ایتالیا به کشتی پناهجویان اجازه ورود نداد

ایتالیا مقصد اصلی مهاجرانی است که خود را از شمال آفریقا به اروپا می رسانند هرچند شمار آنها در سال های اخیر در حال کاهش بوده است ماتئو سالوینی، وزیر کشور جدید در دولت ایتالیا، به یک کشتی حامل بیش از ۶۰۰ پناهجوی نجات یافته از سواحل لیبی، اجازه پهلو گرفتن در بنادر ایتالیا را نداده است.
 
ماتئو سالوینی که رهبر حزب راست افراطی "لیگ" است، خواهان آن شده که کشور مالت این پناهجویان را بپذیرد. مقامات مالت این درخواست را رد کرده اند.
 
کشتی اکواریوس به گروه خیریه غیردولتی "اس او اس مدیترانه" تعلق دارد. این گروه می گوید که ۶۲۹ نفر را در شش نقطه جداگانه در سواحل لیبی از غرق شدن نجات داده است.
 
ماتئو سالوینی روز یکشنبه (۱۰ ژوئن) گفت که ایتالیا به "قاچاق انسان" و "حرفه مهاجرت غیرقانونی" نه می گوید.
 
او در فیس‎بوک نوشت: "مالت کسی را قبول نمی کند. فرانسه مردم را از مرزهایش عقب می زند، اسپانیا با سلاح از مرزش دفاع می کند." 
 
آقای سالوینی اخیرا در بازدیدی از سیسیل ایتالیا گفته بود که این جزیره دیگر نباید "اردوگاه پناهندگان اروپا باشد." او گفت که طرح های دولت جدید در مورد مهاجران "نه شدید ... بلکه مطابق با عقل سلیم است."
 
منتقدان در مورد عملی بودن طرح های آقای سالوینی ابراز تردید کرده اند.
 
ایتالیا مقصد اصلی مهاجرانی است که خود را از شمال آفریقا به اروپا می رسانند هرچند شمار آنها در سال های اخیر در حال کاهش بوده است.
 
دولت عوامگرای جدید این کشور متشکل از جنبش پنج ستاره و لیگ، هفته پیش سوگند یاد کرد و به چند ماه بلاتکلیفی در چهارمین اقتصاد بزرگ اتحادیه اروپا پایان داد.
بنادر ایتالیا از جمله کاتانیا نقط ورود بسیاری از مهاجرانی است که با عبور از مدیترانه خطر می کنند این احزاب اصرار دارند که اخرج نیم میلیون مهاجر بدون مدرک در ایتالیا باید "در اولویت باشد." رهبران این احزاب می گویند که باید برای مهاجرانی که قرار است اخراج شوند در سراسر ایتالیا "مراکز موقتی اقامت" ایجاد شود.
 
منتقدان دولت می گویند که طرح اخراج مهاجران غیرعملی است و به خطر تشدید نژادگرایی و سیاسی کردن یک مساله انسان‌دوستانه دامن می زند.
 
یک طرح جنجالی که دولت قبلی ایتالیا با مقام های لیبی امضا کرده از تابستان گذشته باعث کاهش شمار مهاجران شده است.
 
با این حال مقام های ایتالیایی می گویند که ۱۳۵۰۰ مهاجر تا این لحظه در سال جاری ثبت نام کرده اند.
+53
رأی دهید
-6

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۵
    شب تاب - یوکوهاما، ژاپن

    کار عاقلانه !!
    2
    50
    دوشنبه ۲۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۸:۳۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۴
    اتل متل! - اساتیر، اردن

    هشت میلیارد!!! دقیقا صد سال پیش دومیلیارد هم نبودیم. هشت میلیارد! این صائب هم نتیجه گرده افشانی و تخمگذاریهای فله ایی نوع انسان است. هشت میلیارد!! Scandal مرتب مینویسد: ما بیشماریم! حق دارد! هشت میلیارد. چون به خدا هم ایمان دارد باید یک پارتی بازی برای این بیشماران بکند!! مغز هم چیز خوبی است! نه فقط برای خوردن! القصه: تخمگذاری را کمی به تاخیر بیندازید تا ببینیم تکلیف زمین با همین مابیشماریممممم های کنونی به کجا میرسد. با خنده و مهر.
    11
    32
    دوشنبه ۲۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۸:۴۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۵
    مساوات - مساوات، ایتالیا
    در اواسط قرن بیستم که وضع اقتصادی اروپا زیاد خوب نبود مردم مخصوصا مردها به آمریکا زیاد مهاجرت میکردند واین باعث شد تعداد زنها بیشتر از مردها بشه واین مشکل اجتماعی بزرگی ایجاد کرد چون زنهایی که زیباتر و خوش اندام تر بودند شانس پیدا کردن همسر را داشتند اما زنهایی که زیبا نبودند و یا چاق بودند تنها میماندند و یا دست به خودکشی میزدند اما در اواسط دهه هشتاد میلادی وضع اقتصادی اروپا خوبتر شد و اروپایی ها چون میدانستند که مردهای آسیایی و آفریقایی عاشق زنهای چاق و چرب سفید هستند اقدام به قبول مهاجر و پناهنده کردند و با این کار آمار خودکشی زنهای چاق و منگول و یا پیر تنها ،بشدت پایین آمد ولی در چند دهه اخیر به علت هجوم گسترده مردهای مجرد به اروپا مخصوصا اسکاندیناوی اینها نه تنها کمبودی ندارند بلکه مازاد بر نیازشان هم دارند همین عکس بالا که اکثرا مردها و پسرها را نشان میده واقعیت رو هم توضیح میده.
    12
    21
    دوشنبه ۲۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۸:۴۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۷
    Fash Guo - کلن، آلمان
    ای کاش اون وقت هم یه گله عرب سوری تروریست و بیمار جنسی کوچ گله ای کرده بودند به اروپا ! این سیاست اتخاذ شده بود !!. بیشتر این پناهجویان در کشتی از بیچاره های آفریقا هستند که باید کمک بشن !!
    2
    6
    دوشنبه ۲۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۸:۵۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۵
    oghab - هلسینکی، فنلاند
    [::مساوات - مساوات، ایتالیا::]. شما دوست عزیز تحلیل اشتباه دارید اولا که بعداز جنگ دوم جهانی چون امریکا دورازجنگ بود ضربه اقتصادی زیاد نخورد و مهاجرت اروپایی ها بخصوص ایتالیایی ها به این علت بود.و اروپا در هیچ زمان نیامده مرد ازافریقا و آسیا وارد کنه برای کمبود مرد در کشورهای اروپایی 😃😃و نهایتا شما هنوز زنان را با دید مردهای ایرانی نکاه میکنی مثل یک جنس درصورتی که زناهن اروپا سالهاست قدرت پیدا کردند و بخصوص اسکاندیناوی که زن ها حرف اول را میزنند و این مردها هستند که میرن تو تایلند و کشورهای افریقایی و آسیایی التماس زن میکنند .معلوم سفارتی هستی دوست من پاینده باشی کمی بررسی کن
    5
    3
    دوشنبه ۲۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۸:۵۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۴
    اتل متل! - اساتیر، اردن
    [::مساوات - مساوات، ایتالیا::]. خسته نباشی. عالمیست در سر، نیست؟
    2
    3
    دوشنبه ۲۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۲:۴۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۵
    مساوات - مساوات، ایتالیا
    [::oghab - هلسینکی، فنلاند::]. مثل اینکه این جنابعالی هستی که تحلیل اشتباه داری اولا آمریکا در جنگ جهانی دوم با دو کشور آلمان و ژاپن وارد جنگ شد و دور از جنگ نبود این رو نوشتم تا اطلاعاتت بیشتر بشه دوما بهت گفتم وقتی فنلادیها رو موقع خرید دیدی به خاک افتادی؟ سجده کردی؟ میدونم فقر و نداری در ایران باعث میشه وقتی آدم پناهنده فنلاندی ها بشه کاری نداشته باشه جز فضل کردن و چاپلوسی واسه یک لقمه نون فنلاندی.
    2
    3
    دوشنبه ۲۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۳:۴۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.