کاوشگر خورشیدی ناسا برای آزمایش نهایی آماده می شود

ناسا، سازمان هوا فضانوردی ایالات متحده، آخرین مراحل تکمیل کاوشگری که قرار است تابستان ماموریت سفر به خورشید را آغاز کند، به پایان می‌رساند.
 
دانشمندان ناسا آخرین مراحل ساخت و آزمایش کاوشگر خورشیدی پارکر را به اتمام رسانده اند.
 
نیکی فاکس دانشمند پروژه کاوشگر خورشیدی پارکر اعلام کرد که سفینه شنبه و یکشنبه، ۱۱ و ۱۲ فروردین برای سفر بسته بندی شده و برای فرستاده شدن به مرکز فضایی کندی درون کانتینر خودش قرار می‌گیرد.
 
او گفت: «کاوشگر در چند ماه آینده تحت آزمایش‌های نهایی قرار می‌گیرد تا اطمینان حاصل کنیم که همه چیز آماده است. پس از سوخت گیری، سفینه با موشک دلتای ۴ سنگین به فضا می‌رود.»
 
این سفینه در مدار هفت میلیون کیلومتری از خورشید به دور آن خواهد گشت و در نتیجه باید بتواند درجه حرارت بیش از ۱۳۰۰ درجه سانتیگراد، ذرات فرا صوتی و تشعشعات فضایی قوی را تحمل کند.
 
اطلاعاتی که این کاوشگر از فاصله ۱۴۰ میلیون کیلومتری به زمین خواهد فرستاد به دانشمندان کمک می‌کند درک کنند چرا اتمسفر خورشید از سطح آن بسیار گرم تر است. آنان همچنین انتظار دارند به اکتشافات غیرمنتظره‌ای نیز دست یابند.
 
نور رئوفی، دانشمند پروژه کاوشگر خورشیدی پارکر گفت: «ما به فضایی پرواز می کنیم که تاکنون در آن نبوده ایم و هر چه مشاهده کنیم یک اکتشاف است. من مطمئنم پدیده هایی را کشف خواهیم کرد که تاکنون ناشناخته بوده اند.»
 
این کاوشگر که به اندازه یک خوردوی کوچک است و توسط آزمایشگاه دانشگاه جانز هاپکینز در مریلند طراحی و ساخته شده هفت بار به دور سیاره زهره خواهد گشت تا بتواند خود را در دسامبر سال ۲۰۲۴ به مدار خورشید برساند.
 
کاوشگر سپس ۲۴ بار به دور خورشید خواهد گشت و در هر گردش به آن نزدیک تر خواهد شد.
 
هزینه ساخت و پرتاب این کاوشگر یک و نیم میلیارد دلار است.
+13
رأی دهید
-2

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۳۸
    scandal - برلین، آلمان
    دانشمندان ناسا و خود ناسا، حقایقی که کشف شده و یا حقایقی که کشف میشود، اجازه فاش کردن آنرا ندارند، زیرا سازمانهای دیگری که عوام، اسمی از آنان نشنیده و دیده، اجازه بروز دادن آن اکتشافات را نمیدهند که حوصله دلیل آنرا ندارم که بازگو کنم! و چه بسا بارها شده که تحت عنوان دروغین، که ما ماهواره را از دست دادیم و یا بخاطر اشکال فنی با او در تماس نیستیم، سر عوام را شیره مالیده و به اکتشافات خود میپردازند، پس خوش باور نباشیم و به رسوایی آنان بپردازیم. جان کلام اینکه، خورشید برای فرازمینیها حکم پمپ بنزین را دارد و یا اینکه موجوداتی از جنس آتش در آنجا زندگی میکنند و نیازی به حمام آفتاب ندارند و و و
    2
    3
    دوشنبه ۱۳ فروردین ۱۳۹۷ - ۰۹:۱۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۷۹
    ایوان مدائن - فرانکفورت، آلمان
    هزینه ساخت و پرتاب این کاوشگر یک و نیم میلیارد دلار است , هزینه باخت روزانه اقازاده ها در کازینوهای کشور های خارج هم همینقدر است و واریز شدن همین مقدار در حساب بانکی اخوندها در ماه
    0
    5
    دوشنبه ۱۳ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.