وزیر کشور ایران دستور «پیگیری مضاعف» پرونده «تجاوز به ۴۱ دختر» در ایرانشهر را صادر کرد

 تجمع گروهی از مردم ایرانشهر مقابل فرمانداری این شهر برای رسیدگی فوری به پرونده «تجاوز به ۴۱ دختر». وزیر کشور ایران پس از انتشار گزارش‌ها درباره «تجاوز به ۴۱ دختر» در ایرانشهر، در دستوری به استاندار سیستان و بلوچستان خواستار پیگیری «مضاعف» این موضوع و تهیه گزارش «دقیقی» از آن شد.
 
عبدالرضا رحمانی فضلی همچنین خواستار آن شد که با «تعامل حداکثری با مردم و بویژه بزرگان و مؤثرین منطقه » از «سوء استفاده از احساسات و عواطف جریحه‌دار شده» مردم ممانعت شود.
 
وی روز یکشنبه ۲۷ خرداد به دانیال محبی استاندار سیستان و بلوچستان دستور داد که به موازات پیگیری‌های قضایی، «ضمن بررسی مضاعف و همه جانبه موضوع از طریق شورای تأمین استان، گزارش دقیقی از ابعاد آن تهیه شده و در اولین زمان ممکن» به اطلاع مردم رسانده شود.
 
روز جمعه مولوی طیب ملازهی امام جمعه اهل سنت شهرستان ایرانشهر در خطبه‌های نماز عید فطر از «تجاوز به ۴۱ دختر» در این شهرستان و دستگیری یکی از متهمان خبر داده بود.
 
با این حال مقامات قضایی سیستان و بلوچستان گفته‌های وی درباره جزئیات این تجاوزها را رد کرده و تنها از «تجاوز به سه دختر» سخن گفته‌اند.
 
در همین حال علی موحدی‌راد دادستان زاهدان روز یکشنبه گفت که فعلا سه نفر «تحت عنوان آدم ربایی و تجاوز به عنف شکایت کرده‌اند» که «یکی از آنان دی ماه پارسال، یکی دیگر اردیبهشت و دیگری خردادماه مورد تجاوز قرار گرفتند».
 
به گفته آقای موحدی‌راد، از این سه نفر «فقط یک نفر حاضر به انجام معاینات پزشکی در پزشکی قانونی شده است».
 
وی گفت که متهمان چهار نفر هستند و یک نفر از آنان بازداشت شده است.
 
ابراهیم حمیدی رئیس کل دادگستری سیستان و بلوچستان نیز گفت که سخنان امام جمعه اهل سنت ایرانشهر درباره جزئیات این اتفاق «مورد تایید نیست».
 
وی افزود: «ممکن است برخی از این افراد از قبل ارتباطاتی با هم داشته‌اند که بعداً به اختلاف برخورد کردند و منتهی به شکایت شده و ممکن است برخی موارد هم تجاوز به عنف باشد که این موضوعات باید بررسی شود».
 
عده‌ای از مردم ایرانشهر روز یکشنبه در مقابل فرمانداری این شهر تجمع کرده و خواستار رسیدگی به این پرونده شدند.
 
نبی بخش داودی، فرماندار ایرانشهر، با حضور در جمع معترضان با آنان گفت‌وگو کرد و از« پیگیری ویژه» این موضوع خبر داد.
 
نهم خردادماه نیز گزارش‌هایی مبنی بر تجاوز به یک دختربچه پنج‌ساله افغان ساکن خمینی‌شهر اصفهان به نام بهاره منتشر شد و چند روز بعد رئیس سازمان پزشکی قانونی اعلام کرد که موضوع تجاوز به وی تایید شده است.
 
با این حال محمد جواد ابطحی نماینده این شهرستان درباره تجاوز به این دختر ابراز تردید کرده و گفته بود که ممکن است خونریزی وی، به دلیل ورود «شیشه پپسی» بوده باشد.
 
این سخنان آقای ابطحی اعتراض‌های گسترده‌ای را در فضای مجازی به دنبال داشت.
+39
رأی دهید
-2

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۳۹
    sahandd11 - کلن، آلمان
    شعوبیه( شوونیست شیعه فارس+آریایی) خود باعث و بانی این جریانت برای محو ملت بلوچ است حتما اعدام های جوانان بلوچ یادتان نرفته..وحالا چون علنی شده با ترساندن مردم و بویژه بزرگان و مؤثرین منطقه .یکجوری سعی در لاپوشانی آن دارد.ملت بلوچ به هوش باشید .تنها ره رهایی استقلال بلوچستان است
    12
    13
    یکشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۱:۴۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۵
    Taftan - مونیخ، آلمان
    [::sahandd11 - کلن، آلمان::]. به امید ازادی خلق بلوچ .من فکر نمکنم در ایران قومی مظلومتر و محرومتر از خلق بلوچ وجود داشته باشه، و فکر نمیکم به قومی هم اینقدر ظلم شده باشه، ولی متاسفانه صدای این خلق تا به حال به جایی نرسیده. در پاکستان وحشیانه سرکوب و در ایران وحشیانه قتل و عام میشن!
    5
    12
    یکشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۳:۲۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۸
    Imod.barbekan - منامه، بحرین
    [::sahandd11 - کلن، آلمان::]. درود بر شما دوست گرامی نباید واقعیتها رو همیشه کتمان کرد. تنها رهایی مردم بلوچستان آزادی هست،رژیم داعشی چندین سال هست مردم بلوچ رو به بهانه های واهی قتل عام میکنه زندانی میکنه و همین تجاوزهای چند روز گذشته توسط نیروهای بسیجی تحت حمایت خامنه ای سفاک صورت گرفته که عمویشون فرمانده سپاه در ایرانشهر ازنفوذی خامنه ای در بلوچستان هست حتی در سخنرانیهای خامنه ای در صف اول میشینه،خوشبختانه مردم تمام متجاوزین رو شناسایی کرده اند مطمئن باشید در صورت آزاد شدن مرگی دردناک در انتظارشون خواهد بود تا درس عبرتی باشه واسه کولیهای تبعیدی و خودفروشان بسیجی که با آبروی مردم بازی نکنند
    2
    9
    دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۵:۲۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۸
    Imod.barbekan - منامه، بحرین
    علت دشمنی خامنه ای با مردم بلوچستان این هست زمانی که خامنه ای در بلوچستان تبعید بوده،یکی از سرداران بلوچ عیدو خان وقتی از ماهیت این موجود پلید باخبر میشه خیلی اذیتش میکنه حتی قصد کشتنش داشته که مردم به رسم مهمانوازی مانع میشوند و امروز خامنه ای فقط عقده های قدیمی اش رو خالی میکنه
    2
    9
    دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۵:۳۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۵
    hamid411 - لس آنجلس، ایالات متحده امریکا
    [::sahandd11 - کلن، آلمان::]. ..شو اطلاعات چی، مستقل بشه کجا بره!؟ از اونهایی هستی که میخوای القا کنی ج ا نباشه همه پرچم استقلال طلبی بلند میکنن
    6
    3
    دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۸:۰۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.