اردوغان: از پیوستن به اتحادیه اروپا دست نکشیدهام
+14
رأی دهید
-77
رجب طیب اردوغان، رئیسجمهور ترکیه روز یکشنبه در سخنرانی اعلام کاندیداتوری خود در انتخابات ریاستجمهوری پیش رو اعلام کرد از هدف برای پیوستن به اتحادیه اروپا دست نکشیده استآقای اردوغان که در اجتماع هزاران تن از هوادارانش در استانبول حضور یافته بود گفت: «این همتایان اروپاییم بودند که در باب این مسئله مصمم ظاهر نشدند.»
مذاکرات الحاق ترکیه به اتحادیه اروپا ۱۸ سال پس از اعلام کاندیداتوری این کشور و در سال ۲۰۰۵ شروع شد. در حالیکه این گفتگوها به دلایلی از قبیل مسئله قبرس و مقاومت آلمان و فرانسه کند شده بود، از سال ۲۰۱۶ بدین سو مذاکرات به طور کامل متوقف شد.
آقای اردوغان همچنین از ادامه عملیات نظامی ترکیه در سوریه خبر داد و گفت: «ما از تنگ کردن عرصه بر سازمانهای تروریستی دست نکشیدهایم. ما عملیات جدیدی به به عملیات سابق «سپر فرات» و «شاخه زیتون» اضافه خواهیم کرد. سربازان ما برای ماموریتهای جدید آمادهاند.»
انتخابات زودهنگام پارلمانی و ریاستجمهوری ترکیه در ۲۴ ژوئن برگزار میشود. پیش از این قرار بود انتخابات عمومی در ماه نوامبر ۲۰۱۸ برگزار شود.
چهار حزب مخالف شامل حزب جمهوریخواه خلق (CHP)، حزب دموکراتیک (DP)، حزب محافظهکار سعادت (SP) و حزب خوب (İYİ) برای شکست حزب عدالت و توسعه متحد شدهاند.
۴۲

Kutolson - تهران، ایران
غز وحشى کجا، اروپا کجا! طرف رویه هر چى دیکتاتوره را سفید کرده، اینهمه زندانى سیاسى، روزنامه نگار در بند! سرکوب بیست میلیون کورد! خودش مى دونه چه جانوریه که دست کشیده!
16
55
دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۰۸:۰۷
۴۵

باباجان - لندن، انگلستان
الکی می گوید که دل اروپایی ها خوش باشد ولی اردوغان و مردم ترکیه خیلی وقته از خیر پیوستن به اروپا گذشته اند و غیر مستقیم ارتباط را با کشورهای ترک زبان آسیای میانه و دنیای مسلمان و روسیه و چین تقویت می کند که یک دفعه به اروپا بگوید " ما بدون دخالت های شما راحت هستیم " ! اتحادیه اروپا اگر فایده داشت کشور مهمی مثل انگلیس جدا نمی شد و این اتحادیه در اصل آلمان و فرانسه هست و بقیه هیچ کاره هستند !
52
25
دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۰۸:۱۲
۴۵

شب تاب - یوکوهاما، ژاپن
که اینطور!!! پس حتماً منتظر نامه فدایت شَوَم اعضاء ست !! مسخره !!
17
49
دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۰۸:۴۵
۵۱

OJ not Simpson - سیدنی، استرالیا
من موندم کجای این ترکها اروپاییه؟ فرهنگشون یا قیافشون یا طرز فکرشون؟
14
50
دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۰
۴۵

باباجان - لندن، انگلستان
[::Kutolson - تهران، ایران::]. اگر ترکیه غز وحشی هست پس شما از نوع وحشی هایی هستید که حتی تاجیکستان عضویت شما را را به سازمان شانگهای راه نمی دهد تا بماند اروپا که حرفش را هم نمی زند در حالی که بعضی از کشورهای عضو اروپا التماس می کنند و مخصوصا روی خوش انگلیس به ترکیه در عضویت !
49
18
دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۵
۶۵

fair 50 - رنتون، ایالات متحده امریکا
یادت رفت کلمهء «فارسستان» رو تو کامنتت ذکر کنی! حالت خوبه امروز؟
4
11
دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۷
۵۵

abulolo al majoosi - برنو، چک
ما اروپاییان هرگز این پس مانده هاى هولاکو و آتیلا را نخواهیم پذیرفت. انگلیس هم بخاطر یک مشت سوسیال خور و گشنه گداى امثال بعضى باباها از اتحادیه بیرون میره. حالا شما حساب کن بخواد دروازه ها را یکسره بر قوم چنگیز بگشاید
13
15
دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۶:۴۱
۴۶

Herzl - امستردام، هلند
بابا ترکیه تو اتحادیة چهارپاها هم زیادیشه.
10
18
دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۷:۰۵
۴۵

باباجان - لندن، انگلستان
[::abulolo al majoosi - برنو، چک::]. از کی شما اروپایی شدید ؟ نکنه شنا هم " سمبلی " دیگر برای چک هستی ؟ شما هزار سال در اروپا هم بمانید طالبانید !
11
7
دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۲۱:۲۵
۵۱

kawir - فرانکفورت، آلمان
اخه سر و پوز تو به اروپا میخوره؟ تو را الان حتی در صحرای گبی راه نمیدن جایی که قبیلو مغول پس انداخته شدن.این جماعت اروپایی تو و ترکیه را برای حمالی احتیاج دارند و هر چند گاهی میگن قبل از ظهور امام زمان روشن میکنیم کی ترکیه اجازه داره در مورد ورود به اروپا(صد البته به ویزا) خواب ببینه،!
7
8
دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۲۱:۴۶
۵۵

Taftan - مونیخ، آلمان
بعد از اینکه افغانستان و بورکینافاسو وارد اروپا شدن ،ترکیه هم اجازه داره درخواست کنه.
5
11
دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۲۱:۴۸
۵۵

Taftan - مونیخ، آلمان
میگه اردوخر را به تویله راه نمیدادند،میپرسید یونجش تازه است*.
5
11
دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۲۱:۵۰
۶۵

fair 50 - رنتون، ایالات متحده امریکا
مردم ترکیه سالهاست خودشون رو اروپایی میدونن، حالا اروپا اگه اینا رو قبول نداره اون دیگه مشکل اروپائی هاست! تو قسمت آسیایی ترکیه (حدود ٩٠% ترکیه) وسط چله تابستون یهو میبینی یکعده با کاپشن و شال گردن و دستکش میان بیرون! (بچشم خودم دیدم ها!)، وقتی هم میپرسی «عمو، نَه خبر؟»، میگن هواشناسی اعلام کرده یک جیبهه هاوای سرد میاد طرف اروپا!
4
9
سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۰۱:۴۳
۴۵

باباجان - لندن، انگلستان
[::fair 50 - رنتون، ایالات متحده امریکا::]. درست هست تو هم یک فاشیست کوچلو هستی ولی شما را می شود تحمل کرد لااقل مثل آن همزبانان افراطی طالبانی عقده ای کامنت گذار بیمار آن بالا نیستی ! رفیق ، امیدوام حالت بهتر از این باشد و از افراطی ها فاصله بگیری چون هر چی باشد ما هموطن هستیم و در صورت تحمل نکردن همدیگر آینده کشور ما چندین بار بدتر از سوریه می شود چون ما متفاوت سر سخت زیاد داریم چه از لحاظ دینی ، قومی ، زبانی ، حزبی ، منطقه ای ، سنتی ، فرهنگی ، سیاسی و غیره با شعله ور شدن آتش حتی امام زمان هم بیاید نمی تواند جدا کند !
5
2
سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۸
۶۵

fair 50 - رنتون، ایالات متحده امریکا
[::باباجان - لندن، انگلستان::]. تو هموطن خودمی، خطاب کامنت من کشور و ملت ترکیه هست نه آذری ها.
2
8
سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۲