مراسم تشییع پیکر ناصر ملک‌مطیعی در میان شعارهای اعتراضی علیه صدا و سیما

مراسم تشییع و خاکسپاری پیکر ناصر ملک‌مطیعی، بازیگر سینمای ایران، روز یکشنبه ششم خرداد در تهران و در میان شعارهای اعتراضی علیه تلویزیون دولتی ایران برگزار شد.
 
بنابر گزارش‌ها و ویدئوهایی که در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده، مأموران امنیتی موتورسوار به سوی برخی از شرکت‌کنندگان مراسم یکشنبه در خیابان‌های مرکزی تهران هجوم برده و در گورستان «بهشت زهرا» نیز اقدام به شلیک گاز اشک‌آور کرده‌اند. رادیو فردا مستقلا قادر به تایید این گزارش‌ها نیست.
 
در مراسم پیش از ظهر یکشنبه که از ساختمان شمار ۲ خانه سینما واقع در خیابان وصال آغاز شد، هنرمندان حاضر در مراسم به انتقاد از محدودیت‌های اعمال‌شده بر ناصر ملک‌مطیعی پرداختند و صدای ضبط شده بهروز وثوقی، بازیگر هم‌نسل آقای ملک‌مطیعی و ساکن آمریکا، نیز برای شرکت‌کنندگان در این مراسم پخش شد. آقای وثوقی در پیام صوتی خود با اشاره به اینکه این نخستین بار است که صدایش «بین مردم و در خاک وطن» شنیده می‌شود گفت: «امروز با اندوه باید در از دست دادن یک بزرگ و یک برادر و یک ناصر ملک‌مطیعی که مانند من چهل سال منتظر ماند، عزاداری کنیم».
 
ناصر ملک‌مطیعی در سال‌های پیش از انقلاب ۵۷ بازیگری سرشناس در سینمای ایران بود اما پس از انقلاب بجز دو فیلم «برزخی‌ها» در سال ۱۳۶۱ و «نقش نگار» در سال ۱۳۹۴، اجازه نیافت در هیچ فیلمی بازی کند.
 
چند ماه پیش نیز گفت‌وگوی زنده تلویزیونی او در همان دقایق نخستین، بدون ارائه توضیحی قطع شد. همچنین برنامه‌ای که با حضور او در مجموعه «دور همی» ضبط شده بود هیچ‌گاه اجازه پخش نیافت.
 
سعید راد، فرامرز قریبیان، مهناز افشار، داریوش فرهنگ و پریناز ایزدیار از جمله هنرمندان حاضر در مراسم روز یکشنبه بودند و شماری از آنان، از جمله پوری بنایی، مسعود کیمیایی، علی دهکردی، محمد متوسلانی، پژمان بازغی و محسن امیریوسفی نیز سخنانی کوتاه ایراد کردند.
 
به نوشته خبرگزاری ایسنا، «وجه غالب سخنرانی‌ها گله از عملکرد صدا و سیما بود».
 
امیرعلی ملک‌مطیعی نیز در مراسم تشییع پیکر پدرش گفت: «از رئیس‌ صدا و سیما می‌پرسم که چرا خبر مرگ پدر من و تصویرش از صدا و سیما پخش می‌شود ... ولی تا مدتی قبل امکانش نبود؟»
 
بر پایه ویدئوهایی که در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده، جمعیت حاضر در خیابان‌های اطراف خانه سینما شعارهایی از قبیل «ننگ ما، صدا و سیما ما»، «ناصرخان روحت شاد» و «قیصر کجایی مردمو کشتن» سر می‌دادند.
به گزارش خبرگزاری ایلنا، در مراسم روز یکشنبه محله‌های اطراف خانه سینما در خیابان وصال «تا تقاطع انقلاب، طالقانی و چهارراه ولیعصر مملو از جمعیت بود». پرویز پرستویی، دیگر بازیگر سینمای ایران، نیز سخنان خود را به انتقاد شدید از تلویزیون دولتی ایران اختصاص داد و گفت: «صدا و سیما که برای مردم است و از پول مردم و بیت‌المال اداره می‌شود ... چرا باید زمانی از ناصر ملک‌مطیعی یاد کند که به دیار باقی شتافته است؟»بنابر گزارش‌ها، پیکر این بازیگر سرشناس سینمای ایران در «قطعه هنرمندان» گورستان تهران به خاک سپرده شد.
 
ناصر ملک‌مطیعی که زاده ۱۳۰۹ در تهران بود، بامداد شنبه در ۸۸ سالگی در بیمارستانی در تهران درگذشت.
 
شمار آثار سینمایی و تلویزیونی که او پیش از انقلاب ۵۷ بازی کرد به حدود یکصد اثر می‌رسد.
+218
رأی دهید
-6

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۴
    Sarkar Ostovar - استکهلم، سوئد

    هر وقت تظاهرات و راهپیمایی هست و مردم شعار ضد دیکتاتور سر میدهند ، و یا مرگ بر دیکتاتورمیگویند ، مزدوران و اراذل و اوباش قاطی مردم هستند و سوت میزنند و دست میزنند که سریع شعارها تمام بشه .
    5
    37
    یکشنبه ۶ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۸۰
    واقع بین ایرانی - هامبورگ، آلمان

    اقای پرستوئی عزیز. اقای پرستوئی نازنین.برادر . عزیز دل. قرار نیست که تلویزیون و رادیو تصاویر ایرانی های توانمند و مورد قبول جامعه را پخش کند. صدا و سیما باید سخنرانی های اقای جنتی ها را باطلاع مردم برساند . صدا و سیما قرار است ناله ها و سرگردانی های یک مشت رجاله بنام واعظ و مداح را بخورد مردم بدهد. صدا و سیما که برای توسعه فرهنگی مردم ایران ایجاد نشده. صدا و سیما همین سازمان مخروبه ای است که مردم ایران از ان نفرت دارند و برای شنیدن همه گونه خبر به وسایل ارتباط جمعی خارج از کشور پناه میاورند . مردم ایران این سلزمان را متعلق بکشور خود نمیدانند. چه بهتر که چهره پاک . معصوم هنر مندان شایسته و ایرانیان پاک طینت از این سازمان منفور پخش نمیشود. چه بهتر
    4
    34
    یکشنبه ۶ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۹
    تکیلا - زاپوپان، مکزیک
    چقدرهنرپیشه ها وخواننده ها وکلا موزیسینهای ما بد شانس بودند که از ترس این رژیم منفور داعشی اسلامی یا مجبور به ترک وطن و یا مبحوس در گوشه خانه شدند. تف بر شما عرب زاده ها و بسیاری از ایرانیان وطنفروش که سلمان فارسی هستند
    28
    38
    یکشنبه ۶ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۸۰
    واقع بین ایرانی - هامبورگ، آلمان

    جناب پرستوئی عزیز. فقط ناصر ملک مطیعی و فردین و هنر مندان با عزت و اعتبار ایران منوع الچهره نشدند شما همین امروز به عزیزان هنر مند دیگری نگاه کنید نصرت الله کریمی هنر مند شایسته و پر اوازه ایرانی را هیچ نامی از این بزرگ مرد سینمای ایران برده نمیشود نصرت الله کریمی استخوان بندی سینمای ایران بوده و هست ولی دریغا از یک مصاحبه. میدانید چرا؟؟برای اینکه نقش هائی که نصرت الله کریمی بازی میکرد تماما از واعظ و ملا و اخوند نفرت داشت . اره اقای پرستوئی
    5
    27
    یکشنبه ۶ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۰
    paydar22 - لاهه، هلند
    همانهای که امروزه کاسه داغ تر از اش شدند . چرا پشتبانی از پخش فیلمهای قبل از انقلاب نمیکنند . و چرا هنوز نگهداری و دیدن این فیلمها جرم محسوب میشود . مگر این سینمای قبل از انقلاب نبوده که باعث شده ایران تولید خودش را داشته باشه و اینکه هنر پیشهای امروزی نان خود را از سفره ای دیروز گذاشتکان این هنر و هنرمندانش را میخورند.
    3
    15
    یکشنبه ۶ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۷
    shaboruz - پاریس، فرانسه
    حکومتی که کارنامه چهل سال جنایت رو با خودش یدک میکشه یک انسان نازنین و یک نمونه کامل جوانمردی روممنوع التصویر میکنه به مدت چهل سال کسی میتونه بگه چرا ؟!
    6
    24
    یکشنبه ۶ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۴
    oghab - هلسینکی، فنلاند
    ملت مرده پرست ایران ..وقتی ثریا حکمت دوسال پیش از فقز در ایران درگذست آیا بقیه به اصطلاح هنرمندان و ملت کسی اعتراض کرد که چرا ممنوع اکار بوده که کرایه خانه نداشته باشه ??ولی برای ناصر ملک مطعیی از رضاپهلوی تا هنرپیشه های دوزاری داخل ایران همه پیام تسلیت و تاسف در سن ۹۰ ساله گی ثریا حکمت ۵۷ سالش بود ازفقر درگذشت ملت گاگوللللللللا
    8
    14
    یکشنبه ۶ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۵:۱۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۹
    sarbaz007 - المان، آلمان
    روحت شاد دایی
    2
    9
    یکشنبه ۶ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۷:۰۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۷
    دایره مینا - کراکف، لهستان
    با درود و با احترامات فائقه به همه عزیزانِ گرفتارِ سرای سِپَنج و آسوده خُفتگانِ درخاک و تسلیت به خانواده گرامی ایشان و خانواده فرهنگی-هنری داخل و خارج در غم از دست دادن این مرحوم.گاهی،هنگامی که یک نویسنده یا مترجم در گمنامی از میان ما میرود و کمترین بازتاب را در جراید نوشتاری-دیداری دارد،افسوس میخورم و نمی دانم چرا ادبیات اینگونه مورد بی مهری قرار می گیرد و هزاران چرای دیگر.باری دوستان،امروز که هستیم با همدیگر مهربانتر باشیم چرا که شاید از پس امروز نبُوَد فردائی
    2
    8
    یکشنبه ۶ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۷:۲۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.