مشاجره قاسم سلیمانی و حسن روحانی

روزنامه صنعت چاپ ایران نوشت، گفته می‌شود در جریان برگزاری مراسم عید سعید فطر، میان رییس‌جمهور و فرمانده سپاه قدس مشاجره لفظی رخ داده است.یک منبع آگاه به «جهان‌صنعت» گفت: پیش از شروع خطبه‌های نماز هنگامی که حسن روحانی به محل استقرار مقامات نظام وارد شد قاسم سلیمانی فرمانده سپاه قدس به وی درباره عدم تخصیص و اجرایی شدن بودجه نظامی به رییس‌جمهور تذکر داد که با واکنش تند روحانی مواجه شد.این گزارش اضافه می‌کند که علی شمخانی در این مشاجره لفظی مداخله و وساطت کرده و آن را پایان داده است.یادآوری می‌شود پیش از این نیز قاسم سلیمانی به انتقاد از مواضع روحانی برخاسته و تاکید کرده بود نباید حرف‌های گذشته را تداعی کرد. نباید کسی سپاه را تضعیف کند و مورد حمله‌های گوناگون قرار دهد.
 
در دو سه سال گذشته سلیمانی در چند سخنرانی و مصاحبه به انتقاد از روحانی پرداخته از جمله اینکه گفته بود نباید حرف‌های گذشته را تداعی کرد و نباید کسی سپاه را تضعیف کند و مورد حمله‌های گوناگون قرار دهد.
+12
رأی دهید
-151

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۵۸
    دوستدار - استهکلم، سوئد

    جنگ بین روحانی و مزدوران سپاه پاسداران الکی است و ارزش انرا ندارد که اصلا" رسانه ایش هم کرد
    8
    107
    ‌سه شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۸:۴۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۵
    tiger.man - لوبومو، کنگو

    عمق فاجعه در اقتصاد ایران در این خبر نمایان است.
    3
    75
    ‌سه شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۹:۱۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۳
    Iranemaa - قم، ایران

    سپاه پاسدارن کاملا ضد مردمی است یعنی بر ضد حدود 90 درصد مردم ایران که از نظام آخوندی بیزارند و سپاه ابایی از کشتن مردم ندارد و در شاخه برون مرزی سپاه هم در خدمت بشار اسد ، حزب الله و حماس و حوثی های تروریست است .
    6
    90
    ‌سه شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۰:۱۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۹
    زنبور - کپنهاک، دانمارک

    هی میگه مردم ، اسلام ، مردم و که بخاک سیا نشوندین اسلامم که آبروی براش نذاشتین شما فقط بفکر چاپیدن مردمین اون رئیس کلتون که ده هزار متر ویلا صحاب شده اون وقت مرم تو کارتون زندگی میکنن ،اونم ازقاری رهبرتون که به بچها ی مردم رحم نمیکنه و آزادانه داره بکارش ادامه میده اون از آموزش پر ورشتون اصلاً هچی ندرین آبرو رو خوردین شرف و قی کردین تو حالا گیردادی به معاویه خجالتم خوب چیزیه سربار.
    3
    68
    ‌سه شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۰:۳۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۳
    Realman - کالیفرنیا ، ایالات متحده امریکا

    انقدر دزدیدن که دیگه همه این اخبار رو رسانه ای میکنن و براشون مهم نیستش فقط دارن قدرت رو به رخ همدیگه میکشن
    1
    42
    ‌سه شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۳:۰۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.