مرکل به روحانی:‌ تا وقتی ایران پایبند به برجام بماند،‌ ما هم پایبند خواهیم بود

 آنگلا مرکل صدراعظم آلمان آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان در تماسی تلفنی به حسن روحانی، رییس جمهوری ایران گفت تا وقتی که ایران به مفاد قرارداد اتمی موسوم به برجام وفادار بماند، آلمان هم آن را اجرا خواهد کرد.
 
دفتر خانم مرکل طی بیانیه‌ای که روز پنجشنبه منتشر شد، گفته که در این مکالمه تلفنی، صدراعظم آلمان از آقای روحانی خواسته گفت‌وگوهایی با محور گسترده‌تر که در آن فعالیت‌ موشک بالستیکی ایران و فعالیت‌های جمهوری اسلامی در منطقه باشد، انجام گیرد.
 
این بیانیه می‌گوید همچنین آنگلا مرکل حمله نیروهای ایران به مواضع اسرائیل در بلندی‌های جولان را محکوم کرده است.
 
مقامات ارتش اسرائیل گفته‌اند نیمه شب چهاشنبه و بامداد پنج‌شنبه، نیروهای شاخه قدس سپاه پاسداران ایران بیست فروند راکت را به مواضع اسرائیل در بلندی‌های جولان شلیک کردند.
 
مقامات رسمی جمهوری اسلامی ایران در این باره واکنشی نشان نداده‌اند اما دو عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس ایران انتساب این حملات به سپاه پاسداران را تکذیب کرده‌اند.
 
ترکیه خروج آمریکا از برجام را تصمیمی نادرست دانست
 
همچنین گزارش شده روز جمعه رجب طیب اردوغان، رییس جمهوری ترکیه هم تلفنی با حسن روحانی، رییس جمهوری ایران گفت‌وگو کرده است.
 
خبرگزاری آناتولی در گزارشی گفته در این گفت‌وگو،‌ ترکیه خروج آمریکا از برجام را «تصمیمی نادرست» خوانده و بر لزوم حفظ توافق، تاکید کرده است.
 
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا روز سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت رسما اعلام کرد که ایالات متحده از توافق اتمی با ایران خارج خواهد شد و تحریم‌های تعلیق شده علیه تهران را باز می‌گرداند.
 
ایران و شش قدرت جهانی از جمله آمریکا پس از دو سال مذاکرات نفس‌گیر سرانجام در تیرماه سال ۱۳۹۴ به توافقی جامع برای حل‌وفصل برنامه اتمی تهران دست یافتند که علاوه بر تعطیلی برخی از فعالیت‌های اتمی ایران بسیاری از تحریم‌های آمریکا و شورای امنیت سازمان ملل علیه تهران را نیز به حال تعلیق در آورد.
 
ایران گفته در هفته‌های آینده امکان اجرای برجام و حفظ منافع ایران را بررسی می‌کند و بعد از آن تصمیم خود را اعلام خواهد کرد.
+15
رأی دهید
-74

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۳۵
    ANTI JAHL - هامبورگ، آلمان
    شکر زیادی می‌خوری مرکل جان، تو سگ کی‌ باشی‌، افسار خودت ۷۰ سال دست آمریکاست، بشین سر جات و ذرت و پرت اضافی نکن
    2
    19
    ‌پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۲۱:۴۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۷۷
    hassan5 - تهران، ایران
    خانم مرکل شما مشابه تمام سران اروپا و آمریکا از منافع ملت خودتان حمایت میکنید اما سران نظام از منافع فردی و گروهی(اقلیت)خودشان حمایت میکنند.شما بمحض اینکه ببینید سمبه (آمریکا)پر زوره نظام اسلامی ایران که سهله تمام اروپا را درجهت منافع خودتان نادیده خواهید گرفت.از نظر من حق دارید چون وظیفه شما همین است.ما ملت ایران هم باید بفکر خودمان باشیم از نظام اسلامی امیدی نیست
    0
    3
    جمعه ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۰۹:۳۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.