیایی و جهانی از جمله والیبال، به ایران هشدار بدهند که در صورت حذف زنان از ورزشگاه‌ها، ایران با محرومیت مواجه می‌شود.
 
درهمین حال دربرخی از مسابقات والیبال تعداد محدودی از زنان به صورت گزینش‌شده در ورزشگاه حضور پیدا می‌کنند.
 
با این حال شماری از کاربران شبکه‌های مجازی خبر داده‌اند که روز یک شنبه شماری از زنان بدون گزینش و فهرست ازپیش تعیین شده، اجازه یافته‌اند برای تماشای بازی والیبال ایران-آلمان وارد ورزشگاه شوند.
 
طی سال‌های گذشته شماری از کنشگران حقوق زنان، فعالان اجتماعی، ورزشکاران، و دیگر چهره‌ها و نیز گروه‌های مختلفی از شهروندان، برای رفع ممنوعیت ورود زنان به ورزشگاه‌ها تلاش کرده‌اند.
 
درهمین حال شماری از زنان سرشناس ایرانی روز جمعه، اول تیرماه، در نامه‌ای از فدراسیون جهانی فوتبال،‌ فیفا، خواستند که از جمهوری اسلامی «بخواهد به صورت کامل به ممنوعیت حضور زنان در استادیوم پایان دهد».
 
محمود احمدی نژاد در سال ۸۵ دستور ورود زنان به ورزشگاه‌ها را صادر کرد اما پس از مخالفت مراجع تقلید این دستور اجرا نشد. مقام‌های دولت حسن روحانی نیز وعده داده‌اند که مشکل ورود زنان به ورزشگاه‌ها برای تماشای مسابقات را حل می‌کنند اما تاکنون این وعده اجرا نشده است.
+4
رأی دهید
-136

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۶۵
    hamid swed - مالمو، سوئد

    کثافت مثل اینکه خبر نداری تو مملکت چه خبره؟؟؟؟!!!!! بزودی همتون به گورستان فرستاده میشین!!!!!
    3
    132
    دوشنبه ۴ تیر ۱۳۹۷ - ۱۷:۴۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۰
    Iraniyeh Talkhgo - لندن، انگلستان

    تو خفه شو که مملکت را با این حرفات مشغول کردین که مردم فکر فقرشون نباشن.خدا لعنت کنه هرکی اخوند جماعت را اورد سر حکومت. ایا واقعا بدبختی ما حضور زنها در ورزشگاه است؟یا تنفروشی فرزندان ایران کنار خیابون و بی تفاوتی ایرانی؟
    2
    114
    دوشنبه ۴ تیر ۱۳۹۷ - ۱۷:۴۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۷
    Fash Guo - کلن، آلمان

    ولی دختران نگون بخت فراری رو می شد در خانه هدایت اسلامی کرج به سرپرستی این آخوندک فاسد نگه داشت و پس از تمشیت بعد هم اونها رو با قاچاق اعزام به حوزه خلیج فارس کرد !! . ننگ و مرگ به تو آخوند فاسد
    2
    82
    دوشنبه ۴ تیر ۱۳۹۷ - ۱۸:۱۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۴
    mina minavand - هانور، آلمان

    اونی که رقاصی میکنه، اونی که خودفروشی میکنه ظاهر و باطنش یکیه. شماها که بالای منبر موعظه میکنید و از منبر میایید پایین به بچه ها و دختران مردم تجاوز میکنید ،فکری به حال خودتون بکنید . دارید سقط میشید اما هنوز هم به جای این‌که خودتون رو با مشگلات کشور سرگم کنید هنوز درددتون روسرس زنهاست. اجازه بدید رقاص با رقصش سرگرم باشه شماها هم با منبرتون.
    2
    81
    دوشنبه ۴ تیر ۱۳۹۷ - ۱۸:۵۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۹
    liberté - مونترال، کانادا

    «دشمنان» ایران زمین « به بهانه‌های مختلف» از جمله «تحت عنوان اینکه فضای دزدی و چپاول باز کنیم و خانواده‌ها را سرکوب کنیم و توله های خود را با اموال دزدی به خارج بفرستیم، ضربه خود را می‌زنند».
    2
    67
    دوشنبه ۴ تیر ۱۳۹۷ - ۱۹:۰۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۰
    -xAdolf - اخن، آلمان

    این اخوندای حرمزاده فقط باید تو ارودگاهای کار اجباری تا لحظهً سقط شدن ازشون حمالی کشید بی ناموسا رو
    2
    62
    دوشنبه ۴ تیر ۱۳۹۷ - ۱۹:۵۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۷
    شنبلیله خانم - اسلو ، نروژ

    حکومت اسلامی مایه ننگ است نه حضور زنان در ورزشگاه . شما شغال های وحشی دزد و متجاوز ننگ ایران هستید ببند اون دهن متعفن و کثیفت را خمینی و سید علی مایه ننگ و سر افکندگی هستند
    1
    54
    دوشنبه ۴ تیر ۱۳۹۷ - ۲۰:۳۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۷۴
    نازک بین - شفیلد، انگلستان

    شما متحجرین قرون وسطائی باهمین دخالت های بیجا و غیرمسئولانه گور خود را دستی دستی کندید و فقط ملت منتظر هستند سنگ قبرتان را بیاندازند.
    1
    42
    دوشنبه ۴ تیر ۱۳۹۷ - ۲۰:۵۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۴
    greatpersian1 - وین، اتریش

    برو خودتو بکش هم تو راحت میشی‌ هم ما.
    1
    37
    دوشنبه ۴ تیر ۱۳۹۷ - ۲۱:۵۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.