پاریس؛ بازداشت پدر به دلیل رها کردن کودک / مادر در جزایر اقیانوس هند پدر مشغول بازی "پوکومون گو" + فیلم
+185
رأی دهید
-3
ماجرای نجات معجزه وار یک کودک 4 ساله فرانسوی از بالکن خانه در پاریس در 2 روز گذشته بازتاب زیادی در رسانه های جهان داشته است.به گزارش عصرایران و بر اساس اعلام مقامات پلیس پاریس، در لحظه وقوع حادثه ، مادر و پدر این کودک 4 ساله در خانه نبوده اند.
مادر این کودک در تعطیلات خارجی به جزایر "ریونیون" فرانسه در اقیانوس هند رفته بود و پدرش نیز برای خرید به فروشگاهی رفته بود و پس از خروج از فروشگاه و در حالی که فرزندش معلق بین زمین و آسمان بود در راه بازگشت، در حال بازی موبایلی "پوکه مون گو" بوده است غافل از اینکه در همان لحظه فرزند کنجکاو و بازیگوش او به بالکن خانه رفته و با عبور از حصار آهنی بالکن در حالت معلق بین زمین و آسمان قرار گرفته بود.
این در حالی بود که همسایه این خانواده تلاش داشت کودک 4 ساله را در هوا نگه دارد اما دیوار شیشه ای بین دو تراس همسایه ها مانع عبور مرد همسایه شده بود.
در چنین شرایطی "مومادو قسامه" مهاجر 22 ساله "مالی" تبار که از صحنه حادثه در حال عبور بود دست به کار شد و در عرض کمتر از 1 دقیقه خود را به بالکن طبقه پنجم ساختمان رسانید و کودک 4 ساله را نجات داد.
دادستانی فرانسه اعلام کرده پدر این کودک به دلیل سهل انگاری و رفتار غیر مسئولانه در نگهداری فرزند بازداشت شد. او قرار است به همین دلیل در ماه سپتامبر سال جاری میلادی (شهریور) برای محاکمه در دادگاه حاضر خواهد شد.
رسانه ها فیلم و تصویر این عملیات نجات معجزه آسا را منتشر کرده اند و به این مرد جوان مالیایی لقب" اسپایدرمن" واقعی فرانسه را داده اند. این جوان مالیایی به صورت غیرقانونی در فرانسه اقامت داشته است.
دیروز امانوئل ماکرون رییس جمهوری فرانسه برای تجلیل از شجاعت این جوان مهاجر آفریقایی تبار او را به کاخ الیزه دعوت کرد و با او به گفتگو نشست و مدرک شهروند افتخاری فرانسه را به او اعطا کرد. همچنین رییس جمهوری فرانسه دستور داده این جوان در آتش نشانی پاریس مشغول فعالیت شود.
۵۰

tom28 - تهران، ایران
به دنیای متمدن غرب خوش آمدید. مادر بدنبال الواطی و پدر مشغول بازی . مسیری که ایرانیان در آن قرار دارند و در برخی موارد از غرب جلو هم زده اند. به کجا میرویم؟ ز کجا آمده ام آمدنم بهر چه بود ؟ به کجا میروم آخر ننمایی وطنم؟ آلبرت انیشتن گفت: دو چیز پایان ندارد. هستی و حماقت انسان
123
75
سه شنبه ۸ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۲
۳۵

همساده - بوتان، بوتان
اول که خدا را شکر که آسیبی به کودک نرسید و صحیح و سالم ماند . دوم احمقیت و حماقت این پدر ومادر باعث اهدای سیتی زن شیپ به اون مرد افریقایی فداکار شد.
29
57
سه شنبه ۸ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۴:۳۷
۴۷

مسافران - انکارا، ترکیه
[::tom28 - تهران، ایران::]. دوست بسیار گرانقدر و عزیز. این پدیدهُ بازی با ابزارک های موبایلی یک پدیدهُ ناخوشایند جهانی است. خاطرم هست که سال قبل چند نفر از روسیه بخاطر عکس انداختن در مناطق خطرناک سقوط کردند.درست گفته اند که گاهی میان حماقت و شجاعت فاصله ای نیست.در ایران هم همین دوسه هفته قبل, زنی به خاطر خوردن توت از روی درختی که شاخه هایش به سمت منزل ایشان در طبقه چهارم رسیده بود,از بالکن افتاد و قطع نخاع شد.گرچه توت خوردن از روی درخت در ایران با لذت همراه است اما همیشه با تلفاتش نیزعجین است.در پناه حق
6
12
سه شنبه ۸ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۴:۴۹
۴۳

arkadash - نیکوزیا، قبرس
الان اگه ایران بود همه شکایت می کردند که این یارو که اینقدر راحت از بالکن و دیوار بالا می ره می تونه فردا خونه های ما رو خالی کنه و بیاد دزدی...بندازینش زندان یا اخراجش کنین
12
48
سه شنبه ۸ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۵:۵۳
۵۴

اتل متل! - اساتیر، اردن
تخمگذاری و گرده افشانی نوع انسان به مرحله بسیار وخیم و ویرانگری رسیده. صد سال پیش ما در روی زمین دو میلیارد هم نبودیم. امروز بیش از ۸ میلیاردیم! همه هم میدوند و کلاهبرداری و دزدی میکنند تا به اول صف برسند! قیامتی است. بنده مرتبا به نوع بشر میخندم. موجود مضحکی است. نه؟! گوگولی و قابل ترحم است. چهار روز بدور خودش مشکلات میتند و زپرت! میمیرد! همین. بیچاره زمین و حیوانات که باید این جانور درنده و ویرانگر را تحمل کنند. بشر!!
23
27
سه شنبه ۸ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۶:۲۶
۵۳

Dalahoo01 - هیوستن، ایالات متحده امریکا
[::اتل متل! - اساتیر، اردن::]. عزیزم گلم آیا دو متر طناب برایت کافیست?نامه ای کوتاه بنویس با بوسه ای و گلی سرخ خشکیده رویش اینطوربنویس: مرا به خاطر اینکار سرزنش نکنید شما را با بوسه وگلی ترک میکنم و از صف شما 8 میلیارد نفر مضحکان دزد و زپرتی جدا می شوم چون نه تخمگذاری میکنم نه گرده افشانی میکنم. بوس بوس بای
3
2
سه شنبه ۸ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۹:۵۷
۵۳

Dalahoo01 - هیوستن، ایالات متحده امریکا
[::همساده - بوتان، بوتان::]. دوست عزیز وقتی در بوتان کاهنهای بودائی دعا میکنن ایا از روی زمین سه متر ارتفاع میگیرند?ایا شما هم دراین مراسم شرکت میکنید?من دوست دارم از بوتان و زندگی در ان بیشتر بدانم و دوست دارم از زبان شما بشنوم عزیزدلم
0
0
سه شنبه ۸ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۰:۰۶