رهبر حزب‌الله: در سوریه می‌مانیم

 حسن نصرالله رهبر حزب‌الله لبنان می‌گوید که تنها رهبری سوریه می‌تواند از آنها بخواهد که این کشور را ترک کنند رهبر حزب‌الله لبنان در واکنش به فشارهای آمریکا و اسرائیل بر تهران و متحدان آن برای خروج از سوریه گفت که نیروهای حزب‌الله تا هر زمانی که بشار اسد، رئیس جمهور سوریه، بخواهد در این کشور خواهند ماند.
 
به گزارش خبرگزاری رویترز، حسن نصرالله روز جمعه ۱۸ خرداد در یک سخنرانی تلویزیونی عنوان کرد: «به شما بگویم که اگر همه دنیا هم جمع شود تا ما را مجبور کند از سوریه خارج شویم، نمی‌توانند ما را بیرون کنند.»
 
وی سپس اضافه کرد که تنها رهبری سوریه می‌تواند از آنها بخواهد که این کشور را ترک کنند.
 
این اظهارات در حالی بیان می‌شود که اسرائیل بارها نیروهای ایران و حزب‌الله را در سوریه هدف قرار داده و تاکید کرده که آنها باید سوریه را ترک کنند. واشینگتن نیز می‌خواهد که جمهوری اسلامی و نیروهای تحت حمایتش از سوریه خارج شوند.
 
نیروهای تحت حمایت ایران همراه روسیه به بشار اسد کمک کرده‌اند تا شهرهای بزرگ سوریه را از دست شورشیان خارج کنند و بخش اعظم نواحی شرقی کشور را نیز که به دست داعش افتاده بود پس بگیرند.
 
روسیه اما به تازگی خواستار خروج نیروهای مسلح، به استثنای نیروهای دولتی سوریه، از نواحی مرزی سوریه با اسرائیل شده است؛ درخواستی که نیروهای تحت حمایت ایران را نیز شامل می‌شود.
 
روسیه هم‌چنین از نیروهای غیر دولتی سوری خواسته تا نواحی جنوبی کشور را ترک کنند؛ چنین امری هم به معنای خروج نیروهای ایرانی از آن منطقه خواهد بود و هم نیروهای آمریکایی که نزدیکی مرز عراق پایگاهی را در اختیار دارند.
 
مقامات ارشد سوریه می‌گویند که می‌خواهند منطقه جنوب غربی این کشور را که در مجاورت مرز اسرائیل قرار دارد و اکنون تحت کنترل شورشیان است، بازپس بگیرند.
 
بخشی از حملات اسرائیل به سوریه با هدف دور نگه داشتن حزب‌الله و نیروهای وابسته به ایران از مرزهای اسرائیل انجام می‌گیرد.
 
در هفته جاری استقرار نیروهای نظامی روسیه در نزدیکی مرز لبنان باعث بروز اختلافاتی با نیروهای تحت حمایت ایران از جمله حزب‌الله شد اگرچه این مسئله به سرعت حل و فصل گشت.
 
حسن نصرالله نیز در سخرانی روز جمعه خود این بحث را که فشارهای اسرائیل و آمریکا و کشورهای حاشیه حلیج فارس باعث جدایی میان ایران و روسیه می‌شود به استهزا گرفت.
+22
رأی دهید
-45

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۳۸
    Imod.barbekan - منامه، بحرین

    خودش میدونه بشار از آیت الله پوتین دستور میگیره، اگه کمونیستها هر وقت بخواهند خیلی راحت با الدنگی بیرون پرتشون میکنند
    5
    46
    جمعه ۱۸ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۲:۵۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۸
    ایران کهن - هوستن، ایالات متحده امریکا

    با کدوم پول و پشتبانی ؟
    4
    44
    جمعه ۱۸ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۲:۵۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۶
    آقا فدام - دوسلدورف، آلمان

    بله با پول ما هر غلطی بخواهی میتونی بکنی
    4
    42
    جمعه ۱۸ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۳:۱۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۵
    Taftan - مونیخ، آلمان
    مردک ادمخور پست فطرت، توی اشغال مثل تلفن سکه ای میمونی فقط تا زمانی سکه داخلش باش میتونی ازش استفاده کنی،تا زمانی پول مفت ایران را بالا میکشی عرعر میکنی، چون پول ایرانی شده علف خرص برای امثال توی انگل.مردک اسراییل در عرض کمتر از نیم ساعت بساطی را که از زمان جنگ داخلی سوریه با پول ایران برای خودت و لهاف کشهای ادمخور و پست فطرتت برپا کرده بودی جمع کرد، تو حتی جرات نداشتی یک کلمه در مورد ان، و یا حمایت ای ولی نعمتت چلاق علی بزنی.
    0
    6
    جمعه ۱۸ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۳:۴۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۵
    hamid411 - لس آنجلس، ایالات متحده امریکا
    جالب اینجاست که قبر اینا ٦ ماه پیش کنده شد. توی مذاکرات صلح سوریه حتی خود سوریه هم حضور نداشت. چه برسه به این بچه مذلف ها. روسیه با پول ایران وضعیت رو طوری به اغتشاش کشوند و نقش خودش رو پررنگ کرد. حالا هم از اسرائیل بعنوان میانجی برای لابی گری جهت ورود به جامعه اروپا داره استفاده میکنه. این مفتخورها هم باید بساطشون رو جمع کنن چون داره قرارداد حفظ صلح با سوریه میبنده. حالا پولش رو کی میده!؟ جمهوری اسلامی عزیز! حالا متوجه میشید چرا امریکا پا بیخ خر این اخوندا میذاره؟ چون وقتی پول نباشه، جناب پوتین هم باید جمع کنه بره. أسد به أموال عمه مبارکشون میخندن که بتونن پول حضور روسیه رو بدن.
    0
    5
    شنبه ۱۹ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۰:۱۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۵
    یا30ن - پارسایان، ایران
    طرف را به ده راه نمی دادن،سراغ کدخدا رو می گرفت.ببین دست پرورده کمونیست تاریخ انقضای همتون نزدیک است.به زودی مجبور خواهید شد نرمش قهرمانانه (.....خوردم)یا نوش جان نمایی ضربِ شصتِ جانانه!دلقکِ کمونیست!
    0
    5
    شنبه ۱۹ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۶:۱۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۵
    Heshaam - ارومیه، ایران
    آمریکائیها وبلخصوص اسرائیلی ها بدونند که ایران وحزب الله تا آخرعمر درسوریه می مانند وتا نابودی کامل اسرائیل کودک کش در سوریه خواهیم ماند. ما تا آخرین قطره ی خون مان با اسرائیل کودک کش می جنگیم ومیمیریم
    1
    0
    دوشنبه ۲۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۴:۴۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.