علمالهدی: در مشهد به دنبال امامرضا زدایی هستند
+18
رأی دهید
-119
علمالهدی با بیان اینکه در مشهد مسئله امام رضا زدایی مطرح است، عنوان کرد: جریانها تلاش میکنند تا رنگ امام رضا را از این شهر بگیرند و شهر جهانگردی و گردشگری که انواع و اقسام ویژگیهای گردشگری را دارد و یک گنبد طلا هم وسط آن است ایجاد کنند، نباید تن به امام رضا زدایی در مشهد داد.به گزارش ایسنا، وی افزود: پیشنهاد من این است که در روز چهارشنبه یعنی روز زیارتی متعلق به امام رضا و چهار امام دیگر، در مساجد بین نماز ظهر و عصر زیارت امین الله خوانده شود. این توجه و توسل به امام رضا است. این حرکت جمعی در مجموعه مساجد شهر باید با این شکل انجام گیرد و ادامه پیدا کند تا نگذاریم اهداف سوء دشمنان که از این شهر شروع شده و قصد دارند که این شهر را پایلوت کنند در آستان مقدس امام هشتم اجرا شود.
۵۴

rood120 - منچستر، انگلستان
شپشو
2
93
سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۲۱:۳۰
۴۵

شب تاب - یوکوهاما، ژاپن
خبر ندارى ! در ایران و خصوصاً در مشهد به دنبال آخوند ، انگل و دزد و فاسد ، زدایى هستند!! اِى رو اب بخندى ! چه چِندش آوره !؟
2
98
سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۲۱:۴۳
۵۷

شنبلیله خانم - اسلو ، نروژ
بزودی خودت و اون رضاتون شوت میشد تو هوا رضا کیلو چند عمری با همین رضا و امثال رضا ها مردم را سرکیسه کرده اید و شیادی
4
84
سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۲۱:۴۷
۵۸

دوستدار - استهکلم، سوئد
حاج بوفالو مطمئن باش هیچ کس امام رضا را نه از مشهد میگیرند نه از شما اخوندهای کلاش پس نگران امام رضا نباش . اگر روزی هم قرار باشد چیزی از شما بگیرند ان چیز جانتان است نه امام رضا !
4
69
سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۲۲:۲۶
۴۳

Iranemaa - قم، ایران
[::دوستدار - استهکلم، سوئد::]. منظور حضرت عالی همون رضای عرب از نسل محمد که با دینش بدبختی درست کرد است؟
2
7
سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۲۳:۲۲
۷۴

نازک بین - شفیلد، انگلستان
امام رضا اگر یکبار زنده میشد مشهد را آخوند زدائی میکرد .و کل شما را از مناره ها وارونه آویزان میکرد. زیرا عامل فساد و فهشا در شهر مقدس مشهد شما ها هستید که آن شهر پاک و مقدس را تبدیل کرده اید به صیقه خانه خاورمیانه یا به تعریفی مرکز عیش و نوش اعراب منطقه یعنی بدتر از شهر نو سابق در تهران. سیاست و مسلمانی و مملکت داری شاه کجا و شما کجا .! شما ها همه جای ایران را بفساد و گند کشانیدید.!!!!
3
7
سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۲۳:۵۶
۶۴

reza shah rohet shad - تهران، ایران
باید نام این شهر به نام تاریخی آن" توس " برگردد و مردم این شهر را از وجود تمام آثاری که به سید علی یکدست،سعید طوسی ،امام هشت شیعیان پاک کنند
2
7
چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۰۱:۳۱
۵۱

kawir - فرانکفورت، آلمان
چرا اینقدر قیافه این باندس انگل زشت و چندش اوره
1
6
چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۰۶:۰۱