مراسم بزرگداشت «باربارا بوش» با حضور روسای جمهوری پیشین آمریکا
+27
رأی دهید
-29
صدای آمریکا : مراسم بزرگداشت «باربارا بوش» بانوی نخست پیشین آمریکا شنبه در شهر هیوستون در ایالت تگزاس برگزار شد.در این مراسم علاوه بر جورج اچ دبلیو بوش و اعضای خانواده تعدادی از مقامات سیاسی، شخصیت های برجسته و چهره های مشهور حضور داشتند و یاد و خاطره باربارا بوش را گرامی داشتند، او پس از یک دوره طولانی بیماری سه شنبه در ۹۲ سالگی درگذشت.
«باراک اوباما»، «جورج واکر بوش» پسرش و «بیل کلینتون» از جمله روسای جمهوری پیشین دیگر آمریکا بودند که همراه با همسرانشان در این مراسم شرکت داشتند، «میشل اوباما»، ««لورا بوش» و «هیلاری کلینتون» بعنوان بانوان نخست پیشین ایالات متحده به باربارا بوش ادای احترام کردند.
«دونالد ترامپ» رئیس جمهوری کنونی آمریکا این مراسم را از طریق تلویزیون در ویلای شخصی خود در «لارآ مارگو» فلوریدا تماشا کرد ولی «ملانیا ترامپ» بانوی نخست ایالات متحده به نمایندگی از او به هیوستون سفر کرد و در برنامه حضور داشت.دونالد ترامپ با انتشار یک پیام توئیتری با خانواده بوش ابراز همدردی کرد:
"دعای خیر من همراه تمامی اعضای خانواده بوش است."
رئیس جمهوری آمریکا روز سه شنبه به مناسبت درگذشت باربارا بوش در بیانیه ای اعلام کرد، پرچم آمریکا در سراسر ایالات متحده، از جمله کلیه اماکن عمومی، مراکز نظامی، نیروی دریایی، ناوگان و تمامی واحد ها و سرزمین های در مالکیت آمریکا، همه سفارتخانه ها و مراکز نظامی و دریایی آمریکا خارج از کشور به احترام باربارا بوش به حال نیمه افراشته در آمدند.بنا به وصیت باربارا بوش پسرش «جب بوش» فرماندار پیشین فلوریدا، بهترین دوستش «سوزان بیکر» همسر «جیمز بیکر» وزیر خارجه پیشین آمریکا و «جان میچم» نویسنده کتاب زندگینامه همسرش جورج اچ دبلیو بوش از سخنرانان اصلی مراسم بودند و از جنبه های مختلفی به بررسی زندگی، شخصیت اجتماعی و دستاوردهای ارزنده او پرداختند.
هزاران نفر از شهروندان آمریکایی روز جمعه و پیش از برگزاری مراسم رسمی بزرگداشت با حضور در کلیسای «سنت مارتین» در هیوستون و عبور از مقابل تابوت باربارا بوش به یکی از محبوب ترین و تأثیرگذارترین بانوان نخست ایالات متحده ادای احترام کردند.
پیکر باربارا بوش در مرکز کتابخانه و موزه اختصاصی پرزیدنت جرج هربرت بوش در پردیس کالج استیشن دانشگاه ای اند ام تگزاس، در کنار دخترش رابین که در سه سالگی بر اثر سرطان خون درگذشت به خاک سپرده شد.۴۶

Herzl - امستردام، هلند
خدا رحمتش کنه
19
26
یکشنبه ۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۷:۵۲
۸۷

تفکر اسلامی - کپنهاک، دانمارک
ملانیا جون چقدر مهربونم هست. یه آب توبه هم که بریزم روش؛ بهش دیگه میگیم خواهر عزیز ملانیا خانم!
60
8
یکشنبه ۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۸:۲۰
۸۱

واقع بین ایرانی - هامبورگ، آلمان
روح وروان همه انسانهای تاثیر گذار تا ابد شاد
12
27
یکشنبه ۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۸:۳۱
۶۴

Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا
[::تفکر اسلامی - کپنهاک، دانمارک::]. البته ما واقفیم که شما به چشم خواهری به این ها نگاه میکنید. استاد طوسی نیز با همین نگاه قرآن را تدریس و چیز ها را تزریق میکرد!
1
39
یکشنبه ۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۸:۵۵
۵۸

ایران کهن - هوستن، ایالات متحده امریکا
[::تفکر اسلامی - کپنهاک، دانمارک::]. یه روانی از نوع طوسی هستی
2
34
یکشنبه ۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۹:۰۹
۴۵

Heshaam - ارومیه، ایران
خدا رحمتش کنه
6
1
دوشنبه ۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۰۲:۲۶