با اطلاعرسانی «آمدنیوز»، وزارت اطلاعات به پرونده سقوط هواپیمای یاسوج وارد شد
+55
رأی دهید
-2
تنها ساعتی پس از انتشار خبر محرمانه سقوط هواپیمای تهران - یاسوج در «آمدنیوز»، وزارت اطلاعات به این پرونده وارد شد.یک منبع آگاه در دفتر ریاست هواپیمایی آسمان به خبرنگار «آمدنیوز» اطلاع داده است که تنها ساعتی پس از انتشار خبر محرمانهی ممانعت فرمانده کل سپاه از ارسال پرونده «سردار حسین علایی» مدیرعامل هواپیمایی آسمان و سرهنگ بازنشسته سپاهی خلبان «مهدی وفایی» معاونت عملیات این شرکت در «آمدنیوز»، عوامل وزارت اطلاعات با حضور در شرکت هواپیمایی آسمان، کلیهی مدارک مرتبط با سقوط هواپیمای تهران- یاسوج را جمعآوری و به این وزارتخانه منتقل کردند.
روز سهشنبه هشتم خردادماه، «آمدنیوز» در خبری اختصاصی فاش کرد که حمایتهای سپاه پاسداران از «مدیرعامل شرکت هواپیمایی آسمان» و «معاونت عملیات» این شرکت، مانع از انتشار گزارش سانحه هوایی تهران - یاسوج و ارسال پرونده به قوه قضائیه شده است.
بر اساس گزارش کمیتهی تحقیق، سردار «حسین علایی» و سرهنگ بازنشسته «مهدی وفایی» دو تن از متهمان این پرونده هستند که به عنوان «عوامل خطای انسانی در سقوط هواپیما» مقصر شناخته شدهاند.
درست پس از انتشار این خبر محرمانه، «مهدی وفایی» از شرکت هواپیمایی آسمان درخواست مرخصی بیست روزه کرد تا به طور موقت از شرکت هواپیمایی آسمان دور شده باشد.
بر اساس اظهارات منبع آگاه «آمدنیوز» در شرکت هواپیمایی آسمان، مقامات امنیتی بیم خروج «مهدی وفایی» از کشور را دارند و گفته شده تمهیدات لازم برای جلوگیری از فرار او از کشور در نظر گرفته شده است.
مهدی وفایی پیشتر طی هماهنگی با عناصر جاسوسی سازمان امنیت روسیه (اف اس بی)، توانسته بود برای خرید بیست فروند هواپیمای سوپر جت سوخو ۱۰۰ از این کشور، با فرماندهان سپاه پاسداران رایزنی و حق دلالی صد هزار یورویی را به طور مخفیانه از روسیه دریافت کند که با افشای این موضوع، در «آمدنیوز»، سازمان حفاظت اطلاعات سپاه (ساحفاسا) به این فساد اقتصادی ورود و برای وی پرونده حفاظتی تشکیل داده است.
۷۴

نازک بین - شفیلد، انگلستان
جالب و از عجایب روزگار است اتفاقات در مملکت!!! . یکروز شاه دزد به قبیله دزدان دستبرد میزند , روز دیگر قبیله دزدان به شاه دزد. مالباخته اصلی در آخر ملت بی دفاع و مظلوم میباشد که هیچ گونه وسیله دفاعی در مقابل این گرگان درنده خو و سیری نا پذیر ندارد.!!!!! تنها راه دفاع در مقابل این دزدان خبیث و بی هویت و دشمن ایران و ایرانی همدلی و همصدائی و اتحاد است . اتحاد است . اتحادددددد ددددد.
4
47
یکشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۲:۲۶
۵۵

hamid411 - لس آنجلس، ایالات متحده امریکا
بدبخت چقدر هم گداگشنه بوده و روسیه هم استخوون پرت کرده براش! ٢٠ تا جت بخری ١٠٠ هزار یورو پورسانت بگیری! روسیه هم گداهای شب جمعه رو خوب شناخته
1
6
دوشنبه ۲۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۰:۴۳
۵۸

عمو سعید - لیورپول، انگلستان
این هم همکار استالین است که اینجا کامنت می گذارد
1
3
دوشنبه ۲۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۳:۳۴