رأی مجلس کانادا به توقف مذاکرات برای از سرگیری روابط با ایران

جاستین ترودو، نخست وزیر کانادا مجلس عوام کانادا روز سه شنبه ۲۲ خردادماه طرح توقف کلیه مذاکرات با ایران برای از سرگیری روابط دیپلماتیک را تصویب کرد. طبق این مصوبه، همچنین سپاه پاسداران ایران در «فهرست گروه‌های تروریستی» قرار می‌گیرد.
 
این طرح به پیشنهاد گارنِت جـِـنِس، نماینده محافظه‌کار، در مجلس عوام کانادا مطرح شد.
 
به هنگام رأی‌گیری که به صورت قیام انجام شد، ابتدا نمایندگان محافظه‌کار به عنوان حمایت از این طرح قیام کردند.
 
گزارش‌ها حاکی است که جاستین ترودو، نخست وزیر کانادا، نخستین کسی بوده که از جناح لیبرال به عنوان موافق با این طرح قیام کرد.
 
روزنامه «تورنتو سان» حمایت جاستین ترودو از این طرح را غیر منتظره دانسته و نوشته است، ماه گذشته جناح لیبرال در سنا باعث ناکامی طرح مشابهی شد و محافظه‌کاران در مجلس عوام کانادا انتظار نداشتند که لیبرال‌ها از این طرح حمایت کنند.
 
کانادا در شهریور سال ۱۳۹۱، در دوره دولت محافظه‌کار استیون هارپر روابط دیپلماتیک خود را با ایران قطع کرد.
 
جان بِرد، وزیر خارجه کانادا در آن زمان، با اشاره به برنامه «ناشفاف هسته‌ای و کمک‌های تسلیحاتی ایران» به سوریه، گفته بود: جمهوری اسلامی در دنیای امروز «بزرگ‌ترین خطر برای صلح و امنیت جهانی» است.
 
اما به دنبال توافق هسته‌ای ایران و شش قدرت جهانی، برجام، در سال ۱۳۹۴، و روی کار آمدن دولت جاستین ترودو پس از پیروزی حزب لیبرال در انتخابات پارلمانی کانادا، دولت او اعلام کرد که آماده برقراری مجدد روابط دیپلماتیک با جمهوری اسلامی است. ​
 
گارنت جنس از رای مجلس عوام کانادا استقبال کرده و گفته است، دولت اکنون می‌بایست خواست پارلمان را اجرا کند.
+79
رأی دهید
-15

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۹
    Free Press - لندن، انگلستان

    همش دروغ، گوشمان از این حرف‌ها پره، چهل ساله که همه سرمایه مملکت داره تو کانادا سرمایه گذری میشه، آقازاده ها همگی دارای گرین کارت کانادا، کانادا مقصد اصلی اختلاس گران، بهشت غارتگران ثروت‌های ایران، اینها فقط پول ما رو‌میخوان و دیگر هیچ، تا صدسال دیگه هم با بودن این اخوندها‌مشکلی ندارند!
    5
    63
    ‌چهارشنبه ۲۳ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۸:۵۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۹
    scandal - برلین، آلمان
    »گزارش‌ها حاکی است که جاستین ترودو، نخست وزیر کانادا، نخستین کسی بوده که از جناح لیبرال به عنوان موافق با این طرح قیام کرد«!؟ یعنی چه؟ موافق و یا مخالف این طرح؟
    3
    21
    ‌چهارشنبه ۲۳ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۰۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۹
    Free Press - لندن، انگلستان

    وقتی زهرا کاظمی تو زندان جمهوری اسلامی زیر لگدهای مزدوران رژیم جان داد چه غلطی کردید؟ چشمتان را بستید تا مبادا سرازیر شدن پولها به کشورتان متوقف شود اینهمه سال با این نظام ضدبشری دادوستد کردید و خوردید حالا برا حفظ ظاهر هم هرچند وقت یک بیانیه می‌دهند، شما غربیها چهل سال این مملکت را دوشیدید، دشمنی مردم ایران با شماها کم از دشمنی با اخونها نیست! شاه خوب شما را شناخته بود که فقط بفکر تاراج ما هستید و بس!
    3
    61
    ‌چهارشنبه ۲۳ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۲۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۳
    Iranemaa - قم، ایران
    [::scandal - برلین، آلمان::]. یعنی موافق رابطه نداشتن با رژیم آخوندی
    1
    4
    ‌چهارشنبه ۲۳ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۹
    scandal - برلین، آلمان
    [::Iranemaa - قم، ایران::]. ;) ;) ;) یعنی موافق رابطه نداشتن با رژیم آخوندی = یعنی از ضحاک بدش میاد ;) ;) ;) ! با سپاس
    0
    0
    ‌چهارشنبه ۲۳ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۹:۳۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.